~~Mm napisał(a): Ja widzę na zdjęciu tylko młodych nie.wol.nik.ów. Cenzura tego dziadowskiego portalu gorsza od yt czy pejsbuks
~~super napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mm napisał(a): Ja widzę na zdjęciu tylko młodych nie.wol.nik.ów. Cenzura tego dziadowskiego portalu gorsza od yt czy pejsbuks
Rozumiem, że możesz tak nazywać młodzież, ale byłam uczestniczką tej wycieczki i jedyne o czym nam mówiono to o funkcji i historii wszystkich budynków oraz gdzie dokładnie podejmuję się wszystkie decyzje.
~~super napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mm napisał(a): Ja widzę na zdjęciu tylko młodych nie.wol.nik.ów. Cenzura tego dziadowskiego portalu gorsza od yt czy pejsbuks
Rozumiem, że możesz tak nazywać młodzież, ale byłam uczestniczką tej wycieczki i jedyne o czym nam mówiono to o funkcji i historii wszystkich budynków oraz gdzie dokładnie podejmuję się wszystkie decyzje.
~~Srebrzystoczarna Kalina napisał(a):Ktoś napisał: ~~super napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mm napisał(a): Ja widzę na zdjęciu tylko młodych nie.wol.nik.ów. Cenzura tego dziadowskiego portalu gorsza od yt czy pejsbuks
Na szczęście nie mówiono nam o rzeczach z pozostałych komentarzy i jak dobrze ktoś napisał ; dowiemy się w swoim czasie. Narazie jesteśmy tylko nastolatkami, którzy dopiero wchodzą w struktury państwa i nikt nie musi się martwić, ponieważ przejrzymy na oczy to co powinniśmy.
~~Płomiennorudy Kasztanowiec napisał(a): Niebawem zastąpi dziadka Piotra Romana na stolcu prezydenckim :)
~~Pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płomiennorudy Kasztanowiec napisał(a): Niebawem zastąpi dziadka Piotra Romana na stolcu prezydenckim :)
Myślę,że nie jest ani uczuciowo ani poglądowo związany z plusem.To tylko odskocznia by zostać prezydentem Bolesławca.Mam nadzieję,że się nie pogrąży wizerunkowo i zagłosuje przeciwko ustawie segregscyjnej
.
~~Pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płomiennorudy Kasztanowiec napisał(a): Niebawem zastąpi dziadka Piotra Romana na stolcu prezydenckim :)
Myślę,że nie jest ani uczuciowo ani poglądowo związany z plusem.To tylko odskocznia by zostać prezydentem Bolesławca.Mam nadzieję,że się nie pogrąży wizerunkowo i zagłosuje przeciwko ustawie segregscyjnej
.