Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
481 ofiar w kraju, 50 nowych zakażeń w powiecie
~~Jaskrawoniebieski Barwinek niezalogowany
13 stycznia 2022r. o 15:15
Horus napisał(a): ojej ...biedulka się zapłakała ...
tyle nieprzychylnych komentarzy a on tu tak się stara...;D
a wal się kmiocie ...;D
jak dla mnie możesz się tu nie pokazywać chociaż nie powiem ...
wprowadzasz tu tą swoją pisaniną tyle szczerego śmiechu że z drugiej strony patrząc szkoda by było ...

ale spoko ...będzie tu chociaż troszkę mniej ''faszyzujących treści'' ;D
hail lucuś ...;D

I nic ująć nic dodać ferment pod każdym artykułem
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
13 stycznia 2022r. o 15:18
M21W2 napisał(a): Januszku dzień zacząłem od tego ;

~~Łukasz , nie tylko Hiszpania może mówić o Cowid jako chorobie sezonowej .
W Hiszpanii zaszczepiono - 80,4% populacji .
Zakażenia z wczoraj - 179125 osób , zmarło - 125 osób .
Porównaj te dane z danymi w Polsce gdzie mamy zaszczepionych56,9% .
W wielu krajach o wysokiej wyszczepialności powyżej 80% sytuacja jest podobna do tej w Hiszpanii .
Niestety Polska jest zaliczana do państw wysokiego ryzyka , jeszcze długo poczekamy na stabilizację i koniec pandemii .
1/5 testów pozytywnych to mało ? , wykonujemy 80 tyś , 17 tyś na dobę zakażonych to mało ?
Czekajcie nie szczepcie się , będzie 1/2 pozytywnych i 60 tyś zakażeń , Omikron coraz bardziej zaczyna się rozprzestrzeniać u nas .

Dane o skuteczności szczepień doprowadzają do furii antyszczepionkowców .
Omikron tuż tuż , żal tylko tych co dali się zmanipulować i strasznie zawyżają liczbę zgonów , 3/4 zgonów
to niezaszczepieni .

Kur....aleś ty śmieszny jak ty kompromitujesz się no ale cóż już nie wypompujesz sobie tego czekaj na kolejną dawkę .Pomysł od kiedy są szczepienia na odrę,różyczkę itd,itd,nigdy nie szczepili i nie szczepią na jedną chorobę 3 czy 4 czy 5 razy .
14240
M21W2
13 stycznia 2022r. o 15:23
~~Jaskrawoniebieski Barwinek napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~Jaskrawoniebieski Barwinek , tak przytrafiło mi się nawalić z Horusem , on wypił ok 10 gram ja 20 , obaj
zdemolowaliśmy mieszkanie w którym ta " libacja "się odbyła .
Wylądowaliśmy w izbie wytrzeźwień .

A czemu wypowiadasz się o Horusie z tego co tu pisze to ty jesteś menel alkoholowy i niezły kłamca no ale o twoimkłamaniu to już każdy się przekonał bo niekiedy gubisz się w tym co piszesz .Żałosny jesteś .

Jak Horus pisze to pisze , musisz w to uwierzyć , ty to taki lokaj Horusa , przytakuj swojemu panu , bądź wierny .

Dopisane 13.01.2022r. o godz. 15:23:

Horus napisał(a): ojej ...biedulka się zapłakała ...
a wal się kmiocie ...;D
wprowadzasz tu tą swoją pisaniną tyle szczerego śmiechu że z drugiej strony patrząc szkoda by było ...

hail lucuś ...;D

Przecież ty rusek z pochodzenia , pisz w swoim języku kacapie .
13 stycznia 2022r. o 15:25
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jaskrawoniebieski Barwinek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~Jaskrawoniebieski Barwinek , tak przytrafiło mi się nawalić z Horusem , on wypił ok 10 gram ja 20 , obaj
zdemolowaliśmy mieszkanie w którym ta " libacja "się odbyła .
Wylądowaliśmy w izbie wytrzeźwień .

A czemu wypowiadasz się o Horusie z tego co tu pisze to ty jesteś menel alkoholowy i niezły kłamca no ale o twoimkłamaniu to już każdy się przekonał bo niekiedy gubisz się w tym co piszesz .Żałosny jesteś .

Jak Horus pisze to pisze , musisz w to uwierzyć , ty to taki lokaj Horusa , przytakuj swojemu panu , bądź wierny .
Dopisane 13.01.2022r. o godz. 15:23:Horus napisał(a): ojej ...biedulka się zapłakała ...
a wal się kmiocie ...;D

hail lucuś ...;D

Przecież ty rusek z pochodzenia , pisz w swoim języku kacapie .

Moim Panem głąbie jest mój rozum ty jak nie masz argumentów to śmieci piszesz
22258
#Horus nieaktywny
13 stycznia 2022r. o 15:25
M21W2 napisał(a):

Dzisiaj mnie obszczekują , wolę czytać i analizować w jakim towarzystwie umieścić PRL-ka , czekam na następny wpis .
Dopisane 13.01.2022r. o godz. 15:05:Januszku Horusku , wybacz nie mam nastroju na pyskówki z tobą .
Przepraszam

ty się nie zajmuj kmiocie PRL-m tylko sobą bo ewidentnie ''odlatujesz''
a w twoim wieku i stanie popuszczą ci zwieracze i du-pa...;D

tradycyjnie zrobiłeś z mordy cholewę bo niby to nie pasują ci jak to określasz ''pyskówki'' a sam zwyzywałes tu ... kogoś od ''meneli''
więc kto tu zaczął pyskówkę ? ;D

Zastosowana autokorekta

14240
M21W2
13 stycznia 2022r. o 15:34

~~Jaskrawoniebieski Barwinek , biedaku naucz się korzystać z internetu , podszkol i przestań się ośmieszać , podpowiem tylko jedno , na grypę dobrowolne szczepienia co roku .

Dopisane 13.01.2022r. o godz. 15:34:

Januszku , niegrzeczny jesteś , dajesz glos bez komendy .
22258
#Horus nieaktywny
13 stycznia 2022r. o 15:36
odkrywca...;D
mistrzu w kopiuj -wklej ...;D
14240
M21W2
13 stycznia 2022r. o 15:38
Oj Januszku jaki z ciebie sklerotyk , sprawdź od czego ja zacząłem a kto jak na to zareagował .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Orange zaprasza