Horus napisał(a): ojej ...biedulka się zapłakała ...
tyle nieprzychylnych komentarzy a on tu tak się stara...;D
a wal się kmiocie ...;D
jak dla mnie możesz się tu nie pokazywać chociaż nie powiem ...
wprowadzasz tu tą swoją pisaniną tyle szczerego śmiechu że z drugiej strony patrząc szkoda by było ...
ale spoko ...będzie tu chociaż troszkę mniej ''faszyzujących treści'' ;D
hail lucuś ...;D
M21W2 napisał(a): Januszku dzień zacząłem od tego ;
~~Łukasz , nie tylko Hiszpania może mówić o Cowid jako chorobie sezonowej .
W Hiszpanii zaszczepiono - 80,4% populacji .
Zakażenia z wczoraj - 179125 osób , zmarło - 125 osób .
Porównaj te dane z danymi w Polsce gdzie mamy zaszczepionych56,9% .
W wielu krajach o wysokiej wyszczepialności powyżej 80% sytuacja jest podobna do tej w Hiszpanii .
Niestety Polska jest zaliczana do państw wysokiego ryzyka , jeszcze długo poczekamy na stabilizację i koniec pandemii .
1/5 testów pozytywnych to mało ? , wykonujemy 80 tyś , 17 tyś na dobę zakażonych to mało ?
Czekajcie nie szczepcie się , będzie 1/2 pozytywnych i 60 tyś zakażeń , Omikron coraz bardziej zaczyna się rozprzestrzeniać u nas .
Dane o skuteczności szczepień doprowadzają do furii antyszczepionkowców .
Omikron tuż tuż , żal tylko tych co dali się zmanipulować i strasznie zawyżają liczbę zgonów , 3/4 zgonów
to niezaszczepieni .
~~Jaskrawoniebieski Barwinek napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~Jaskrawoniebieski Barwinek , tak przytrafiło mi się nawalić z Horusem , on wypił ok 10 gram ja 20 , obaj
zdemolowaliśmy mieszkanie w którym ta " libacja "się odbyła .
Wylądowaliśmy w izbie wytrzeźwień .
A czemu wypowiadasz się o Horusie z tego co tu pisze to ty jesteś menel alkoholowy i niezły kłamca no ale o twoimkłamaniu to już każdy się przekonał bo niekiedy gubisz się w tym co piszesz .Żałosny jesteś .
Horus napisał(a): ojej ...biedulka się zapłakała ...
a wal się kmiocie ...;D
wprowadzasz tu tą swoją pisaniną tyle szczerego śmiechu że z drugiej strony patrząc szkoda by było ...
hail lucuś ...;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jaskrawoniebieski Barwinek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~Jaskrawoniebieski Barwinek , tak przytrafiło mi się nawalić z Horusem , on wypił ok 10 gram ja 20 , obaj
zdemolowaliśmy mieszkanie w którym ta " libacja "się odbyła .
Wylądowaliśmy w izbie wytrzeźwień .
A czemu wypowiadasz się o Horusie z tego co tu pisze to ty jesteś menel alkoholowy i niezły kłamca no ale o twoimkłamaniu to już każdy się przekonał bo niekiedy gubisz się w tym co piszesz .Żałosny jesteś .
Jak Horus pisze to pisze , musisz w to uwierzyć , ty to taki lokaj Horusa , przytakuj swojemu panu , bądź wierny .
Dopisane 13.01.2022r. o godz. 15:23:Horus napisał(a): ojej ...biedulka się zapłakała ...
a wal się kmiocie ...;D
hail lucuś ...;D
Przecież ty rusek z pochodzenia , pisz w swoim języku kacapie .
Moim Panem głąbie jest mój rozum ty jak nie masz argumentów to śmieci piszesz
M21W2 napisał(a):
Zastosowana autokorekta