M21W2 napisał(a): Dopisane 12.01.2022r. o godz. 19:14:P.S , Do Rzeczy nawet za darmo nie wezmą .
~~Barbara napisał(a): M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: qwax_ napisał(a): Lucek, ty jak na człowieka oświeconego, jesteś w pełni wyszczepiony.
To powiedz tak szczerze - boisz się ciężkiego przechorowania a nawet zgonu z powodu covid?
Czy jednak wierzysz, że te ciągle powtarzane szczepienia spowodują, że nie zachorujesz lub jeśli już, to przechorujesz łagodnie?
Tak szczerze to boję się o moich bliskich którzy się nie zaszczepili .
Jakbym nie wierzył że moje szanse na łagodny przebieg choroby są znacznie większe niż niezaszczepionych
nie szczepiłbym się , jak już pisałem , ufam naukowcom i wiem o wielkim postępie naukowym w XXI wieku .
Zawsze sobie powtarzam , będzie co ma być , jako najstarszy w rodzinie nie chciałbym aby przede mną odeszły córki , wnuki lub prawnuki .
Pan ufa szamanom a nie naukowcom , prawdziwych naukowców którzy mówią nie to co panu telewizor w głowie zaprogramował, to pan albo ignoruje , albo wymyśla pan setki najbardziej głupich argumentów aby ich opinie dezawuować .Czytałam pańskie wypowiedzi na tym forum i mam wyrobioną opinię o panu, cytuje pan tylko kłamliwe wypowiedzi mainstreamu oraz buńczuczne wypowiedzi pseudo ekspertów z tzw .rady medycznej nie oparte na żadnych faktach naukowych.
~~Barbara napisał(a): M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: qwax_ napisał(a): Lucek, ty jak na człowieka oświeconego, jesteś w pełni wyszczepiony.
To powiedz tak szczerze - boisz się ciężkiego przechorowania a nawet zgonu z powodu covid?
Czy jednak wierzysz, że te ciągle powtarzane szczepienia spowodują, że nie zachorujesz lub jeśli już, to przechorujesz łagodnie?
Tak szczerze to boję się o moich bliskich którzy się nie zaszczepili .
Jakbym nie wierzył że moje szanse na łagodny przebieg choroby są znacznie większe niż niezaszczepionych
nie szczepiłbym się , jak już pisałem , ufam naukowcom i wiem o wielkim postępie naukowym w XXI wieku .
Zawsze sobie powtarzam , będzie co ma być , jako najstarszy w rodzinie nie chciałbym aby przede mną odeszły córki , wnuki lub prawnuki .
Pan ufa szamanom a nie naukowcom , prawdziwych naukowców którzy mówią nie to co panu telewizor w głowie zaprogramował, to pan albo ignoruje , albo wymyśla pan setki najbardziej głupich argumentów aby ich opinie dezawuować .Czytałam pańskie wypowiedzi na tym forum i mam wyrobioną opinię o panu, cytuje pan tylko kłamliwe wypowiedzi mainstreamu oraz buńczuczne wypowiedzi pseudo ekspertów z tzw .rady medycznej nie oparte na żadnych faktach naukowych.
M21W2 napisał(a): "Brak naukowych podstaw do powszechnego szczepienia trzecią dawką" - ogłosił tygodnik "Do Rzeczy", powołując się na raport opublikowany w piśmie "The Lancet". Sęk w tym, że raport pochodzi z września 2021 r., a dziś mamy sporo dowodów, że trzecia dawka jest skuteczna.
Tygodnik wspierający antyszczepionkowców posuwa się do kłamstw a obecność w nim Ziemkiewicza nis skłania mnie do czytania i wspierania tygodnika nie z mojej bajki .
M21W2 napisał(a): Januszku , co do tematu Pana M , sam do niego wróciłem , Czytelniku Pan M nie wziął w nim udziału , szanuję jego decyzję , ty tumanie nikogo nie uszanujesz , nawet zmarłego ŚP. Piotra .
Łajzo możesz do tego wracać , to cały ty , namówiłeś Pana M aby mnie zaprosił a Ty miałeś przyjść anonimowo , nie było Ciebie , zdał ci relacje ze spotkania , wyjaśnij to sobie ze swoim pracodawcą .
Piłeś z nim dużo więcej jak ja , nie przeszkodziło ci nazwać Pana M sprzedawczykiem który sprzedał się jak to napisałeś
za jednego zeta .
Podły hipokryto , tylko to na zakończenie , nigdy w tym temacie nie oczekuj odpowiedzi .
Zastosowana autokorekta
M21W2 napisał(a): Januszku , ty nie tylko głąb ale też sklerotyk , skrytykowałeś sylwester w Zakopanem , ja zgodziłem się i nadal zgadzam z twoją opinią .
Napisałem - nie jest to mój sylwester marzeń , drogo może nasz kosztować - zdrowie i życie nie jest warte chwili przyjemności .
Sklerotyku , ja krytykowałem marsze strajku kobiet , ty hipokryto wspierałeś , wtedy nie przeszkadzały tobie tysiące na ulicach .Dopisane 12.01.2022r. o godz. 18:48:Ma Pani prawo do własnej opinii Pani ~~Barbaro , Pani wierzy garstce ja większości , nie chce mi się wierzyć że Barbara to kobieta a nie pozbawiony empatii grubiański mężczyzna .
Ponad 100 tyś zgonów na Covid i prawie 200 tyś nad wymiarowych zrobiłyby wrażenie na najbardziej oschłej kobiecie .
Pozdrawiam Pana / Panią .
M21W2 napisał(a): Januszku , ty nie tylko głąb ale też sklerotyk , skrytykowałeś sylwester w Zakopanem , ja zgodziłem się i nadal zgadzam z twoją opinią .
Napisałem - nie jest to mój sylwester marzeń , drogo może nasz kosztować - zdrowie i życie nie jest warte chwili przyjemności .
Sklerotyku , ja krytykowałem marsze strajku kobiet , ty hipokryto wspierałeś , wtedy nie przeszkadzały tobie tysiące na ulicach .Dopisane 12.01.2022r. o godz. 18:48:Ma Pani prawo do własnej opinii Pani ~~Barbaro , Pani wierzy garstce ja większości , nie chce mi się wierzyć że Barbara to kobieta a nie pozbawiony empatii grubiański mężczyzna .
Ponad 100 tyś zgonów na Covid i prawie 200 tyś nad wymiarowych zrobiłyby wrażenie na najbardziej oschłej kobiecie .
~~Jasnoszara Tawułka napisał(a): M21W2 napisał(a): Januszku , ty nie tylko głąb ale też sklerotyk , skrytykowałeś sylwester w Zakopanem , ja zgodziłem się i nadal zgadzam z twoją opinią .
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Januszku , ty nie tylko głąb ale też sklerotyk , skrytykowałeś sylwester w Zakopanem , ja zgodziłem się i nadal zgadzam z twoją opinią .
Jakiej garstce ? co pan nawijasz makaron na uszy ,garstka to jest tych płatnych szamanów z tzw rad medycznych tak w Polsce tak i w innych krajach ,korporacje posadziły ich na głównych stanowiskach i kraczą co im karzą . Mała grupa siedzi zamknięta w korporacyjnych instytutach i też klepie to za co im płacą .Nie publikując swoich badań .Skutki tego widać dobitnie że nasze Ministerstwo Zdrowia i tzw Rada pseudo medyczna nie potrafią podać nawet badań na jakich opierają swoje decyzje Niezależne instytuty i naukowcy mówią co innego , dziesiątki tysięcy protestuje , wydają oświadczenia , protesty i petycje ,zrzeszają się w organizacjach ,za co płatni szamani im grożą , jednocześnie bojąc się wystąpić w publicznej debacie z niezależnymi lekarzami .Pan chyba ma coś z głową ,słuchem i wzrokiem ,nic pan nie widzi i nie słyszy .Klepie pan w kółko to samo co panu telewizor powie .Empatii to panu brakuje chwaląc ten genetyczny preparat po którym tysiące ludzi umiera , jeszcze rzeczywistość pana głupotę ukarze Bardzo dobrze mu pani napisała pani Barbaro
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Była tu relacja z wypowiedzi poseł Siarkowskiej przeciwko segregacji sanitarnej ale jakiś kow dziwny czlowiek to usunął.
Pamietajcie dziennikarzyny że kiedyś za wysługiwanie się mafii kowidowej też możecie beknąćZastosowana autokorekta