Horus napisał(a): wczoraj brachol lucusia coś tam pisał do mnie ...'bystrzak'' ;D
a dzisiaj jak widzę lucuś podłapał to słówko ...nawet wspomina o ironii ...
tak to jest jak ktoś stara się kreować na kogoś kim nie jest ...;D
a lucuś inteligencją nie grzeszy ...;D
Zastosowana autokorekta
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): wczoraj brachol lucusia coś tam pisał do mnie ...'bystrzak'' ;D
W stosunku do ciebie szczekaczko wystarczy znać dwa słowa - zamknij ryja , może cztery , kłamco , oszczerco .
A co mi tam , dołożę jeszcze , Czytelniku , masz coś do powiedzenia w temacie , jesteś w stanie logicznie odpowiedzieć dlaczego wspierasz nic nie robienie PiS-u w celu zmniejszenia tragicznych skutków pandemii .
Jak myślisz co jest ważniejsze , życie ludzkie czy źle pojęta wolność przez antyszczepionkowców .
Dwa proste pytania , nawet dla ciebie nie powinny być za trudne do ogarnięcia .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): wczoraj brachol lucusia coś tam pisał do mnie ...'bystrzak'' ;D
W stosunku do ciebie szczekaczko wystarczy znać dwa słowa - zamknij ryja , może cztery , kłamco , oszczerco .
A co mi tam , dołożę jeszcze , Czytelniku , masz coś do powiedzenia w temacie , jesteś w stanie logicznie odpowiedzieć dlaczego wspierasz nic nie robienie PiS-u w celu zmniejszenia tragicznych skutków pandemii .
Jak myślisz co jest ważniejsze , życie ludzkie czy źle pojęta wolność przez antyszczepionkowców .
Zastosowana autokorekta
M21W2 napisał(a): ~~Jaskrawoniebieski Barwinek , nie będę się wypowiadał o Twojej " bystrości " a raczej jej braku .
Posiedzenie o którym tu tak ochoczo piszecie było posiedzeniem komisji zdrowia w którym uczestniczyło 33 posłów .
Sejmowa Komisja Zdrowia. Poprawa dotycząca obowiązku szczepień posłów i senatorów odrzucona.
Głosowało 33 posłów, 16 było za, 16 było przeciw, jeden się wstrzymał.Dopisane 12.01.2022r. o godz. 15:54:~~Jaskrawoniebieski Barwinek jak w czasie pandemii zarabiają a co za tym idzie remontują to tylko się cieszyć a nie biadolić .Dopisane 12.01.2022r. o godz. 16:08:A to dobre :
Guru antyszczepionkowców zdemaskowany. 71-latek ma strony o młodych dziewicach
Zbigniew Hałat twierdzi, że test PCR nie odróżnia COVID-19 od zwykłej grypy, szczepienia są niebezpieczne, a ustawy epidemiologiczne to "narzędzie ludobójstwa". Kiedyś był wiceministrem zdrowia, dlatego stał się autorytetem ruchów antyszczepionkowych. Po śledztwie internautów wyszła na jaw nieznana dotychczas pasja tego eksperta. Publikuje zdjęcia młodych kobiet i pisze o zniewalającym wdzięku ich dziewictwa.
https://wiadomosci.wp.pl/guru-antyszczepionkowcow-zdemaskowany-71-latek-ma-strony-o-mlodych-dziewicach-6725613548272480a
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~Jaskrawoniebieski Barwinek , nie będę się wypowiadał o Twojej " bystrości " a raczej jej braku .
Posiedzenie o którym tu tak ochoczo piszecie było posiedzeniem komisji zdrowia w którym uczestniczyło 33 posłów .
Sejmowa Komisja Zdrowia. Poprawa dotycząca obowiązku szczepień posłów i senatorów odrzucona.
Głosowało 33 posłów, 16 było za, 16 było przeciw, jeden się wstrzymał.Dopisane 12.01.2022r. o godz. 15:54:~~Jaskrawoniebieski Barwinek jak w czasie pandemii zarabiają a co za tym idzie remontują to tylko się cieszyć a nie biadolić .Dopisane 12.01.2022r. o godz. 16:08:A to dobre :
Guru antyszczepionkowców zdemaskowany. 71-latek ma strony o młodych dziewicach
Zbigniew Hałat twierdzi, że test PCR nie odróżnia COVID-19 od zwykłej grypy, szczepienia są niebezpieczne, a ustawy epidemiologiczne to "narzędzie ludobójstwa". Kiedyś był wiceministrem zdrowia, dlatego stał się autorytetem ruchów antyszczepionkowych. Po śledztwie internautów wyszła na jaw nieznana dotychczas pasja tego eksperta. Publikuje zdjęcia młodych kobiet i pisze o zniewalającym wdzięku ich dziewictwa.
https://wiadomosci.wp.pl/guru-antyszczepionkowcow-zdemaskowany-71-latek-ma-strony-o-mlodych-dziewicach-6725613548272480a
Pis to na każdego znajdzie haka.
A jak nie znajdzie to podłoży.
Zastosowana autokorekta
Horus napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): wczoraj brachol lucusia coś tam pisał do mnie ...'bystrzak'' ;D
ale jesteś rozemocjowany lucuś ...;D
zaraz kiedy ci odpowiem pieprzony kłamco wpadnie tu twój brat i weźmie cię w obronę bo nie będzie mu się podobało jak ja cię tu określam...;D
a jesteś oszustem i kłamcą co jest proste do udowodnienia ...;D
ty durny kmiocie na proste pytania nie potrafisz tu odpowiadać a oczekujesz tego po mnie?
zadałem ci tu głombie dziesiątki pytań i co wtedy robiłeś oszuście?
podwijałeś ogon czmychając czym prędzej do swojej nory ...;D
ciężki młocie ...
bijesz tu pianę dzień w dzień o tej ''pandemii'' a ja mam to w dupie...
ja mam pomagać piSSdzielcom w powstrzymywaniu tej ''pandemii''?
teraz kiedy w Zakopanem nastąpił wzrost zakażeń o 160% po tym całym jacusiowym ''sylwestrze marzeń''?
ty durny kmiocie uważasz że ta twoja bazgranina tutaj pomaga i wzrasta liczba ochotników do tych ''szczepień''?
wali mnie to co pierdzielą ci twoi ''fachowcy'' od wirusów ...
ty tym ''żyjesz '' i mam głęboko w tyle czy zejdziesz z tego świata niezaszczepiony czy zaszczepiony po tysiąckroć...;D
przypomnieć ci ... jak to twój brat sam tu pisał że po szczepieniu naszły go wątpliwości co do słuszności tego co zrobił?
i ty łajzo zarzucasz mi tu kłamstwa?
dlaczego nie opdpowiedziałes mi na żadne z pytań zadanych wczoraj?
może teraz ?...ile to płytek i rygipsów położyłem u PanaM?
ty pieprzony dwulicowcu...piłeś z nim przy jednym stole by następnego dnia obrabiać mu tu publicznie dupę ...;D
nie zapomnę ci tego bo jesteś wierną kopią swojego dawnego koleżki ...;D
Zastosowana autokorekta
Brawo za komentarz lecz Lucus milczy jak zwykle szuka w internecie co ci odpowiedzieć .
Zastosowana autokorekta