Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
14. emerytury w tym roku nie będzie, bolesławieccy emeryci zawiedzeni
~~Brązowozłota Malina niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 11:50
~~Malinowy Rdest napisał(a): Jestem emerytem i jestem bardzo zadowolony z rządu Prawa i Sprawiedliwości i żaden redaktor nie napuści mnie na ten rząd.

Niedługo ten rząd zacznie panu zabierać i 13 i 14 oraz część emerytury
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Malinowy Rdest niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 11:58
~~Brązowozłota Malina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Malinowy Rdest napisał(a): Jestem emerytem i jestem bardzo zadowolony z rządu Prawa i Sprawiedliwości i żaden redaktor nie napuści mnie na ten rząd.

Masz rację młody człowieku, ale nie ten rząd tylko jak przyjdzie (jak tacy jak ty zagłosują) do władzy opozycja.
~~Normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 12:06
Nie pytajcie o program bo wpadnę w furię!!
Ale pracujemy, "wypruwamy sobie flaki", jest już szkic!!!
- "PIS JEST ZŁY. TRZEBA ODSUNĄĆ PIS OD WŁADZY"
Tylko nie mówcie nikomu, bo ukradną nasz program :D:D
~~Zzieleniała Cykoria niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 12:08
~~Malinowy Rdest napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brązowozłota Malina napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malinowy Rdest napisał(a): Jestem emerytem i jestem bardzo zadowolony z rządu Prawa i Sprawiedliwości i żaden redaktor nie napuści mnie na ten rząd.

Masz rację młody człowieku, ale nie ten rząd tylko jak przyjdzie (jak tacy jak ty zagłosują) do władzy opozycja.

A co ty ze sobą zrobisz jak niebawem dziadyga się zawinie , a zawinie , jak będziesz żył ,kto ci drogą wskaże ?
~~Elżbieta Bieńkowska niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 12:11
A ja jestem za rządem PiS doceniam ich rządy ludzie przestańcie narzekać bo nie jest źle musimy z tym żyć mi też nie jest lekko ale marudzenie nic nie pomorze
~~pomoŻe niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 12:24
~~Elżbieta Bieńkowska napisał(a): A ja jestem za rządem PiS doceniam ich rządy ludzie przestańcie narzekać bo nie jest źle musimy z tym żyć mi też nie jest lekko ale marudzenie nic nie pomorze

Dlaczego musimy z tym żyć ? Jakby Jarosław tak myślał to nigdy by , razem z prok.Piotrowiczem ,nie obalili komuny .
~~Atramentowy Pierwiosnek niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 12:29
~~Malinowy Rdest napisał(a): Jestem emerytem i jestem bardzo zadowolony z rządu Prawa i Sprawiedliwości i żaden redaktor nie napuści mnie na ten rząd.

Ja też jestem emerytem i ten rzad mi nie odpowiada, moi znajomi zmarli bo nie ma służby zdrowi, drożyzna daje mi się we znaki. Za mieszkanie, prąd, gaz płacę krocie. Z dnia na dzień jestem biedniejszy i boję się tych ludzi.
~~Malinowoczerwona Brzoza niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 12:32
~~Jaskrawoniebieski Łubin napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Scorpio napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaskrawoniebieski Łubin napisał(a): Jak emerytowi mało - może pojść do pracy. Jak pan Kazimierz.
ciekawe czy tobie będzie wystarczała emerytura jak do niej dorzyjesz
Naucz się ortografii. Bo chyba w szkole nie uważałeś na zajęciach.

ZUS wypłaca emeryturę i świadczenia bez względu na ORTOGRAFIĘ
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Zapraszamy