~~yorg2000 napisał(a):Ktoś napisał: ~~mieszkaniec gminy napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnofioletowa Aukuba napisał(a): Vet mógł kupić, zrobić zrzutke i remontować tworzyć szkole marzeń...czy prościej narzekać....
Veto to możesz pocałować w 4 litery fiucie . Gdyby nie to Weto to wszystko byście roztrwonili za bezcen ,dobrze ,że patrzą wam na lepkie łapki .
Veto-sreto... Patrzą na ręce ale ponieważ guzik się znają na czymkolwiek to się tylko ośmieszają robieniem g.wnonoburzy! 1. Szkoła w Parzycach była do kupienia przez 2 lata! Cena jej była obniżana 4 razy! I wtedy nikt nie był zainteresowany, ale wystarczyło że znalazł się kupiec, od razu niezadowoleni zaczęli szukać dziury w całym! 2. Wielka afera o plac Wróblewskiego, który POWINIEN być zabudowany, bo tak było przez całe stulecia! Takie rzeczy decydują, czy Nowogrodziec jest miastem, czy nie-wiadomo-czym. Przez takie m.in. buble urbanistyczne Nowogrodziec jest pośmiewiskiem nie tylko powiatu, ale i całego regionu. Nawet redaktorzy bolca nabijają się, że oddanie klasztornych ruin to dopiero wstęp do oddania fundacji całego miasta, które jest jedną wielką ruiną!
Aleś ty głupi!
~~Bunga Bunga napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudozłoty Ostrokrzew napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~j23 napisał(a): Ja mam takie pytanie ,jeśli już ten Klasztor zostanie odremontowany to czy Gmina przejmie z powrotem ten obiekt od tego stowarzyszenia ? a jeśli to stowarzyszenie wyburzy te ruiny i wybuduje tam galerię tą co miała być w tym Parku gdzie nie wyrazili zgody mieszkańcy ?
Tak beznadziejnej Rady Gminy to nigdy wcześniej nie było .
~~j23 napisał(a): Ja mam takie pytanie ,jeśli już ten Klasztor zostanie odremontowany to czy Gmina przejmie z powrotem ten obiekt od tego stowarzyszenia ? a jeśli to stowarzyszenie wyburzy te ruiny i wybuduje tam galerię tą co miała być w tym Parku gdzie nie wyrazili zgody mieszkańcy ?
~~Zielonozielony Blancikodżojncik napisał(a):Ktoś napisał: ~~j23 napisał(a): Ja mam takie pytanie ,jeśli już ten Klasztor zostanie odremontowany to czy Gmina przejmie z powrotem ten obiekt od tego stowarzyszenia ? a jeśli to stowarzyszenie wyburzy te ruiny i wybuduje tam galerię tą co miała być w tym Parku gdzie nie wyrazili zgody mieszkańcy ?
Wydaje mi się, że całkowite wyremontowanie tego obiektu nie wchodzi w grę. Gmina już tego nie odzyska.
Raczej nie wyburzą Klasztoru bo to zabytek, ale jako właściciele chyba będą mogli go sprzedać.
Ciekawe co się stanie jak ta fundacja kiedyś przestanie istnieć?