M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~ed napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
~~Jaskrawoniebieski Barwinek , biedaku naucz się korzystać z internetu , podszkol i przestań się ośmieszać , podpowiem tylko jedno , na grypę dobrowolne szczepienia co roku .
Szczepienia, które nota bene też nie działają ,a nie eksperyment genetyczny.
Ile dawek Twój organizm wytrzyma?
Tyle ile zalecą wirusolodzy .
Nie czuję wstrętu do nauki i naukowców .
Powinieneś za to czuć wstyd przed samym sobą ze masz klapki na oczach
M21W2 napisał(a):
~~Jaskrawoniebieski Barwinek , biedaku naucz się korzystać z internetu , podszkol i przestań się ośmieszać , podpowiem tylko jedno , na grypę dobrowolne szczepienia co roku .Dopisane 13.01.2022r. o godz. 15:34:Januszku , niegrzeczny jesteś , dajesz glos bez komendy .
Zastosowana autokorekta
Horus napisał(a): odkrywca...;D
mistrzu w kopiuj -wklej ...;D
M21W2 napisał(a): Oj Januszku jaki z ciebie sklerotyk , sprawdź od czego ja zacząłem a kto jak na to zareagował .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~ed napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
~~Jaskrawoniebieski Barwinek , biedaku naucz się korzystać z internetu , podszkol i przestań się ośmieszać , podpowiem tylko jedno , na grypę dobrowolne szczepienia co roku .
Szczepienia, które nota bene też nie działają ,a nie eksperyment genetyczny.
Ile dawek Twój organizm wytrzyma?
Tyle ile zalecą wirusolodzy .
Nie czuję wstrętu do nauki i naukowców .
Tylu nie wytrzyma.
M21W2 napisał(a): Dzisiaj mnie obszczekują , wolę czytać i analizować w jakim towarzystwie umieścić PRL-ka , czekam na następny wpis .