~~Luiza napisał(a): Czy muszę nosić maseczkę jak noszę jusz podpaskę? Dostałam od redakcji w ramach akcji rozdawania podpasek.
Z gury dziękuję za odpowiedź.
~~Wera napisał(a): ~~Wszystko na temat napisał(a): Moja sąaiadka która mi tłumaczyła że szepionki są takie super.. Wczoraj
zmarła nagle po 2 dawce.. w szpitalu jej mąż usłyszał: Po co żeścię się szczepili.. ??
Z tego co widze do okola to więcej ludzi umiera po szczepionkach niż po samym covidzie..
ALE może i dobrze baranów trzeba wytępić
~~Pomarańczowożółty Rozwar napisał(a): ~~Wera napisał(a): ~~Wszystko na temat napisał(a): Moja sąaiadka która mi tłumaczyła że szepionki są takie super.. Wczoraj
zmarła nagle po 2 dawce.. w szpitalu jej mąż usłyszał: Po co żeścię się szczepili.. ??
Z tego co widze do okola to więcej ludzi umiera po szczepionkach niż po samym covidzie..
ALE może i dobrze baranów trzeba wytępić
~~Pomarańczowożółty Rozwar napisał(a): ~~
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pomarańczowożółty Rozwar napisał(a): ~~
Ci co się nie szczepią, to dopiero ,,barany" . Kiedyś się bano szczepień przeciwko wściekliźnie i co? Dzisiaj podajemy ją zwierzątkom i ludziom . Chwała Ludwikowi Pasteurowi. Tylko konserwatyści boją się szczepień . Papież Franciszek , np. się zaszczepił.
Ty na pewno jesteś zaszczepiony przeciw wściekliźnie :) :) :)
~~Ergo napisał(a): TKtoś napisał: ~~Bławatkowa Wierzba napisał(a):bo tak ci powiedzieli czy tak wpisali w kartę zgonu?????
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pomarańczowożółty Rozwar napisał(a): ~~
Ci co się nie szczepią, to dopiero ,,barany" . Kiedyś się bano szczepień przeciwko wściekliźnie i co? Dzisiaj podajemy ją zwierzątkom i ludziom . Chwała Ludwikowi Pasteurowi. Tylko konserwatyści boją się szczepień . Papież Franciszek , np. się zaszczepił.
Ty na pewno jesteś zaszczepiony przeciw wściekliźnie :) :) :)
Te kłótnie wskazują , że społeczeństwo polskie nie dorosło jeszcze by być odpowiedzialne za losy obywateli i państwa . W moim bloku zmarły na covid 4 niezaszczepione osoby .
~~Mlecznoróżowa Dabecja napisał(a): Selekcja naturalna - tyle mam na temat antyszczepionkowców do powiedzenia. 90% z nich pod respiratorami - oczywiście umierają na wymyśloną chorobę i na złość systemowi. Tak naprawdę słaby ten Covid, bo gdyby umieralność była 10cio krotnie wyższa, to by się pod punktami szczepień bili o swoją dawkę.