Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
14. emerytury w tym roku nie będzie, bolesławieccy emeryci zawiedzeni
~~Jaskrawoniebieski Barwinek niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 15:21
~~Górnik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Białawoszara Krokosmia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Morelowy Miskant napisał(a): Pieniądze z OFE oddane ? które ryży gwizdnął,ale wiek emerytalny to łobuzy POtrafili podnieść,tak żeby mało kto załapał się choćby na jedno świadczenie,tak dbali o starszych, więc przestańcie się naprężać zwolennicy KO

Żadnych OFE nikt nie ruszał idioto.
Pierwszy który chciał coś ukraść z OFE był Morawiecki, ale covid mu przeszkodził a później jego własny polski nieład.

Niech mi Tusk odda moje wkłady w OFE, które mi zabrał około 40tysi., mało?

Dokładnie nie tylko tobie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Białoszara Lantana niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 15:30
~~Jaskrawoniebieski Barwinek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Górnik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Białawoszara Krokosmia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Morelowy Miskant napisał(a): Pieniądze z OFE oddane ? które ryży gwizdnął,ale wiek emerytalny to łobuzy POtrafili podnieść,tak żeby mało kto załapał się choćby na jedno świadczenie,tak dbali o starszych, więc przestańcie się naprężać zwolennicy KO

Pierwszy który chciał coś ukraść z OFE był Morawiecki, ale covid mu przeszkodził a później jego własny polski nieład.

Dokładnie nie tylko tobie
średnio 10 tys. na osobę... Ryży ..uj i banda....
~~Granatowoszara Fortegilla niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 15:32
Tylko matoły wierzą że ktoś im "ukradł" środki z OFE.
To prymitywna dezinformacja pisdzielców, którzy faktycznie chcieli je ludziom ukraść ale nawet tego nie potrafili.
Czytajcie pisowscy de.bile informacje ze zrozumieniem.
~~Białawoszara Krokosmia niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 15:44
~~Górnik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Białawoszara Krokosmia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Morelowy Miskant napisał(a): Pieniądze z OFE oddane ? które ryży gwizdnął,ale wiek emerytalny to łobuzy POtrafili podnieść,tak żeby mało kto załapał się choćby na jedno świadczenie,tak dbali o starszych, więc przestańcie się naprężać zwolennicy KO

~~Białoszara Lantana napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jaskrawoniebieski Barwinek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Górnik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Białawoszara Krokosmia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Morelowy Miskant napisał(a): Pieniądze z OFE oddane ? które ryży gwizdnął,ale wiek emerytalny to łobuzy POtrafili podnieść,tak żeby mało kto załapał się choćby na jedno świadczenie,tak dbali o starszych, więc przestańcie się naprężać zwolennicy KO

Dokładnie nie tylko tobie średnio 10 tys. na osobę... Ryży ..uj i banda....

Tyle ile miałeś kłamco w OFE tyle dalej masz. Gadając że ci ktoś ukradł kłamiesz albo jesteś na tyle głupi że nawet nie potrafisz sprawdzić stanu swojego konta OFE .
~~Matoł niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 16:01
~~Granatowoszara Fortegilla napisał(a): Tylko matoły wierzą że ktoś im "ukradł" środki z OFE.
To prymitywna dezinformacja pisdzielców, którzy faktycznie chcieli je ludziom ukraść ale nawet tego nie potrafili.
Czytajcie pisowscy de.bile informacje ze zrozumieniem.

Uwaga "matoły" wiek emerytalny do 67 lat dla mężczyzn i kobiet podniósł też PiS
~~Płowa Jeżyna niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 16:06
Z tym wiekiem to tak że krócej pracujesz =mniejsza emerytura. Więc PiS zmniejszyl wiek przechodzenia na emeryturę i jednocześnie zmniejszył emerytury.
~~Debil z TIR-a niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 16:08
oczywiście że PIS , a 500+ , 13 i 14 wprowadziło peło .
~~Matoł niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 16:11
~~Płowa Jeżyna napisał(a): Z tym wiekiem to tak że krócej pracujesz =mniejsza emerytura. Więc PiS zmniejszyl wiek przechodzenia na emeryturę i jednocześnie zmniejszył emerytury.

Ale bez waloryzacji 13 i 14 emerytury za PO-PSL bo wtedy była wyższa emerytura........... TAK?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.