M21W2 napisał(a):
Januszku , znam twój bełkot i słowotok na pamięć , zadałem proste pytanie nie pisałem DAJ GŁOS .
Dobra popyskowałeś , powtórzę pytanie - co jest ważniejsze życie ludzkie czy źle pojęta wolność
widzisz prostaku jak się zachowujesz kiedy brakuje argumentu?
wracasz ''buraku'' do tego ''daj głos'' bo w twoim tępym łbie tylko takie ''złote myśli'' mogą powstawać :D
piszesz kmiocie o ważności życia ludzkiego ?
więc odpowiedz po co to była ta impreza w Zakopanem?
czterdzieści tysięcy ludzi bez masek ,bez zachowania odległości ...
czterdzieści tysięcy ludzi wybuczało Kamela kiedy zwrócił im uwagę i zaapelował o maseczki ...
czterdzieści tysięcy ludzi którzy następnego dnia rozjechali się po całej Polsce plując i prychając w pociągach i autobusach ...
więc co ty mi tu pierdzielisz knocie o poszanowaniu życia ludzkiego...;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: qwax_ napisał(a): Lucek, ty jak na człowieka oświeconego, jesteś w pełni wyszczepiony.
To powiedz tak szczerze - boisz się ciężkiego przechorowania a nawet zgonu z powodu covid?
Czy jednak wierzysz, że te ciągle powtarzane szczepienia spowodują, że nie zachorujesz lub jeśli już, to przechorujesz łagodnie?
Tak szczerze to boję się o moich bliskich którzy się nie zaszczepili .
Jakbym nie wierzył że moje szanse na łagodny przebieg choroby są znacznie większe niż niezaszczepionych
nie szczepiłbym się , jak już pisałem , ufam naukowcom i wiem o wielkim postępie naukowym w XXI wieku .
Zawsze sobie powtarzam , będzie co ma być , jako najstarszy w rodzinie nie chciałbym aby przede mną odeszły córki , wnuki lub prawnuki .
M21W2 napisał(a): ~~Zzieleniała Borówka jesteś kolejnym który nie pojmuje różnicy pomiędzy szczepieniami dobrowolnymi a obowiązkowymi .
NA KOMISJI ZDROWIA POSŁOWIE PRZEGŁOSOWALI ODRXZUCENIE PROJEKTU O OBOWIĄZKOWYCH SZCZEPIENIACH , ZA BYLI POSŁOWIE LEWICY I PO PRZECIWKO PIS I KONFEDERACJA , JEDEN Z PIS WSTRZYMAŁ SIĘ OD GŁOSU - wynik 16 do 16 , jeden wstrzymujący .
~~Fan Lucka napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~Zzieleniała Borówka jesteś kolejnym który nie pojmuje różnicy pomiędzy szczepieniami dobrowolnymi a obowiązkowymi .
NA KOMISJI ZDROWIA POSŁOWIE PRZEGŁOSOWALI ODRXZUCENIE PROJEKTU O OBOWIĄZKOWYCH SZCZEPIENIACH , ZA BYLI POSŁOWIE LEWICY I PO PRZECIWKO PIS I KONFEDERACJA , JEDEN Z PIS WSTRZYMAŁ SIĘ OD GŁOSU - wynik 16 do 16 , jeden wstrzymujący .
Jak nie używam brzydkich słów, tak teraz Lucuś napiszę brzydko : Ja podlę! Ty naprawdę nie widzisz nic dziwnego w tym, że osoba, która innych zmusza do przyjęcia czepionki, sama głosuje przeciw obowiązkowi czepień dla posłów i senatorów, sama będąc senatorem?
Lucuś, zainwestuj 8,90 zł i kup wydanie DoRzeczy z tego tygodnia. Przeczytaj artykuł, w którym lekarz podaje dane:
hospitalizacje 2019 - 7127 tyś, 2020 - 5020 tyś., z tego na covid 4,6%! A Niedzielski bredzi o przeciążeniu służby zdrowia przy mniejszym o 30% obłożeniu szpitali! Zapaleń płuc, w tym covideowych: 2018: 585 tyś, 2019 - 445 tyś, 2020 - 299 tyś.
I więcej danych wraz z wnioskami.
Ludzie umierają nie na covid! Ludzie umierają, bo zniszczono celowo służbę zdrowia.
Kup chłopie gazetę, przeczytaj - jest dostępna! Jak dalej nie zrozumiesz, to jesteś po prostu wyjątkowo ograniczony i całkowicie zmanipulowany.
A jak nie chcesz kupić i przeczytać, to oznacza, że jesteś już zniszczony do szczętu i szkoda z tobą gadać!
A dane o wzroście zgonów z powodu powojennego wyżu demograficznego zrozumiałeś?
Twój fan
Zastosowana autokorekta