Jurko61 napisał(a): Janusz albo cię poniosło , albo się przeliczyć możesz
(człowieku ...nie mam zamiaru pisać do ciebie w ostrzejszej formie ale jak to ominąć kiedy sam z siebie robisz idi.o.tę? ;D)
W ostrzejszej formie ????Dopisane 11.01.2022r. o godz. 00:06:Janusz brak argumentów prowadzić może do depresji , wiec oszczędź sobie wypisywanie głupot zacznij olewać to na co nie masz wpływów , zaczynasz trochę się wychylać , z zwykłej dyskusji gdzie każdy ma prawo się wypowiedzieć mając swoje
poglądy , krytycyzm z twojej strony do osób tych jest lekko przesadzony,
Jest takie stare powiedzenie „ dopóty dzban wodę nosi , dopóki mu się ucho nie urwie „ , powoli zaczynasz przekraczać
granice przyzwoitości .
ty mi tu nie pierdziel Jurek o depresji bo do niej mi daleko tym bardziej ze nie mam do niej podstaw min. dzięki tobie kiedy mnie rozbawiasz...;D
nie widzisz jakie głupoty sam tu wypisujesz? może więc zacznij olewać to na co nie masz wpływu tym bardziej że masz teraz swój ''faterland'' i po tych bredniach jakie tu wypisujesz jasno określasz swój stan oderwania od rzeczywistości w jakiej żyją ludzie po tej stronie Odry...
oczywiście że masz jakieś prawo wypowiadać się i przedstawić tu swoje poglądy ale właśnie to daje mi prawo do tego by je krytykować ...
to nie jest jak to określasz ''wychylanie się '' tylko jasno sprecyzowana krytyka ...krytyka która jak widzę cie uwiera...;D
i jeszcze raz ...nie staraj się mnie tu ''prostować''
ja tu żyję ...ja codziennie spotykam się tu z polską ''rzeczywistością '' jak miliony podobnych do mnie Polaków nie mogących lub nie chcących pracować dla ''szwaba''
nie pisz mi tu przysłów bo co nim mi chcesz pokazać ?
że się obrazisz?
i nie pisz mi tu o przyzwoitości bo sam ją tu wielokrotnie przekroczyłeś w swoich bredniach jak to wg. ciebie jest dobrze w tym kraju ...
ale na pytania nie odpowiadasz podobnie jak twój oczadziały brat...