~~Z netu napisał(a): Z życia wyszczepionych :
Szlak mnie trafi , wyszczepiłem się trzema dawkami i złapałem covida , muszę siedzieć w domu ,patrzę przez okno a sąsiad nie wyszczepiony foliarz niesie sobie dwa czteropaki do domu grrrrrrrrrrrrrrr : )
~~Cynamonowy Aster napisał(a): W Lidlu, Carfurze dzisiaj nie widziałem ponad połowy cwaniaków w maseczkach, Policji też nie widziałem. Policja powinna częściej sklepy odwiedzać i walić mandaty, może następnym razem choćby przez wzgląd na mandat foliarz założy maskę na koparę.
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cynamonowy Aster napisał(a): W Lidlu, Carfurze dzisiaj nie widziałem ponad połowy cwaniaków w maseczkach, Policji też nie widziałem. Policja powinna częściej sklepy odwiedzać i walić mandaty, może następnym razem choćby przez wzgląd na mandat foliarz założy maskę na koparę.
załóż sobie worek foliowy na głowę i dobrze obwiąż na szyi.
qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Morelowa Tawuła napisał(a): Niestety jesteśmy porąbanym narodem. Jak wejdzie przepis o przymusowych szczepieniach to będą wrzaski i protesty na ulicach i opozycja będzie podjudzać i coś ugrać na tym dla siebie. To samo jest przecież z maseczkami. Na Zachodzie nie masz maseczki to mandat, nikt nie wejdzie do budynku użyteczności publicznej bez maseczki i jak nie pokaże, że jest zaszczepiony, a u nas zaraz by był wrzask, że to ograniczenie swobód obywatelskich i demokracji. Tak upadła Rzeczypospolita szlachecka, a chaos i skłócone nasze społeczeństwo to lekarstwo dla interesów Niemiec i Rosji.
Za zachodzie za to panie, to jest porządek, np. taka Wielka Brytania - tam rządzący świecą "przykładem" ;)
szcepionki sa dobre a nawet bardzo dobre,szczepcie sie tyle razy ile razy wam pozwola,juz sobie obejrzalem kilka ladnych nieruchomosci,jak podaja zrodla zblizone do oficjalnych 40% w Polsce dostalo dawke nanotechnologi,poczekajmy,poczekajmy,jestem wytrwaly w oczekiwaniu na koncowy efekt.
~~icus picus napisał(a):Ktoś napisał: qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Morelowa Tawuła napisał(a): Niestety jesteśmy porąbanym narodem. Jak wejdzie przepis o przymusowych szczepieniach to będą wrzaski i protesty na ulicach i opozycja będzie podjudzać i coś ugrać na tym dla siebie. To samo jest przecież z maseczkami. Na Zachodzie nie masz maseczki to mandat, nikt nie wejdzie do budynku użyteczności publicznej bez maseczki i jak nie pokaże, że jest zaszczepiony, a u nas zaraz by był wrzask, że to ograniczenie swobód obywatelskich i demokracji. Tak upadła Rzeczypospolita szlachecka, a chaos i skłócone nasze społeczeństwo to lekarstwo dla interesów Niemiec i Rosji.
Za zachodzie za to panie, to jest porządek, np. taka Wielka Brytania - tam rządzący świecą "przykładem" ;)
szcepionki sa dobre a nawet bardzo dobre,szczepcie sie tyle razy ile razy wam pozwola,juz sobie obejrzalem kilka ladnych nieruchomosci,jak podaja zrodla zblizone do oficjalnych 40% w Polsce dostalo dawke nanotechnologi,poczekajmy,poczekajmy,jestem wytrwaly w oczekiwaniu na koncowy efekt.
~~icus picus napisał(a):Ktoś napisał: qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Morelowa Tawuła napisał(a): Niestety jesteśmy porąbanym narodem. Jak wejdzie przepis o przymusowych szczepieniach to będą wrzaski i protesty na ulicach i opozycja będzie podjudzać i coś ugrać na tym dla siebie. To samo jest przecież z maseczkami. Na Zachodzie nie masz maseczki to mandat, nikt nie wejdzie do budynku użyteczności publicznej bez maseczki i jak nie pokaże, że jest zaszczepiony, a u nas zaraz by był wrzask, że to ograniczenie swobód obywatelskich i demokracji. Tak upadła Rzeczypospolita szlachecka, a chaos i skłócone nasze społeczeństwo to lekarstwo dla interesów Niemiec i Rosji.
Jeszcze wam te szczepionki wyjdą bokiem zobaczycie , a jak nie wam to waszym dzieciom
~~Hallo głupki napisał(a): Chodziłem bez kagańca(maseczki) i bedę chodził a jak ktoś mi zwróci uwagę to wale w zęby delikwenta. Normalni, myślący masek nie nosząchętnie cię spotkam , to gdzie i o której palancie?
~~Lawendowoniebieski Mamutowiec napisał(a):a nie widzisz, że przez takich niezdyscyplinowanych nie możemy się pozbyć tego covida, tylko co rusz kolejna fala...Ktoś napisał: ~~Cynamonowy Aster napisał(a): W Lidlu, Carfurze dzisiaj nie widziałem ponad połowy cwaniaków w maseczkach, Policji też nie widziałem. Policja powinna częściej sklepy odwiedzać i walić mandaty, może następnym razem choćby przez wzgląd na mandat foliarz założy maskę na koparę.a co zaszczepiles sie i boisz się niezaszepionych ? Czy poprosty lubisz się do kogoś przywalić?