Horus napisał(a): a może pytanie zamiast komentarza?
czy jak odwiedzają cię bliscy zanim przekroczą próg mają obowiązek założenia tej płachetki?
czy sam ją zakładasz czy uważasz że oni są bezpieczni bo ty już jesteś ''szczepanem'' a ci według niedawnych słów twoich ''autorytetów'' są bezpieczni dla środowiska...;D
do dzieła ''złotousty'' ;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): a może pytanie zamiast komentarza?
czy jak odwiedzają cię bliscy zanim przekroczą próg mają obowiązek założenia tej płachetki?
czy sam ją zakładasz czy uważasz że oni są bezpieczni bo ty już jesteś ''szczepanem'' a ci według niedawnych słów twoich ''autorytetów'' są bezpieczni dla środowiska...;D
do dzieła ''złotousty'' ;D
Ja wiem , Ty nie potrafisz komentować , nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie , mnie nie interesuje jak jest u Ciebie
w prywatnym życiu w tym trudnym czasie , Twoja sprawa .
Ty to widzę specjalista we włażenia z buciorami w czyjeś prywatne życie .
Horus napisał(a): oj nie spodoba się ten wpis lucusiowi ...nie spodoba...;D
już mu się chyba ulewa z gęby ...;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): oj nie spodoba się ten wpis lucusiowi ...nie spodoba...;D
już mu się chyba ulewa z gęby ...;D
Januszku , bardzo interesują mnie plotkarze , zastanawiam się czy mają jeszcze inne zainteresowania , Ty jak tylko
pojawią się ploty piejesz z radości , jesteś w swoim żywiole .
Czekam na następne zabawne plotki .
Dopisane 13.01.2022r. o godz. 13:11:~~Jaskrawoniebieski Barwinek , mam Ciebie na forum , to mi wystarczy , gdzie indziej znajdę tak
pociesznego głupca .
M21W2 napisał(a): ~~Jaskrawoniebieski Barwinek , nie sprawiasz mi zawodu , coraz bardziej pokazujesz swoje oblicze , oblicze menela .
Mam lekarstwo dla takich meneli jak Ty .
Marihuana zapobiega zakażeniu COVID-19? Te związki mają wyjątkowe właściwości
Jedni uznają ją za narkotyk, drudzy uważają, że jest lekiem na wszystko.
Może pomoże na twoje dolegliwości , uspokoi skołatane nerwy , zaczniesz mówić ludzkim głosem zamiast obszczekiwać .