M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Perłowy Groszek napisał(a): co jest w tych szczepionkach skoro posłowie i senatorowie nie chcą się szczepić. Wczoraj KRASKA zgłosił sprzeciw do szczepień obowiązkowych posłów i senatorów i wszyscy go poparli, a ludzie mają się szczepić więc o co chodzi??????? chcą nas wymordować!!!!!!!!!!!
Ja też jestem przeciwko obowiązkowym szczepieniom bo o tym była mowa a nie o tym że nie chcą się szczepić .
Posłowie to też ludzie i jak my wszyscy łącznie z Tobą mamy wybór , szczepienie i ochrona lub , niech się dzieje co chce .
Co tam ponad 100 tyś zmarłych na Covid i prawie 200 tyś zgonów nadmiarowych .
~~Ehhh napisał(a):
No tak bo grypa w niektórych powiatach nie gościła oficjalnie od dwuch lat :))) Ty masz jeszcze mózg?
~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ehhh napisał(a):
No tak bo grypa w niektórych powiatach nie gościła oficjalnie od dwuch lat :))) Ty masz jeszcze mózg?
Dwóch* to po pierwsze :)
Po drugie, oczywiście, że mam i co więcej używam prawidłowo, dlatego nie nazywam covid grypą, wystarczy posłuchać wirusologów, a nie foliarskich mentorów medycznych :)
Przypominam, 100 000 osób nie żyje, to między innymi wina rządu który nic nie robił, dlatego mamy czarne statystki zgonów.
~~Kasztanowoczerwony Migdałowiec napisał(a):
znam lekarza i opinie jakie powielają miedzy sobą więc tak wirus grypy ale naglosniony temat na cały świat i jest kasa tyle
~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ehhh napisał(a):
Dwóch* to po pierwsze :)
Po drugie, oczywiście, że mam i co więcej używam prawidłowo, dlatego nie nazywam covid grypą, wystarczy posłuchać wirusologów, a nie foliarskich mentorów medycznych :)
Przypominam, 100 000 osób nie żyje, to między innymi wina rządu który nic nie robił, dlatego mamy czarne statystki zgonów.
~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowoczerwony Migdałowiec napisał(a):
znam lekarza i opinie jakie powielają miedzy sobą więc tak wirus grypy ale naglosniony temat na cały świat i jest kasa tyle
Yhm, ciekawa ta grypa, że dziennie po 600 osób zabierać :)
M21W2 napisał(a): " Lekarze " forumowi nie bawią się w szczegóły , dlaczego wszystkie choroby wirusowe nie mogą mieć jedną
nazwę , - grypa .
~~Perłowy Groszek napisał(a): co jest w tych szczepionkach skoro posłowie i senatorowie nie chcą się szczepić. Wczoraj KRASKA zgłosił sprzeciw do szczepień obowiązkowych posłów i senatorów i wszyscy go poparli, a ludzie mają się szczepić więc o co chodzi??????? chcą nas wymordować!!!!!!!!!!!