Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Trzy ofiary epidemii w powiecie, 684 w kraju
~~Jaskrawoniebieski Barwinek niezalogowany
12 stycznia 2022r. o 15:07
Dr.Frauci Omikron prawie na pewno nie jest bardziej dotkliwy niż Delta
Główny amerykański epidemiolog, dr Anthony Fauci ocenił, że chociaż ocena tego, jak dotkliwy jest Omikron zajmie tygodnie, to pierwsze badania sugerują, że nie jest on gorszy niż poprzednie warianty koronawirusa i łagodny.
Taki Doktorek sobie napisał wywiad z nim to powyżej jego słowa to jak jest groźny czy nie czy strasznie dalej.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
12 stycznia 2022r. o 15:08
~~Posły i senatory napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Perłowy Groszek napisał(a): co jest w tych szczepionkach skoro posłowie i senatorowie nie chcą się szczepić. Wczoraj KRASKA zgłosił sprzeciw do szczepień obowiązkowych posłów i senatorów i wszyscy go poparli, a ludzie mają się szczepić więc o co chodzi??????? chcą nas wymordować!!!!!!!!!!!

Lucjan, wyjaśnij nam, o co chodzi? Dlaczego posłowie i senatorowie nie chcą się szczepić?
Może inni wyszczepieni wielokrotnie nam wytłumaczą.

Nic nie wiem że posłowie nie chcą się szczepić , Ty wiesz to udowodnij .
Według mojej wiedzy posłowie i senatorowie są podzieleni , większość jest za dobrowolnym szczepieniem , lewicowi i znaczna część z PO za obowiązkowym .
12 stycznia 2022r. o 15:29
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Posły i senatory napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Perłowy Groszek napisał(a): co jest w tych szczepionkach skoro posłowie i senatorowie nie chcą się szczepić. Wczoraj KRASKA zgłosił sprzeciw do szczepień obowiązkowych posłów i senatorów i wszyscy go poparli, a ludzie mają się szczepić więc o co chodzi??????? chcą nas wymordować!!!!!!!!!!!

Lucjan, wyjaśnij nam, o co chodzi? Dlaczego posłowie i senatorowie nie chcą się szczepić?
Może inni wyszczepieni wielokrotnie nam wytłumaczą.

Nic nie wiem że posłowie nie chcą się szczepić , Ty wiesz to udowodnij .
Według mojej wiedzy posłowie i senatorowie są podzieleni , większość jest za dobrowolnym szczepieniem , lewicowi i znaczna część z PO za obowiązkowym .

Wczoraj w wiadomościach bylo wyszli z sali jednak nie jesteś taki bystry jak tu się madrzysz a jak nie wierzysz to zadzwoń do któregoś hihi.
14240
M21W2
12 stycznia 2022r. o 15:35
~~Szaropopielaty Zawciąg , co Ty trujesz o wyżu demograficznym , 91 % zgonów to osoby 70+ , Polska podczas wojny straciła 6 mln obywateli , lata 1950 -60 to odbudowa i pierwszy wyż demograficzny , w tych latach rodziło się w Polsce ok .800 tyś .
dzieci rocznie .
Kolejny wyż demograficzny to lata 1970-80 , pokłosie wzrostu urodzeń z lat pięćdziesiątych , zanim coś napiszesz , sprawdź .
Po co kłamiesz że ktoś kogoś zmusza do szczepienia , skąd wiesz ilu posłów , senatorów i przedstawicieli władz się zaszczepiło , mnie to kompletnie nie interesuje .
Odróżnij propagowanie szczepień od nakazu obowiązku szczepień .
Mnie przekonali lekarze wirusolodzy i wakcynolodzy , jestem pewien słuszności MOJEJ decyzji .
Twój wpis pełen domysłów i przypuszczeń jest dla mnie bezwartościową paplaniną .

Dopisane 12.01.2022r. o godz. 15:35:

~~Jaskrawoniebieski Barwinek napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): " Lekarze " forumowi nie bawią się w szczegóły , dlaczego wszystkie choroby wirusowe nie mogą mieć jedną
nazwę , - grypa .

Nie mogą bo by nie było kasy z tego

Nie widzisz ironii w moim wpisie ? , ośmieszacie się z tą grypą która jest tylko sezonową epidemią .
12 stycznia 2022r. o 15:43
M21W2 napisał(a): ~~Szaropopielaty Zawciąg , co Ty trujesz o wyżu demograficznym , 91 % zgonów to osoby 70+ , Polska podczas wojny straciła 6 mln obywateli , lata 1950 -60 to odbudowa i pierwszy wyż demograficzny , w tych latach rodziło się w Polsce ok .800 tyś .
dzieci rocznie .
Kolejny wyż demograficzny to lata 1970-80 , pokłosie wzrostu urodzeń z lat pięćdziesiątych , zanim coś napiszesz , sprawdź .
Po co kłamiesz że ktoś kogoś zmusza do szczepienia , skąd wiesz ilu posłów , senatorów i przedstawicieli władz się zaszczepiło , mnie to kompletnie nie interesuje .
Odróżnij propagowanie szczepień od nakazu obowiązku szczepień .
Mnie przekonali lekarze wirusolodzy i wakcynolodzy , jestem pewien słuszności MOJEJ decyzji .
Twój wpis pełen domysłów i przypuszczeń jest dla mnie bezwartościową paplaniną .Dopisane 12.01.2022r. o godz. 15:35:
Ktoś napisał: ~~Jaskrawoniebieski Barwinek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): " Lekarze " forumowi nie bawią się w szczegóły , dlaczego wszystkie choroby wirusowe nie mogą mieć jedną
nazwę , - grypa .

Nie mogą bo by nie było kasy z tego

Nie widzisz ironii w moim wpisie ? , ośmieszacie się z tą grypą która jest tylko sezonową epidemią .

Widzę dlatego piszę że kasa by się nie zgadzała za co by remont robili
14240
M21W2
12 stycznia 2022r. o 16:08
~~Jaskrawoniebieski Barwinek , nie będę się wypowiadał o Twojej " bystrości " a raczej jej braku .
Posiedzenie o którym tu tak ochoczo piszecie było posiedzeniem komisji zdrowia w którym uczestniczyło 33 posłów .

Sejmowa Komisja Zdrowia. Poprawa dotycząca obowiązku szczepień posłów i senatorów odrzucona.

Głosowało 33 posłów, 16 było za, 16 było przeciw, jeden się wstrzymał.

Dopisane 12.01.2022r. o godz. 15:54:

~~Jaskrawoniebieski Barwinek jak w czasie pandemii zarabiają a co za tym idzie remontują to tylko się cieszyć a nie biadolić .

Dopisane 12.01.2022r. o godz. 16:08:

A to dobre :
Guru antyszczepionkowców zdemaskowany. 71-latek ma strony o młodych dziewicach
Zbigniew Hałat twierdzi, że test PCR nie odróżnia COVID-19 od zwykłej grypy, szczepienia są niebezpieczne, a ustawy epidemiologiczne to "narzędzie ludobójstwa". Kiedyś był wiceministrem zdrowia, dlatego stał się autorytetem ruchów antyszczepionkowych. Po śledztwie internautów wyszła na jaw nieznana dotychczas pasja tego eksperta. Publikuje zdjęcia młodych kobiet i pisze o zniewalającym wdzięku ich dziewictwa.

https://wiadomosci.wp.pl/guru-antyszczepionkowcow-zdemaskowany-71-latek-ma-strony-o-mlodych-dziewicach-6725613548272480a
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
12 stycznia 2022r. o 16:14
M21W2 napisał(a): ~~Jaskrawoniebieski Barwinek , nie będę się wypowiadał o Twojej " bystrości " a raczej jej braku .
Posiedzenie o którym tu tak ochoczo piszecie było posiedzeniem komisji zdrowia w którym uczestniczyło 33 posłów .

Sejmowa Komisja Zdrowia. Poprawa dotycząca obowiązku szczepień posłów i senatorów odrzucona.

Głosowało 33 posłów, 16 było za, 16 było przeciw, jeden się wstrzymał.Dopisane 12.01.2022r. o godz. 15:54:~~Jaskrawoniebieski Barwinek jak w czasie pandemii zarabiają a co za tym idzie remontują to tylko się cieszyć a nie biadolić .Dopisane 12.01.2022r. o godz. 16:08:A to dobre :
Guru antyszczepionkowców zdemaskowany. 71-latek ma strony o młodych dziewicach
Zbigniew Hałat twierdzi, że test PCR nie odróżnia COVID-19 od zwykłej grypy, szczepienia są niebezpieczne, a ustawy epidemiologiczne to "narzędzie ludobójstwa". Kiedyś był wiceministrem zdrowia, dlatego stał się autorytetem ruchów antyszczepionkowych. Po śledztwie internautów wyszła na jaw nieznana dotychczas pasja tego eksperta. Publikuje zdjęcia młodych kobiet i pisze o zniewalającym wdzięku ich dziewictwa.

https://wiadomosci.wp.pl/guru-antyszczepionkowcow-zdemaskowany-71-latek-ma-strony-o-mlodych-dziewicach-6725613548272480a

Pis to na każdego znajdzie haka.
A jak nie znajdzie to podłoży.
22258
#Horus nieaktywny
12 stycznia 2022r. o 16:44
wczoraj brachol lucusia coś tam pisał do mnie ...'bystrzak'' ;D
a dzisiaj jak widzę lucuś podłapał to słówko ...nawet wspomina o ironii ...

tak to jest jak ktoś stara się kreować na kogoś kim nie jest ...;D
a lucuś inteligencją nie grzeszy ...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza