Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Trwają zapisy na szczepienia przeciw COVID-19 dzieci w wieku 5-11 lat
~~zaszczepiony niezalogowany
2 stycznia 2022r. o 19:17
Ja do pewnego czasu wierzyłem w te szczepionki nawet 2 razć y się zaszczepiłem ale jak słyszę że 3 szczepionka przypominająca to nie koniec tylko będzie 4 ,5,6,i tak 3 razy w roku to przestałem w te bzdury wierzyć
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółtobrunatny Dziurawiec niezalogowany
2 stycznia 2022r. o 19:18
~~Rafal napisał(a): Tak obserwuje sobie spokojnie otoczenie i widzę po zaszczepionych paru znajomych że coś oni za zdrowi nie są co nie oznacza że umierają. Przyznają jednak że czuje to jako grypę bardzo mocna ale tescik oczywiście plus

~~Rafal napisał(a): Tak obserwuje sobie spokojnie otoczenie i widzę po zaszczepionych paru znajomych że coś oni za zdrowi nie są co nie oznacza że umierają. Przyznają jednak że czuje to jako grypę bardzo mocna ale tescik oczywiście plus

No ale jeszcze jak nie zrobią testu takiemu szczepionemu to lata z tym i wirus niesie się dalej dlatego mamy jak mamy będą teraz dzieci szczepić to dopiero będzie kolejki do lekarzy do pediatry aż przykro pomyśleć że takiem 5 latkowi rodzic pozwoli wstrzyknąć takie gówno .Oj daj Boże żeby nie było płaczu.Bo nikt nie ponosi odpowiedzialności a jak coś będzie po szczepieniu to jak to zwykle wyprą się .
2 stycznia 2022r. o 19:21
M21W2 napisał(a): ~~Żółtobrunatny Dziurawiec zgodnie z moją zasadą , każdemu według zasług - SPADAJ ŚMIECIU .

Ciciu pomysł poczytaj na forum o tych szczepionka co ludzie piszą zaszczepieni nie uwierzyła bym ,chodź wiem co mój syn ma co miesiąc chory jakąś infekcja co nigdy nie chorował .Ale co tam ty jest najmądrzejszy jak twoi kumple z rządu hihi wtrzykles sobie to już nie ma wyjścia wydrapać i będziesz wył do księżyca
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
2 stycznia 2022r. o 19:26
Ostatni zgon zmarłej znanej osoby po 3 dawkach.
2 stycznia 2022r. o 19:28
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Ostatni zgon zmarłej znanej osoby po 3 dawkach.

Sąsiadka moja po 2 Covid 3 nie dożyła
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
2 stycznia 2022r. o 19:29
M21W2 napisał(a): Antyszczepy na jedną nutę śpiewają już rok , zero rozumu , zero refleksji .

Że tez ciebie jeszcze omikron nie wykończył.
Człowieku skąd u ciebie tyle nienawiści do ludzi którzy nie chcą przyjąć tego preparatu.
Czy to wpływ tego preparatu?
Jak już ci raz mówiłem stoisz tam gdzie stało zomo. I tobie jakieś medale dali?
14240
M21W2
2 stycznia 2022r. o 19:40
~~Żółtobrunatny Dziurawiec , zmień płytę , powtarzasz się od paru miesięcy .

Dopisane 02.01.2022r. o godz. 19:40:

~~Bławatkowa Wierzba napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Antyszczepy na jedną nutę śpiewają już rok , zero rozumu , zero refleksji .

Człowieku skąd u ciebie tyle nienawiści do ludzi którzy nie chcą przyjąć tego preparatu.

Jakbyś Ty też stał tam gdzie ja też miałbyś szansę na medal .

Mam nadzieję że Ty przeżyjesz pandemię , nie Twoja wina że jesteś bezmyślnym snobem .
2 stycznia 2022r. o 19:45
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Antyszczepy na jedną nutę śpiewają już rok , zero rozumu , zero refleksji .

No dokładnie potępia nas NIESZCZEPIONYCH nawet nie znając nas nie wie że może ktoś nie może przyjąć tego cudu że względu zdrowotnych .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA CER-FAR zaprasza