Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gmina Nowogrodziec rozdaje działki

~~Jasnofioletowa Aukuba niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 21:40
Toż to wetowcy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Burobrązowy Rącznik niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 22:22
I pupile od liderki veto
~~Brudnobiała Tawułka niezalogowany
10 stycznia 2022r. o 10:04
~~yorg2000 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~mieszkaniec gminy napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnofioletowa Aukuba napisał(a): Vet mógł kupić, zrobić zrzutke i remontować tworzyć szkole marzeń...czy prościej narzekać....

Veto to możesz pocałować w 4 litery fiucie . Gdyby nie to Weto to wszystko byście roztrwonili za bezcen ,dobrze ,że patrzą wam na lepkie łapki .

Veto-sreto... Patrzą na ręce ale ponieważ guzik się znają na czymkolwiek to się tylko ośmieszają robieniem g.wnonoburzy! 1. Szkoła w Parzycach była do kupienia przez 2 lata! Cena jej była obniżana 4 razy! I wtedy nikt nie był zainteresowany, ale wystarczyło że znalazł się kupiec, od razu niezadowoleni zaczęli szukać dziury w całym! 2. Wielka afera o plac Wróblewskiego, który POWINIEN być zabudowany, bo tak było przez całe stulecia! Takie rzeczy decydują, czy Nowogrodziec jest miastem, czy nie-wiadomo-czym. Przez takie m.in. buble urbanistyczne Nowogrodziec jest pośmiewiskiem nie tylko powiatu, ale i całego regionu. Nawet redaktorzy bolca nabijają się, że oddanie klasztornych ruin to dopiero wstęp do oddania fundacji całego miasta, które jest jedną wielką ruiną!

Aleś ty głupi!
~~Rudozłoty Ostrokrzew niezalogowany
10 stycznia 2022r. o 21:27
~~Bunga Bunga napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rudozłoty Ostrokrzew napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~j23 napisał(a): Ja mam takie pytanie ,jeśli już ten Klasztor zostanie odremontowany to czy Gmina przejmie z powrotem ten obiekt od tego stowarzyszenia ? a jeśli to stowarzyszenie wyburzy te ruiny i wybuduje tam galerię tą co miała być w tym Parku gdzie nie wyrazili zgody mieszkańcy ?

Tak beznadziejnej Rady Gminy to nigdy wcześniej nie było .

~~xyz niezalogowany
10 stycznia 2022r. o 22:05
Cieszy mnie jak sprzedajni radni z pod tyldy obsrywają Veto ale niech wiedzą że to ostatnia ich kadencja a Relich na pewno nie weźmie ich na swoją listę bo zdrajcy nikt nie weźmie .
~~Burobrązowy Rącznik niezalogowany
10 stycznia 2022r. o 22:07
Amen
~~Zielonozielony Blancikodżojncik niezalogowany
10 stycznia 2022r. o 22:10
~~j23 napisał(a): Ja mam takie pytanie ,jeśli już ten Klasztor zostanie odremontowany to czy Gmina przejmie z powrotem ten obiekt od tego stowarzyszenia ? a jeśli to stowarzyszenie wyburzy te ruiny i wybuduje tam galerię tą co miała być w tym Parku gdzie nie wyrazili zgody mieszkańcy ?

Wydaje mi się, że całkowite wyremontowanie tego obiektu nie wchodzi w grę. Gmina już tego nie odzyska.
Raczej nie wyburzą Klasztoru bo to zabytek, ale jako właściciele chyba będą mogli go sprzedać.

Ciekawe co się stanie jak ta fundacja kiedyś przestanie istnieć?
~~weto niezalogowany
10 stycznia 2022r. o 22:19
~~Zielonozielony Blancikodżojncik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~j23 napisał(a): Ja mam takie pytanie ,jeśli już ten Klasztor zostanie odremontowany to czy Gmina przejmie z powrotem ten obiekt od tego stowarzyszenia ? a jeśli to stowarzyszenie wyburzy te ruiny i wybuduje tam galerię tą co miała być w tym Parku gdzie nie wyrazili zgody mieszkańcy ?

Wydaje mi się, że całkowite wyremontowanie tego obiektu nie wchodzi w grę. Gmina już tego nie odzyska.
Raczej nie wyburzą Klasztoru bo to zabytek, ale jako właściciele chyba będą mogli go sprzedać.

Ciekawe co się stanie jak ta fundacja kiedyś przestanie istnieć?

Przepiszą Relichowi w spadku .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza