Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
14. emerytury w tym roku nie będzie, bolesławieccy emeryci zawiedzeni
~~Zielonkawożółty Złotlin niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 8:01
Za rok sypną groszem żeby emeryt mualsił siły do urny dotrzeć
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Białoszara Lantana niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 8:13
A kazmirz zadowolony czy zasmucony z tego faktu? Brzydzi się ale bierze kasę od pisowskiego rządu czy cieszy się że rozdawnictwo na jakiś czas się skończyło ?
~~Różowofioletowa Golteria niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 8:18
Panu Kazimiezowi pozostal oszczednosci z 14 z 2020
~~Ciemnopiwna Rzeżucha niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 8:24
Nowy Ład !!!!
https://youtu.be/yghvqzlCgRI
~~Tabaczkowa Fortegilla niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 8:31
W tym Nowym Roku, nasi drodzy emeryci, wierni wyborcy PiSu, słuchacze mafii watykańskiej, niechaj was PiS r u cha, na zmianę z kościołem! Biedy, głodu, zadłużenia w gazowni, energetyce, żeby nie było was stać na węgiel, paliwo do waszych aut i na ubezpieczenia! Tego życzy wam moje pokolenie, 30-50 latków prowadzących działalność gospodarczą , w zamian za to co nam zrobiliście głosując na małego Hitlerka z Żoliborza i jego przydupasów. My sobie poradzimy a wy padniecie.
~~Atramentowy Pierwiosnek niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 8:59
Kłamcy
~~Ukłony niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 9:05
~~Tabaczkowa Fortegilla napisał(a): W tym Nowym Roku, nasi drodzy emeryci, wierni wyborcy PiSu, słuchacze mafii watykańskiej, niechaj was PiS r u cha, na zmianę z kościołem! Biedy, głodu, zadłużenia w gazowni, energetyce, żeby nie było was stać na węgiel, paliwo do waszych aut i na ubezpieczenia! Tego życzy wam moje pokolenie, 30-50 latków prowadzących działalność gospodarczą , w zamian za to co nam zrobiliście głosując na małego Hitlerka z Żoliborza i jego przydupasów. My sobie poradzimy a wy padniecie.
kolejny prowadzący jak to nazwała posłanka ludu pracującego czyli lewicy , biedafirme... Kiedyś jakaś pani minister proponowała górnikom się przekwalifikować np. na psiego fryzjera.... Może zamiast życzyć wszystkiego najgorszego innym, posłuchaj rady byłej pani minister albo bredzisława byłego prezydenta-zmień pracę... Też mnie dotknęło i śmiem twierdzić że bardziej niż innych ale już znalazłem sposób na rekompensatę.
~~Aaa niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 9:14
Serio, Kaziu, jesteś zawiedziony?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.