~~Posły i senatory napisał(a):Ktoś napisał: ~~Perłowy Groszek napisał(a): co jest w tych szczepionkach skoro posłowie i senatorowie nie chcą się szczepić. Wczoraj KRASKA zgłosił sprzeciw do szczepień obowiązkowych posłów i senatorów i wszyscy go poparli, a ludzie mają się szczepić więc o co chodzi??????? chcą nas wymordować!!!!!!!!!!!
Lucjan, wyjaśnij nam, o co chodzi? Dlaczego posłowie i senatorowie nie chcą się szczepić?
Może inni wyszczepieni wielokrotnie nam wytłumaczą.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Posły i senatory napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Perłowy Groszek napisał(a): co jest w tych szczepionkach skoro posłowie i senatorowie nie chcą się szczepić. Wczoraj KRASKA zgłosił sprzeciw do szczepień obowiązkowych posłów i senatorów i wszyscy go poparli, a ludzie mają się szczepić więc o co chodzi??????? chcą nas wymordować!!!!!!!!!!!
Lucjan, wyjaśnij nam, o co chodzi? Dlaczego posłowie i senatorowie nie chcą się szczepić?
Może inni wyszczepieni wielokrotnie nam wytłumaczą.
Nic nie wiem że posłowie nie chcą się szczepić , Ty wiesz to udowodnij .
Według mojej wiedzy posłowie i senatorowie są podzieleni , większość jest za dobrowolnym szczepieniem , lewicowi i znaczna część z PO za obowiązkowym .
Wczoraj w wiadomościach bylo wyszli z sali jednak nie jesteś taki bystry jak tu się madrzysz a jak nie wierzysz to zadzwoń do któregoś hihi.
~~Jaskrawoniebieski Barwinek napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): " Lekarze " forumowi nie bawią się w szczegóły , dlaczego wszystkie choroby wirusowe nie mogą mieć jedną
nazwę , - grypa .
Nie mogą bo by nie było kasy z tego
M21W2 napisał(a): ~~Szaropopielaty Zawciąg , co Ty trujesz o wyżu demograficznym , 91 % zgonów to osoby 70+ , Polska podczas wojny straciła 6 mln obywateli , lata 1950 -60 to odbudowa i pierwszy wyż demograficzny , w tych latach rodziło się w Polsce ok .800 tyś .
dzieci rocznie .
Kolejny wyż demograficzny to lata 1970-80 , pokłosie wzrostu urodzeń z lat pięćdziesiątych , zanim coś napiszesz , sprawdź .
Po co kłamiesz że ktoś kogoś zmusza do szczepienia , skąd wiesz ilu posłów , senatorów i przedstawicieli władz się zaszczepiło , mnie to kompletnie nie interesuje .
Odróżnij propagowanie szczepień od nakazu obowiązku szczepień .
Mnie przekonali lekarze wirusolodzy i wakcynolodzy , jestem pewien słuszności MOJEJ decyzji .
Twój wpis pełen domysłów i przypuszczeń jest dla mnie bezwartościową paplaniną .Dopisane 12.01.2022r. o godz. 15:35:Ktoś napisał: ~~Jaskrawoniebieski Barwinek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): " Lekarze " forumowi nie bawią się w szczegóły , dlaczego wszystkie choroby wirusowe nie mogą mieć jedną
nazwę , - grypa .
Nie mogą bo by nie było kasy z tego
Nie widzisz ironii w moim wpisie ? , ośmieszacie się z tą grypą która jest tylko sezonową epidemią .
Widzę dlatego piszę że kasa by się nie zgadzała za co by remont robili
M21W2 napisał(a): ~~Jaskrawoniebieski Barwinek , nie będę się wypowiadał o Twojej " bystrości " a raczej jej braku .
Posiedzenie o którym tu tak ochoczo piszecie było posiedzeniem komisji zdrowia w którym uczestniczyło 33 posłów .
Sejmowa Komisja Zdrowia. Poprawa dotycząca obowiązku szczepień posłów i senatorów odrzucona.
Głosowało 33 posłów, 16 było za, 16 było przeciw, jeden się wstrzymał.Dopisane 12.01.2022r. o godz. 15:54:~~Jaskrawoniebieski Barwinek jak w czasie pandemii zarabiają a co za tym idzie remontują to tylko się cieszyć a nie biadolić .Dopisane 12.01.2022r. o godz. 16:08:A to dobre :
Guru antyszczepionkowców zdemaskowany. 71-latek ma strony o młodych dziewicach
Zbigniew Hałat twierdzi, że test PCR nie odróżnia COVID-19 od zwykłej grypy, szczepienia są niebezpieczne, a ustawy epidemiologiczne to "narzędzie ludobójstwa". Kiedyś był wiceministrem zdrowia, dlatego stał się autorytetem ruchów antyszczepionkowych. Po śledztwie internautów wyszła na jaw nieznana dotychczas pasja tego eksperta. Publikuje zdjęcia młodych kobiet i pisze o zniewalającym wdzięku ich dziewictwa.
https://wiadomosci.wp.pl/guru-antyszczepionkowcow-zdemaskowany-71-latek-ma-strony-o-mlodych-dziewicach-6725613548272480a