Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
481 ofiar w kraju, 50 nowych zakażeń w powiecie
22258
#Horus nieaktywny
13 stycznia 2022r. o 14:01
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał:

Ja wiem , Ty nie potrafisz komentować , nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie , mnie nie interesuje jak jest u Ciebie
w prywatnym życiu w tym trudnym czasie , Twoja sprawa .
Ty to widzę specjalista we włażenia z buciorami w czyjeś prywatne życie .

ależ nie musisz pytać ...ja ci bez pytań mogę napisać że do mnie kto by nie wchodził nie zakłada żadnej szmatki ani nie jest pytany o fakt czy jest szczepiony czy nie ...
radzę ci jednak jedno...omijaj temat gdzie może być poruszone czyjeś prywatne życie bo ty knocie właśnie takim jesteś ...bez żadnych skrupułów byś to zrobił tak jak w przypadku swojego ''fałszywego'' kolegi ...
jak wspomniany wczoraj przez ciebie twój koleżka który nie miał z tym żadnych problemów ...
ty jesteś taki sam ...
dla własnego bliżej nieokreślonego interesu każdą sprawę byś tu wyciągnął a teraz złość cię zżera że nic ci się nie udało ze mnie wyciągnąć ..kłamco i oszuście...
tępy manipulancie którego można tak określać bo na proste pytania jakie ci zadaję drugi dzień nie potrafisz jasno odpowiedzieć...
to jasno i wyraźnie pokazuje kim jesteś ...
kiedyś mój ulubiony moderator takich jak ty określał ''dworską gnidą '' :D
pasujesz... :D

Dopisane 13.01.2022r. o godz. 14:01:

PIS-PO-PRL napisał(a): Były już jakieś Luckowe wklejki?
Bo czekam z zapartym tchem cóż to się dzisiaj w medonecie odje… ba… chało :D

jeszcze nie było bo lucusia znowu poniosły emocje i dzień zaczął od wyzwisk...;D
już kogoś zwyzywał od ''meneli''

ciekawe co na to powie brat Jurko...
czy udzieli reprymendy bratu skoro mnie zarzucał że jakieś tam bariery przekraczam ...hahaha
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ARMAGEDON niezalogowany
13 stycznia 2022r. o 14:06
~~Błękitnawa Nasturcja napisał(a): szybciutko się wyszczepili i czekają spokojnie na Naglicę co pozwoli na zwolnienie miejsca na ziemi.

Szczepionki są super, czuje się jak Bóg, mam więcej mocy, siły i zdrowia, a niezaszczepieni walczą o każdy oddech pod respiratorem.

Jestem zwycięzca.

~~Jaskrawoniebieski Barwinek niezalogowany
13 stycznia 2022r. o 14:11
~~ARMAGEDON napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Błękitnawa Nasturcja napisał(a): szybciutko się wyszczepili i czekają spokojnie na Naglicę co pozwoli na zwolnienie miejsca na ziemi.

Szczepionki są super, czuje się jak Bóg, mam więcej mocy, siły i zdrowia, a niezaszczepieni walczą o każdy oddech pod respiratorem.

Jestem zwycięzca.

Właśnie że Szczepieni też walczą przykre to ale prawdziwe .
13 stycznia 2022r. o 14:14
M21W2 napisał(a): ~~Jaskrawoniebieski Barwinek , tak przytrafiło mi się nawalić z Horusem , on wypił ok 10 gram ja 20 , obaj
zdemolowaliśmy mieszkanie w którym ta " libacja "się odbyła .
Wylądowaliśmy w izbie wytrzeźwień .

A czemu wypowiadasz się o Horusie z tego co tu pisze to ty jesteś menel alkoholowy i niezły kłamca no ale o twoimkłamaniu to już każdy się przekonał bo niekiedy gubisz się w tym co piszesz .Żałosny jesteś .
13 stycznia 2022r. o 14:16

Są już wcześniej on teraz pisze o tym gdzie pił co robił gdzie ćpał i co ćpał teraz już z innymi beczki leci .
14240
M21W2
13 stycznia 2022r. o 15:05
Niegrzeczny jesteś Januszku Horusie , nie było DAJ GŁOS .

Dopisane 13.01.2022r. o godz. 14:53:

Dzisiaj mnie obszczekują , wolę czytać i analizować w jakim towarzystwie umieścić PRL-ka , czekam na następny wpis .

Dopisane 13.01.2022r. o godz. 15:05:

Januszku Horusku , wybacz nie mam nastroju na pyskówki z tobą .
Przepraszam
22258
#Horus nieaktywny
13 stycznia 2022r. o 15:12
ojej ...biedulka się zapłakała ...
tyle nieprzychylnych komentarzy a on tu tak się stara...;D
a wal się kmiocie ...;D
jak dla mnie możesz się tu nie pokazywać chociaż nie powiem ...
wprowadzasz tu tą swoją pisaniną tyle szczerego śmiechu że z drugiej strony patrząc szkoda by było ...

ale spoko ...będzie tu chociaż troszkę mniej ''faszyzujących treści'' ;D
hail lucuś ...;D
14240
M21W2
13 stycznia 2022r. o 15:15
Januszku dzień zacząłem od tego ;

~~Łukasz , nie tylko Hiszpania może mówić o Cowid jako chorobie sezonowej .
W Hiszpanii zaszczepiono - 80,4% populacji .
Zakażenia z wczoraj - 179125 osób , zmarło - 125 osób .
Porównaj te dane z danymi w Polsce gdzie mamy zaszczepionych56,9% .
W wielu krajach o wysokiej wyszczepialności powyżej 80% sytuacja jest podobna do tej w Hiszpanii .
Niestety Polska jest zaliczana do państw wysokiego ryzyka , jeszcze długo poczekamy na stabilizację i koniec pandemii .
1/5 testów pozytywnych to mało ? , wykonujemy 80 tyś , 17 tyś na dobę zakażonych to mało ?
Czekajcie nie szczepcie się , będzie 1/2 pozytywnych i 60 tyś zakażeń , Omikron coraz bardziej zaczyna się rozprzestrzeniać u nas .

Dane o skuteczności szczepień doprowadzają do furii antyszczepionkowców .
Omikron tuż tuż , żal tylko tych co dali się zmanipulować i strasznie zawyżają liczbę zgonów , 3/4 zgonów
to niezaszczepieni .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza