~~Rafal napisał(a): Tak obserwuje sobie spokojnie otoczenie i widzę po zaszczepionych paru znajomych że coś oni za zdrowi nie są co nie oznacza że umierają. Przyznają jednak że czuje to jako grypę bardzo mocna ale tescik oczywiście plus
~~Rafal napisał(a): Tak obserwuje sobie spokojnie otoczenie i widzę po zaszczepionych paru znajomych że coś oni za zdrowi nie są co nie oznacza że umierają. Przyznają jednak że czuje to jako grypę bardzo mocna ale tescik oczywiście plus
M21W2 napisał(a): ~~Żółtobrunatny Dziurawiec zgodnie z moją zasadą , każdemu według zasług - SPADAJ ŚMIECIU .
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Ostatni zgon zmarłej znanej osoby po 3 dawkach.
M21W2 napisał(a): Antyszczepy na jedną nutę śpiewają już rok , zero rozumu , zero refleksji .
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Antyszczepy na jedną nutę śpiewają już rok , zero rozumu , zero refleksji .
Że tez ciebie jeszcze omikron nie wykończył.
Człowieku skąd u ciebie tyle nienawiści do ludzi którzy nie chcą przyjąć tego preparatu.
Czy to wpływ tego preparatu?
Jak już ci raz mówiłem stoisz tam gdzie stało zomo. I tobie jakieś medale dali?
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Antyszczepy na jedną nutę śpiewają już rok , zero rozumu , zero refleksji .
Że tez ciebie jeszcze omikron nie wykończył.
Człowieku skąd u ciebie tyle nienawiści do ludzi którzy nie chcą przyjąć tego preparatu.
Czy to wpływ tego preparatu?
Jak już ci raz mówiłem stoisz tam gdzie stało zomo. I tobie jakieś medale dali?