~~Wera napisał(a): ~~Wszystko na temat napisał(a): Moja sąaiadka która mi tłumaczyła że szepionki są takie super.. Wczoraj
zmarła nagle po 2 dawce.. w szpitalu jej mąż usłyszał: Po co żeścię się szczepili.. ??
Z tego co widze do okola to więcej ludzi umiera po szczepionkach niż po samym covidzie..
ALE może i dobrze baranów trzeba wytępić
Ci co się nie szczepią, to dopiero ,,barany" . Kiedyś się bano szczepień przeciwko wściekliźnie i co? Dzisiaj podajemy ją zwierzątkom i ludziom . Chwała Ludwikowi Pasteurowi. Tylko konserwatyści boją się szczepień . Papież Franciszek , np. się zaszczepił.
Napisałeś o szczepionkach , a ten preparat genetyczny który się dzisiaj wstrzykuje ludziom nie ma nic wspólnego ze szczepionkami w tradycyjnym tego słowa znaczeniu ,dlatego osoby rozsądne które nie chcą dać sobie wstrzyknąć tego preparatu z którego działanie nikt nie bierze odpowiedzialności nie są żadnymi antyszczepionkowcami .Celowo podjęto działania socjotechniczne i wypuszczono w świat określenia na takie osoby antyszczepionkowcy , płaskoziemcy ( co ma to wspólnego wyszczepieniami ?) ,czy foliarze ( nie widziałem nikogo przeciwnego wyszczepieniom z folią na twarzy ,za to pełno wyszczepieńców że szmatami na pyskach ) .Osoby najprymitywniejsze podchwyciły te określenia i nimi szermują , nie mając innych argumentów