Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Mandaty za brak maseczek
~~Ognistoczerwona Żurawka niezalogowany
21 stycznia 2022r. o 21:05
~~Z netu napisał(a): Z życia wyszczepionych :
Szlak mnie trafi , wyszczepiłem się trzema dawkami i złapałem covida , muszę siedzieć w domu ,patrzę przez okno a sąsiad nie wyszczepiony foliarz niesie sobie dwa czteropaki do domu grrrrrrrrrrrrrrr : )

Czyż życie nie jest piękne i zaskakujące :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
21 stycznia 2022r. o 21:22
~~Cynamonowy Aster napisał(a): W Lidlu, Carfurze dzisiaj nie widziałem ponad połowy cwaniaków w maseczkach, Policji też nie widziałem. Policja powinna częściej sklepy odwiedzać i walić mandaty, może następnym razem choćby przez wzgląd na mandat foliarz założy maskę na koparę.

załóż sobie worek foliowy na głowę i dobrze obwiąż na szyi.
~~Jano niezalogowany
21 stycznia 2022r. o 21:25
Anglia znosi restrykcje, izolację i certyfikaty covidowe. Jednak można :-)
~~Rudoczerwona Mięta niezalogowany
21 stycznia 2022r. o 21:37
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Cynamonowy Aster napisał(a): W Lidlu, Carfurze dzisiaj nie widziałem ponad połowy cwaniaków w maseczkach, Policji też nie widziałem. Policja powinna częściej sklepy odwiedzać i walić mandaty, może następnym razem choćby przez wzgląd na mandat foliarz założy maskę na koparę.

załóż sobie worek foliowy na głowę i dobrze obwiąż na szyi.

kopare to ty mutancie masz
~~icus picus niezalogowany
21 stycznia 2022r. o 21:40
qwax_ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Morelowa Tawuła napisał(a): Niestety jesteśmy porąbanym narodem. Jak wejdzie przepis o przymusowych szczepieniach to będą wrzaski i protesty na ulicach i opozycja będzie podjudzać i coś ugrać na tym dla siebie. To samo jest przecież z maseczkami. Na Zachodzie nie masz maseczki to mandat, nikt nie wejdzie do budynku użyteczności publicznej bez maseczki i jak nie pokaże, że jest zaszczepiony, a u nas zaraz by był wrzask, że to ograniczenie swobód obywatelskich i demokracji. Tak upadła Rzeczypospolita szlachecka, a chaos i skłócone nasze społeczeństwo to lekarstwo dla interesów Niemiec i Rosji.

Za zachodzie za to panie, to jest porządek, np. taka Wielka Brytania - tam rządzący świecą "przykładem" ;)

szcepionki sa dobre a nawet bardzo dobre,szczepcie sie tyle razy ile razy wam pozwola,juz sobie obejrzalem kilka ladnych nieruchomosci,jak podaja zrodla zblizone do oficjalnych 40% w Polsce dostalo dawke nanotechnologi,poczekajmy,poczekajmy,jestem wytrwaly w oczekiwaniu na koncowy efekt.

~~Bławatkowy Winnik niezalogowany
21 stycznia 2022r. o 21:47
~~icus picus napisał(a):
Ktoś napisał: qwax_ napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Morelowa Tawuła napisał(a): Niestety jesteśmy porąbanym narodem. Jak wejdzie przepis o przymusowych szczepieniach to będą wrzaski i protesty na ulicach i opozycja będzie podjudzać i coś ugrać na tym dla siebie. To samo jest przecież z maseczkami. Na Zachodzie nie masz maseczki to mandat, nikt nie wejdzie do budynku użyteczności publicznej bez maseczki i jak nie pokaże, że jest zaszczepiony, a u nas zaraz by był wrzask, że to ograniczenie swobód obywatelskich i demokracji. Tak upadła Rzeczypospolita szlachecka, a chaos i skłócone nasze społeczeństwo to lekarstwo dla interesów Niemiec i Rosji.

Za zachodzie za to panie, to jest porządek, np. taka Wielka Brytania - tam rządzący świecą "przykładem" ;)

szcepionki sa dobre a nawet bardzo dobre,szczepcie sie tyle razy ile razy wam pozwola,juz sobie obejrzalem kilka ladnych nieruchomosci,jak podaja zrodla zblizone do oficjalnych 40% w Polsce dostalo dawke nanotechnologi,poczekajmy,poczekajmy,jestem wytrwaly w oczekiwaniu na koncowy efekt.

~~icus picus napisał(a):
Ktoś napisał: qwax_ napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Morelowa Tawuła napisał(a): Niestety jesteśmy porąbanym narodem. Jak wejdzie przepis o przymusowych szczepieniach to będą wrzaski i protesty na ulicach i opozycja będzie podjudzać i coś ugrać na tym dla siebie. To samo jest przecież z maseczkami. Na Zachodzie nie masz maseczki to mandat, nikt nie wejdzie do budynku użyteczności publicznej bez maseczki i jak nie pokaże, że jest zaszczepiony, a u nas zaraz by był wrzask, że to ograniczenie swobód obywatelskich i demokracji. Tak upadła Rzeczypospolita szlachecka, a chaos i skłócone nasze społeczeństwo to lekarstwo dla interesów Niemiec i Rosji.

Jeszcze wam te szczepionki wyjdą bokiem zobaczycie , a jak nie wam to waszym dzieciom
~~Czerwonobrązowa Tibuchina niezalogowany
21 stycznia 2022r. o 23:44
~~Hallo głupki napisał(a): Chodziłem bez kagańca(maseczki) i bedę chodził a jak ktoś mi zwróci uwagę to wale w zęby delikwenta. Normalni, myślący masek nie noszą
chętnie cię spotkam , to gdzie i o której palancie?
~~Czerwonobrązowa Tibuchina niezalogowany
21 stycznia 2022r. o 23:46
~~Lawendowoniebieski Mamutowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Cynamonowy Aster napisał(a): W Lidlu, Carfurze dzisiaj nie widziałem ponad połowy cwaniaków w maseczkach, Policji też nie widziałem. Policja powinna częściej sklepy odwiedzać i walić mandaty, może następnym razem choćby przez wzgląd na mandat foliarz założy maskę na koparę.
a co zaszczepiles sie i boisz się niezaszepionych ? Czy poprosty lubisz się do kogoś przywalić?
a nie widzisz, że przez takich niezdyscyplinowanych nie możemy się pozbyć tego covida, tylko co rusz kolejna fala...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy