Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Orange zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
481 ofiar w kraju, 50 nowych zakażeń w powiecie
14240
M21W2
13 stycznia 2022r. o 12:58
Horus napisał(a): a może pytanie zamiast komentarza?
czy jak odwiedzają cię bliscy zanim przekroczą próg mają obowiązek założenia tej płachetki?
czy sam ją zakładasz czy uważasz że oni są bezpieczni bo ty już jesteś ''szczepanem'' a ci według niedawnych słów twoich ''autorytetów'' są bezpieczni dla środowiska...;D

do dzieła ''złotousty'' ;D

Ja wiem , Ty nie potrafisz komentować , nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie , mnie nie interesuje jak jest u Ciebie
w prywatnym życiu w tym trudnym czasie , Twoja sprawa .
Ty to widzę specjalista we włażenia z buciorami w czyjeś prywatne życie .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jaskrawoniebieski Barwinek niezalogowany
13 stycznia 2022r. o 13:04
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): a może pytanie zamiast komentarza?
czy jak odwiedzają cię bliscy zanim przekroczą próg mają obowiązek założenia tej płachetki?
czy sam ją zakładasz czy uważasz że oni są bezpieczni bo ty już jesteś ''szczepanem'' a ci według niedawnych słów twoich ''autorytetów'' są bezpieczni dla środowiska...;D

do dzieła ''złotousty'' ;D

Ja wiem , Ty nie potrafisz komentować , nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie , mnie nie interesuje jak jest u Ciebie
w prywatnym życiu w tym trudnym czasie , Twoja sprawa .
Ty to widzę specjalista we włażenia z buciorami w czyjeś prywatne życie .

Zadał ci proste pytanie bo wczoraj pisałeś że boisz się NIESZCZEPIONYCH ty jednak głąb jestes .Żal mi cb ale wiem nie odp.bo poprostu ty nikogo nie masz że znajomych została ci tylko TV,GURU W TV TWOI NAUKOWCY PODPLACENI I KACZKA KWA KWA .
14240
M21W2
13 stycznia 2022r. o 13:12
Horus napisał(a): oj nie spodoba się ten wpis lucusiowi ...nie spodoba...;D
już mu się chyba ulewa z gęby ...;D

Januszku , bardzo interesują mnie plotkarze , zastanawiam się czy mają jeszcze inne zainteresowania , Ty jak tylko
pojawią się ploty piejesz z radości , jesteś w swoim żywiole .

Czekam na następne zabawne plotki .

Dopisane 13.01.2022r. o godz. 13:11:

~~Jaskrawoniebieski Barwinek , mam Ciebie na forum , to mi wystarczy , gdzie indziej znajdę tak
pociesznego głupca .

Dopisane 13.01.2022r. o godz. 13:12:

Przerwa , jeszcze dziś nic nie wkleiłem aby podrażnić jaskiniowców .

Coś poszukam .
13 stycznia 2022r. o 13:14
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): oj nie spodoba się ten wpis lucusiowi ...nie spodoba...;D
już mu się chyba ulewa z gęby ...;D

Januszku , bardzo interesują mnie plotkarze , zastanawiam się czy mają jeszcze inne zainteresowania , Ty jak tylko
pojawią się ploty piejesz z radości , jesteś w swoim żywiole .

Czekam na następne zabawne plotki .
Dopisane 13.01.2022r. o godz. 13:11:~~Jaskrawoniebieski Barwinek , mam Ciebie na forum , to mi wystarczy , gdzie indziej znajdę tak
pociesznego głupca .

Hihi a ja cb głąba i w dodatku szczepionego ale żal mi cb jest chodź nigdy bym nie chciał takiego kolegę mieć mąciciel bo tu widzę że cb Horus zna i dobrej opinii nie masz ale ciekawe to jest dlatego tak łatwo ci kłamstwa przychodzą ,jak to przysłowie kłamstwo ma się w genach .Nara głąbie bo mam ciekawsze zajęcie niż dyskusja z takim pustakiem.
14240
M21W2
13 stycznia 2022r. o 13:32
~~Jaskrawoniebieski Barwinek , nie sprawiasz mi zawodu , coraz bardziej pokazujesz swoje oblicze , oblicze menela .

Mam lekarstwo dla takich meneli jak Ty .

Marihuana zapobiega zakażeniu COVID-19? Te związki mają wyjątkowe właściwości
Jedni uznają ją za narkotyk, drudzy uważają, że jest lekiem na wszystko.

Może pomoże na twoje dolegliwości , uspokoi skołatane nerwy , zaczniesz mówić ludzkim głosem zamiast obszczekiwać .

13 stycznia 2022r. o 13:37
M21W2 napisał(a): ~~Jaskrawoniebieski Barwinek , nie sprawiasz mi zawodu , coraz bardziej pokazujesz swoje oblicze , oblicze menela .

Mam lekarstwo dla takich meneli jak Ty .

Marihuana zapobiega zakażeniu COVID-19? Te związki mają wyjątkowe właściwości
Jedni uznają ją za narkotyk, drudzy uważają, że jest lekiem na wszystko.

Może pomoże na twoje dolegliwości , uspokoi skołatane nerwy , zaczniesz mówić ludzkim głosem zamiast obszczekiwać .

Próbowałeś hmmm no to super dojze szczepiony to jeszcze ćpun .hmmm ciekawe i nawet alkoholik jak tu Horus wspominał .To dlatego ty jeszcze po szczepieniu żyjesz bo ty zakonserwowany ,Ćpun i alkoholik .
14240
M21W2
13 stycznia 2022r. o 13:46
~~Jaskrawoniebieski Barwinek , tak przytrafiło mi się nawalić z Horusem , on wypił ok 10 gram ja 20 , obaj
zdemolowaliśmy mieszkanie w którym ta " libacja "się odbyła .
Wylądowaliśmy w izbie wytrzeźwień .
18442
PIS-PO-PRL
13 stycznia 2022r. o 13:55
Były już jakieś Luckowe wklejki?
Bo czekam z zapartym tchem cóż to się dzisiaj w medonecie odje… ba… chało :D

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.