M21W2 napisał(a): Ktoś napisał:
Ja wiem , Ty nie potrafisz komentować , nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie , mnie nie interesuje jak jest u Ciebie
w prywatnym życiu w tym trudnym czasie , Twoja sprawa .
Ty to widzę specjalista we włażenia z buciorami w czyjeś prywatne życie .
ależ nie musisz pytać ...ja ci bez pytań mogę napisać że do mnie kto by nie wchodził nie zakłada żadnej szmatki ani nie jest pytany o fakt czy jest szczepiony czy nie ...
radzę ci jednak jedno...omijaj temat gdzie może być poruszone czyjeś prywatne życie bo ty knocie właśnie takim jesteś ...bez żadnych skrupułów byś to zrobił tak jak w przypadku swojego ''fałszywego'' kolegi ...
jak wspomniany wczoraj przez ciebie twój koleżka który nie miał z tym żadnych problemów ...
ty jesteś taki sam ...
dla własnego bliżej nieokreślonego interesu każdą sprawę byś tu wyciągnął a teraz złość cię zżera że nic ci się nie udało ze mnie wyciągnąć ..kłamco i oszuście...
tępy manipulancie którego można tak określać bo na proste pytania jakie ci zadaję drugi dzień nie potrafisz jasno odpowiedzieć...
to jasno i wyraźnie pokazuje kim jesteś ...
kiedyś mój ulubiony moderator takich jak ty określał ''dworską gnidą '' :D
pasujesz... :D
Dopisane 13.01.2022r. o godz. 14:01:
PIS-PO-PRL napisał(a): Były już jakieś Luckowe wklejki?
Bo czekam z zapartym tchem cóż to się dzisiaj w medonecie odje… ba… chało :D
jeszcze nie było bo lucusia znowu poniosły emocje i dzień zaczął od wyzwisk...;D
już kogoś zwyzywał od ''meneli''
ciekawe co na to powie brat Jurko...
czy udzieli reprymendy bratu skoro mnie zarzucał że jakieś tam bariery przekraczam ...hahaha