Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Orange zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
481 ofiar w kraju, 50 nowych zakażeń w powiecie
18442
PIS-PO-PRL
13 stycznia 2022r. o 18:10
Ojej… moje nieodpowiedzialne zachowanie ograniczyło twoją wolność na to wychodzi.

Hehe… śmiechowo wyszło :D

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~j23 niezalogowany
13 stycznia 2022r. o 18:10
M21W2 napisał(a): ~~Oberżynowa Gipsówka ,co Ty nie powiesz , grypa nie była grypa .
A to ciekawe , poziom trzeciej klasy podstawowej .

Pandemia grypy hiszpanki – pandemia wywołana przez wyjątkowo groźną odmianę podtypu H1N1 wirusa A grypy, do której doszło w latach 1918–1920, znana pod potoczną nazwą „hiszpanka”. Dopisane 13.01.2022r. o godz. 17:42:
Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Jak to nie ma sensu?
Kurcze… ja tam liczę na to, piasek coś jeszcze odwali, żebyś znowu nam mógł pisać… i pisać…. I wklejać ;)Dopisane 13.01.2022r. o godz. 17:37:Ps. A kochasz mnie choć trochę? :))

Kocham nad życie , drżę na myśl co będzie jak dopadnie Omikron a Ty nie zaszczepiony , na samą myśl że będziesz
łapał powietrze jak ryba wyrzucona na brzeg , ciarki mnie przechodzą .

OTO PRZYCZYNA HISZPANKI I COVIDA
https://wolnemedia.net/swiat-u-schylku-cywilizacji/
22258
#Horus nieaktywny
13 stycznia 2022r. o 18:21
dalej aż rżą tu z ciebie tępy przygłu.pie a ty niby ''bystrzak'' dalej tego nie łapiesz ...;D
pogadaj może z bratem ,niech ci wytłumaczy pewne meandry socjotechniki ....(znasz to określenie czy ci ''wyguglować '' ) ;D
ty mi tu kmiocie pospolity nie pisz o Trybunie bo sam zawijałeś w nią śniadanie do pracy byś miał co przy nim czytać ...;D
ja tu ci wklejałem fragmenty artykułów ze źródeł historycznych a ty często -gęsto zaprzeczałeś nawet faktom podawanym przez siedzącym w tym temacie historyków ''ujotu''
bo ty wiedziałeś lepiej ...;D
kiedy pytałem o to ile zostało z tych waszych ''postulatów'' schowałeś się w stodółce...
nawet kiedy zapytałem gdzie na Dolnym Śląsku był jakiś ośrodek ty zamilkłeś ...
pamiętasz dzisiaj jak się nazywała operacja rozpoczynająca działania związane z internowaniem opozycji?

ty kmiocie ,ty nieuku ...
ty niespełniony ''opozycjonisto'' :D

ja uwielbiam historię ...
właśnie skończyłem oglądać kolejny program ...jeśli czegoś nie rozumiem ,nie zdążę sobie przyswoić cofam i jeszcze raz ...do skutku...
a ty?
tobie wystarczy solidaruchowa propaganda już tak wyświechtana ,tak wyblakła i tyle warta co paragon sklepowy sprzed lat...

te lucuś ...a kim ty byłeś w tym Wizowie?
wiem że byłes pionkiem związkowym ale chodzi mi o to jako kto tam pracowałeś ?
cieć ?...ładowacz? ;D
~~Malinowy Koleus niezalogowany
13 stycznia 2022r. o 18:25
W Kazachstanie zwalczyli koffida

https://rumble.com/vsiawf-kazachstan-efekt-motyla.html
~~Purpurowy Bluszczyk niezalogowany
13 stycznia 2022r. o 18:45
Lucuś, a jakie ty masz wykształcenie? Bo wszystkich od nieuków wyzywasz, to rozumiem, że jesteś osobą gruntownie wykształconą. Może się pochwalisz swoimi osiągnięciami i dyplomami?
Bo coś mam wrażenie, że jesteś z tych, co to im dzban bardzie j pusty, tym mocniej dudni.
14240
M21W2
13 stycznia 2022r. o 18:49
Horus napisał(a): dalej aż rżą tu z ciebie tępy przygłu.pie a ty niby ''bystrzak'' dalej tego nie łapiesz ...;D
pogadaj może z bratem ,niech ci wytłumaczy pewne meandry socjotechniki ....(znasz to określenie czy ci ''wyguglować '' ) ;D
ty mi tu kmiocie pospolity nie pisz o Trybunie bo sam zawijałeś w nią śniadanie do pracy byś miał co przy nim czytać ...;D
ja tu ci wklejałem fragmenty artykułów ze źródeł historycznych a ty często -gęsto zaprzeczałeś nawet faktom podawanym przez siedzącym w tym temacie historyków ''ujotu''
bo ty wiedziałeś lepiej ...;D
kiedy pytałem o to ile zostało z tych waszych ''postulatów'' schowałeś się w stodółce...
nawet kiedy zapytałem gdzie na Dolnym Śląsku był jakiś ośrodek ty zamilkłeś ...
pamiętasz dzisiaj jak się nazywała operacja rozpoczynająca działania związane z internowaniem opozycji?

ty kmiocie ,ty nieuku ...
ty niespełniony ''opozycjonisto'' :D

ja uwielbiam historię ...
właśnie skończyłem oglądać kolejny program ...jeśli czegoś nie rozumiem ,nie zdążę sobie przyswoić cofam i jeszcze raz ...do skutku...
a ty?
tobie wystarczy solidaruchowa propaganda już tak wyświechtana ,tak wyblakła i tyle warta co paragon sklepowy sprzed lat...

te lucuś ...a kim ty byłeś w tym Wizowie?
wiem że byłes pionkiem związkowym ale chodzi mi o to jako kto tam pracowałeś ?
cieć ?...ładowacz? ;D

Zdałeś egzamin , jesteś przyjęty na naczelnego Trybuny Ludu .
Osobo zacofana .
Te Januszek , kim ty byłeś w latach kiedy walczono z bandytami w mundurach .
Poszczekaj jeszcze trochę , przyznam , dobry w tym jesteś kundlu pospolity .
Jednak ten co napisał - śmieciem się urodziłeś i śmieciem zdechniesz miał rację .
Dostosowałem się do twojego poziomu , tak już zostanie , z bydlakiem nie można inaczej .

Dopisane 13.01.2022r. o godz. 18:49:

~~Purpurowy Bluszczyk napisał(a): Lucuś, a jakie ty masz wykształcenie? Bo wszystkich od nieuków wyzywasz, to rozumiem, że jesteś osobą gruntownie wykształconą. Może się pochwalisz swoimi osiągnięciami i dyplomami?
Bo coś mam wrażenie, że jesteś z tych, co to im dzban bardzie j pusty, tym mocniej dudni.

Rozumiem że dla Ciebie też Grypa nie jest Grypa .
14240
M21W2
13 stycznia 2022r. o 18:53
~~Purpurowy Bluszczyk , na poziom jaki prezentują moi oponenci wystarczą moje ukończone trzy klasy podstawówki .
18442
PIS-PO-PRL
13 stycznia 2022r. o 19:02
Ejj nie no. Nasz Lucek skończył medonetologie i abczdrowologie.

A wy czym możecie mu zaimponować?
Hejterzy

Panie Lucku… wiedzą i coerpliwością ich pan wykończy. Uduszą się… (huehue) we własnej gUpocie. Elo 3 5 0 pozdrawiam

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Gerresheimer zaprasza