Horus napisał(a): dalej aż rżą tu z ciebie tępy przygłu.pie a ty niby ''bystrzak'' dalej tego nie łapiesz ...;D
pogadaj może z bratem ,niech ci wytłumaczy pewne meandry socjotechniki ....(znasz to określenie czy ci ''wyguglować '' ) ;D
ty mi tu kmiocie pospolity nie pisz o Trybunie bo sam zawijałeś w nią śniadanie do pracy byś miał co przy nim czytać ...;D
ja tu ci wklejałem fragmenty artykułów ze źródeł historycznych a ty często -gęsto zaprzeczałeś nawet faktom podawanym przez siedzącym w tym temacie historyków ''ujotu''
bo ty wiedziałeś lepiej ...;D
kiedy pytałem o to ile zostało z tych waszych ''postulatów'' schowałeś się w stodółce...
nawet kiedy zapytałem gdzie na Dolnym Śląsku był jakiś ośrodek ty zamilkłeś ...
pamiętasz dzisiaj jak się nazywała operacja rozpoczynająca działania związane z internowaniem opozycji?
ty kmiocie ,ty nieuku ...
ty niespełniony ''opozycjonisto'' :D
ja uwielbiam historię ...
właśnie skończyłem oglądać kolejny program ...jeśli czegoś nie rozumiem ,nie zdążę sobie przyswoić cofam i jeszcze raz ...do skutku...
a ty?
tobie wystarczy solidaruchowa propaganda już tak wyświechtana ,tak wyblakła i tyle warta co paragon sklepowy sprzed lat...
te lucuś ...a kim ty byłeś w tym Wizowie?
wiem że byłes pionkiem związkowym ale chodzi mi o to jako kto tam pracowałeś ?
cieć ?...ładowacz? ;D
Zdałeś egzamin , jesteś przyjęty na naczelnego Trybuny Ludu .
Osobo zacofana .
Te Januszek , kim ty byłeś w latach kiedy walczono z bandytami w mundurach .
Poszczekaj jeszcze trochę , przyznam , dobry w tym jesteś kundlu pospolity .
Jednak ten co napisał - śmieciem się urodziłeś i śmieciem zdechniesz miał rację .
Dostosowałem się do twojego poziomu , tak już zostanie , z bydlakiem nie można inaczej .
Dopisane 13.01.2022r. o godz. 18:49:
~~Purpurowy Bluszczyk napisał(a): Lucuś, a jakie ty masz wykształcenie? Bo wszystkich od nieuków wyzywasz, to rozumiem, że jesteś osobą gruntownie wykształconą. Może się pochwalisz swoimi osiągnięciami i dyplomami?
Bo coś mam wrażenie, że jesteś z tych, co to im dzban bardzie j pusty, tym mocniej dudni.
Rozumiem że dla Ciebie też Grypa nie jest Grypa .