Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Trwają zapisy na szczepienia przeciw COVID-19 dzieci w wieku 5-11 lat
~~Pomysłodawca niezalogowany
2 stycznia 2022r. o 19:47
W Polsce wzorem Australii powinny powstać tak zwane ośrodki kwarantanny dla niezaszczepionych, wojsko mogłoby pomagać w przewiezieniu tych nieszczęśników. Powinniśmy brać przykład z krajów cywilizowanych.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółtobrunatny Dziurawiec niezalogowany
2 stycznia 2022r. o 19:48
M21W2 napisał(a): ~~Żółtobrunatny Dziurawiec , zmień płytę , powtarzasz się od paru miesięcy . Dopisane 02.01.2022r. o godz. 19:40:
Ktoś napisał: ~~Bławatkowa Wierzba napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Antyszczepy na jedną nutę śpiewają już rok , zero rozumu , zero refleksji .

Że tez ciebie jeszcze omikron nie wykończył.
Człowieku skąd u ciebie tyle nienawiści do ludzi którzy nie chcą przyjąć tego preparatu.
Czy to wpływ tego preparatu?
Jak już ci raz mówiłem stoisz tam gdzie stało zomo. I tobie jakieś medale dali?

Jakbyś Ty też stał tam gdzie ja też miałbyś szansę na medal .

Mam nadzieję że Ty przeżyjesz pandemię , nie Twoja wina że jesteś bezmyślnym snobem .

Ja się powtarzam ale ty to dopiero jesteś geniusz w powtarzaniu oj przepraszam w wklejaniu ,kopjowaniu i goglowaniu kompromitujesz się chyba już o ile dobrze pamiętam od pół roku spusc wodę bo aż w Bolesławcu twój smród czuć mendo
~~Żółtobrunatny Dziurawiec niezalogowany
2 stycznia 2022r. o 19:50
M21W2 napisał(a): ~~Żółtobrunatny Dziurawiec , zmień płytę , powtarzasz się od paru miesięcy . Dopisane 02.01.2022r. o godz. 19:40:
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Antyszczepy na jedną nutę śpiewają już rok , zero rozumu , zero refleksji .

Człowieku skąd u ciebie tyle nienawiści do ludzi którzy nie chcą przyjąć tego preparatu.

Mam nadzieję że Ty przeżyjesz pandemię , nie Twoja wina że jesteś bezmyślnym snobem .

Snob ,śmieć itd,itd to cb .....wiesz co i chyba nie dorobił albo przerobił
~~Fiołkowa Pragnia niezalogowany
2 stycznia 2022r. o 20:07
~~Pomysłodawca napisał(a): W Polsce wzorem Australii powinny powstać tak zwane ośrodki kwarantanny dla niezaszczepionych, wojsko mogłoby pomagać w przewiezieniu tych nieszczęśników. Powinniśmy brać przykład z krajów cywilizowanych.

Jasne , niech zostaną tu same wyszczepione zombi , już padają na chorobę zombiaków ' 'Zmarł Nagle' a to będzie przyśpieszać , niech zombiaki sami zbierają z ulic innych zombiaków i ich zakopują , normalni nie wyszczepieni poczekają i wrócą gdy ostatniego padłego zombi psy i koty zjedzą , dezynfekują teren , pogonią z Polski telewizyjnych szamanów i wróci normalność
~~Izrael niezalogowany
2 stycznia 2022r. o 20:14
A Izrael wyszczepiony rewelacyjnie, już czwartą dawkę podają i co? Doopa!
https://wiadomosci.wp.pl/fatalne-prognozy-izraela-dziesiatki-tysiecy-zakazen-koronawirusem-dziennie-6722111536962400a

Tyle warte są czepionki! No może inaczej - są dużo warte dla koncernów Big Pharma.
~~Wesoły Romek niezalogowany
2 stycznia 2022r. o 20:52

A ten medal podPISywał Ci Duda co w SW stał tam gdzie stało ZOMO :)

~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
2 stycznia 2022r. o 20:57
~~Pomysłodawca napisał(a): W Polsce wzorem Australii powinny powstać tak zwane ośrodki kwarantanny dla niezaszczepionych, wojsko mogłoby pomagać w przewiezieniu tych nieszczęśników. Powinniśmy brać przykład z krajów cywilizowanych.

Marzy wam się faszyści...
~~Rafal niezalogowany
2 stycznia 2022r. o 21:20
Szczepta się ludzie bo jak zostanie dużo wdów to będę miał co robić po wieczorach
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Zapraszamy