~~Malinowy Rdest napisał(a): Jestem emerytem i jestem bardzo zadowolony z rządu Prawa i Sprawiedliwości i żaden redaktor nie napuści mnie na ten rząd.
~~Brązowozłota Malina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Malinowy Rdest napisał(a): Jestem emerytem i jestem bardzo zadowolony z rządu Prawa i Sprawiedliwości i żaden redaktor nie napuści mnie na ten rząd.
Niedługo ten rząd zacznie panu zabierać i 13 i 14 oraz część emerytury
~~Malinowy Rdest napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązowozłota Malina napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malinowy Rdest napisał(a): Jestem emerytem i jestem bardzo zadowolony z rządu Prawa i Sprawiedliwości i żaden redaktor nie napuści mnie na ten rząd.
Niedługo ten rząd zacznie panu zabierać i 13 i 14 oraz część emerytury
Masz rację młody człowieku, ale nie ten rząd tylko jak przyjdzie (jak tacy jak ty zagłosują) do władzy opozycja.
A co ty ze sobą zrobisz jak niebawem dziadyga się zawinie , a zawinie , jak będziesz żył ,kto ci drogą wskaże ?
~~Elżbieta Bieńkowska napisał(a): A ja jestem za rządem PiS doceniam ich rządy ludzie przestańcie narzekać bo nie jest źle musimy z tym żyć mi też nie jest lekko ale marudzenie nic nie pomorze
~~Malinowy Rdest napisał(a): Jestem emerytem i jestem bardzo zadowolony z rządu Prawa i Sprawiedliwości i żaden redaktor nie napuści mnie na ten rząd.
~~Jaskrawoniebieski Łubin napisał(a):Ktoś napisał: ~~Scorpio napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaskrawoniebieski Łubin napisał(a): Jak emerytowi mało - może pojść do pracy. Jak pan Kazimierz.ciekawe czy tobie będzie wystarczała emerytura jak do niej dorzyjesz
Naucz się ortografii. Bo chyba w szkole nie uważałeś na zajęciach.
ZUS wypłaca emeryturę i świadczenia bez względu na ORTOGRAFIĘ