~~Pomysłodawca napisał(a): W Polsce wzorem Australii powinny powstać tak zwane ośrodki kwarantanny dla niezaszczepionych, wojsko mogłoby pomagać w przewiezieniu tych nieszczęśników. Powinniśmy brać przykład z krajów cywilizowanych.
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Marzy wam się faszyści...
~~Xyz napisał(a): szczepic się nie mam zamiaru.
~~Pomysłodawca napisał(a): jak ty nie masz rozumu, to ktoś musi o to zadbać za ciebie.
PIS-PO-PRL napisał(a): albo admin "podgrzewa temat" ;)
~~Pomysłodawca napisał(a):Ktoś napisał: ~~Xyz napisał(a): szczepic się nie mam zamiaru.
Mam nadzieję że państwo cię zmusi, jak ty nie masz rozumu, to ktoś musi o to zadbać za ciebie.
Nie chcę mi się czytać tych bredni o szkodliwości szczepień, piszą to które g.o.w.n.o wiedzą, nie mają zielonego pojęcia.
~~Pomysłodawca napisał(a):
Udowodniono że osoby niezaszczepione odpowiadają za nowe mutacje trzeba to powstrzymać.
~~Pomysłodawca napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Marzy wam się faszyści...
Oczywiście w takim ośrodku każdy miałby wybór czy chce dalej tu przebywać czy się zaszczepić, wolny wybór więc nie wiem o czym ty piszesz foliarzu głupi. Przecież to sprawiedliwe rozwiązanie, nikt nikogo zmuszać nie będzie.
Udowodniono że osoby niezaszczepione odpowiadają za nowe mutacje trzeba to powstrzymać.