PIS-PO-PRL napisał(a): "Odstępstwo od wymienionych regulacji możliwe jest tylko wówczas, gdy rodzina zmarłego otrzyma pozwolenie od ministra budownictwa, który takie pozwolenie może wydać w porozumieniu z ministrem zdrowia."
Minister budownictwa musi wydać zgodę na postawienie urny nad kominkiem?
Kurła... projekt u architekta też trzeb zamawiać?
Ciekawe o ilu bzdurnych przepisach jeszcze nie wiemy... chociaż może to i lepiej że o nich nie wiemy :D
Horus napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): "Odstępstwo od wymienionych regulacji możliwe jest tylko wówczas, gdy rodzina zmarłego otrzyma pozwolenie od ministra budownictwa, który takie pozwolenie może wydać w porozumieniu z ministrem zdrowia."
Ciekawe o ilu bzdurnych przepisach jeszcze nie wiemy... chociaż może to i lepiej że o nich nie wiemy :D
a żebyś wiedział że kiedyś do postawienia kominka powiedziano mi że jest wymagany nie tylko architekt ale nawet musiałbym mieć kierownika budowy...;D kiedy powiedziałem w urzędzie że to chyba nieporozumienie a ja chcę postawić tylko kominek nie wieżowiec pani się prawie obraziła bo uznała że sobie z niej kpię ...;D fakt ...nie myliła się ...;D
Horus napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): "Odstępstwo od wymienionych regulacji możliwe jest tylko wówczas, gdy rodzina zmarłego otrzyma pozwolenie od ministra budownictwa, który takie pozwolenie może wydać w porozumieniu z ministrem zdrowia."
a żebyś wiedział że kiedyś do postawienia kominka powiedziano mi że jest wymagany nie tylko architekt ale nawet musiałbym mieć kierownika budowy...;D kiedy powiedziałem w urzędzie że to chyba nieporozumienie a ja chcę postawić tylko kominek nie wieżowiec pani się prawie obraziła bo uznała że sobie z niej kpię ...;D fakt ...nie myliła się ...;D
~~Grodzki bez immunitetu napisał(a): A ciekawe czy znany łapówkarz Senator z peło kłamał że czeba,czeba zlikwidować prawie wszystkie szpitale w Polsce .
~~Czarniawy Rokitnik napisał(a): [c
I co się tak płytkarzu dziwisz? Gdyby gość z Tomaszowa, któremu rok temu spalił się cały dom właśnie od kominka, miał kogoś kto by sprawdził jakość i fachowość wykonania, to nie przeżyłby tej traumy , która go spotkała. Fuszerka już nie jednemu czkawką się odbiła.