Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
14. emerytury w tym roku nie będzie, bolesławieccy emeryci zawiedzeni
~~Smolista Metasekwoja niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 9:21
jak można oskubać kogoś z czegoś co było dodatkiem i to zapowiedzianym ze będzie raz? Zawsze można wrócić do czasów donalda i pieniędzy ni ma i nie będzie i emerytur bez 13 i bez 14 w wysokości tysiąca zł
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Emeryt niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 9:29
Ty! Redachtor. Wypowiadaj się w tytule za siebie!
~~Emeryt niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 9:49
Redaktor lubi bolesławianom wmówić co naprawdę myślą?
14 emerytura zapowiadana była jako świadczenie jednorazowe panie redaktorze.
~~Tabaczkowa Fortegilla niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 9:55
~~Ukłony napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Tabaczkowa Fortegilla napisał(a): W tym Nowym Roku, nasi drodzy emeryci, wierni wyborcy PiSu, słuchacze mafii watykańskiej, niechaj was PiS r u cha, na zmianę z kościołem! Biedy, głodu, zadłużenia w gazowni, energetyce, żeby nie było was stać na węgiel, paliwo do waszych aut i na ubezpieczenia! Tego życzy wam moje pokolenie, 30-50 latków prowadzących działalność gospodarczą , w zamian za to co nam zrobiliście głosując na małego Hitlerka z Żoliborza i jego przydupasów. My sobie poradzimy a wy padniecie.
kolejny prowadzący jak to nazwała posłanka ludu pracującego czyli lewicy , biedafirme... Kiedyś jakaś pani minister proponowała górnikom się przekwalifikować np. na psiego fryzjera.... Może zamiast życzyć wszystkiego najgorszego innym, posłuchaj rady byłej pani minister albo bredzisława byłego prezydenta-zmień pracę... Też mnie dotknęło i śmiem twierdzić że bardziej niż innych ale już znalazłem sposób na rekompensatę.

Biedę to ty masz pod sklepieniem ...ze. Ja sobie poradzę a ty, mam nadzieję, będziesz głodował i tonął w długach.

Zastosowana autokorekta

22258
#Horus nieaktywny
9 stycznia 2022r. o 10:05
~~Aaa napisał(a): Serio, Kaziu, jesteś zawiedziony?

a jeśli to nie tajemnica to jaką emeryturę ma redaktor?
paradował tu często na zdjęciach w górniczym czako (czy jak to się tam zwie) a więc emerytura wypracowana w KOMUNIE :D dzisiaj nie pozwoli mu na życie tylko o ''misce ryżu'' :D
~~wystarczy nie kraść niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 10:06
KŁAMIECIE ZDRADZIECKIE PISIE MORDY

Prezes PiS mówił w swoim wystąpieniu podczas konwencji w Płocku, że nie należy zapominać o emerytach. Podkreślał, że w 2020 roku będzie trzynasta emerytura. "Chciałbym jeszcze raz zapewnić - bo jest taka propaganda, która próbuje wprowadzić wśród emerytów niepewność - (...) że w przyszłym roku będzie trzynasta emerytura" - mówił. Tymczasem w projekcie budżetu na 2019 r. nie znalazły się wydatki na obiecywaną już wcześniej przez polityków PiS 13. emeryturę.

"Ale w kolejnym roku już na stałe będzie czternasta emerytura. I będą także wyższe dopłaty do hektara, takie jak w Europie przeciętnie, czyli 260 euro, teraz jest 200" - powiedział Kaczyński.

https://twitter.com/i/status/1479933859210964994
~~Niebieskozielony Kleome niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 10:19
Przypomnij jeden z drugim lemingi jakie dodatkowe emerytury były,a rządów waszego peeełooooskiego, ryżego guru,zero, więc buzia na kłódkę ,PiS gdyby miał to by dał,peło gdyby miało,to by ,,3,14niędzy" nie ma i nie będzie,hi hi
~~Jaskrawoniebieski Łubin niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 10:19
Jak emerytowi mało - może pojść do pracy. Jak pan Kazimierz.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza