Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gmina Nowogrodziec rozdaje działki

~~W wielkim skrócie niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 15:30
Fundacja z siedzibą gdzieś pomiędzy Pruszkowem a Wołominem otrzymała za darmo od gminy Nowogrodziec 1,5 ha działkę z ruinami klasztoru , której wartość to 3 miliony złotych. Burmistrz i radni, których przecież sami wybraliśmy mogą robić wszystko co im się podoba nie pytając nas o zdanie bo przecież to my ich wybraliśmy. Nasi wybrańcy mają ciężką pracę bo cały czas ktoś im kłody rzuca pod nogi , wiatr im w oczy wieje itd. Powinni mieć dodatek za pracę w warunkach szkodliwych A winne wszystkiemu jest oczywiście jakieś stowarzyszenie przez, które czeka nas okropna przyszłość .

ZAMYKAM TEMAT
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~j23 niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 17:55
Ja mam takie pytanie ,jeśli już ten Klasztor zostanie odremontowany to czy Gmina przejmie z powrotem ten obiekt od tego stowarzyszenia ? a jeśli to stowarzyszenie wyburzy te ruiny i wybuduje tam galerię tą co miała być w tym Parku gdzie nie wyrazili zgody mieszkańcy ?
~~Oliwkowy Rabarbar niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 18:22
Znaleźli się łaskawcy, mogli oddać swoje chałupy z swoim gruntem a nie mienie nie swoje, to jest mienie mieszkańców i polski
~~Burobrązowy Rącznik niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 18:51
Siedziba veto na placu wrobkewskiego
~~xxxx niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 20:24
~~Burobrązowy Rącznik napisał(a): Siedziba veto na placu wrobkewskiego

Od Weto to się cwelu odpier..l .
~~hahahaha niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 20:26
***** *** i katolików !! hahaha śmiecie !!
~~Rudozłoty Ostrokrzew niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 21:13
~~j23 napisał(a): Ja mam takie pytanie ,jeśli już ten Klasztor zostanie odremontowany to czy Gmina przejmie z powrotem ten obiekt od tego stowarzyszenia ? a jeśli to stowarzyszenie wyburzy te ruiny i wybuduje tam galerię tą co miała być w tym Parku gdzie nie wyrazili zgody mieszkańcy ?

~~Bunga Bunga niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 21:37
~~Rudozłoty Ostrokrzew napisał(a):
Ktoś napisał: ~~j23 napisał(a): Ja mam takie pytanie ,jeśli już ten Klasztor zostanie odremontowany to czy Gmina przejmie z powrotem ten obiekt od tego stowarzyszenia ? a jeśli to stowarzyszenie wyburzy te ruiny i wybuduje tam galerię tą co miała być w tym Parku gdzie nie wyrazili zgody mieszkańcy ?

Tak beznadziejnej Rady Gminy to nigdy wcześniej nie było .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza