Jurek ...czy ty wiesz co piszesz?...czego oczekujesz?
odnoszę nadal wrażenie że jakoś ciężko ci przyznać cokolwiek co mogło by ugodzić czy to w ciebie samego czy twojego brata...
teraz piszesz o obraźliwych treściach czy zwrotach ...o jakiejś kulturze...
kogo tym razem masz na myśli bo chyba nie brata...;D
przecież on pisze również do osób sobie nieznanych a przypomnę ci że jeszcze wczoraj niezbyt zaświecił kulturą do jednej z piszących tu kobiet...
to taka wasza ''ocicowa odmiana dżentelmeństwa'' (zamierzone) to taką ''kulturę '' wyniósł z domu?
Jurek ...twój brat jest dla mnie prostakiem i głąbem i rozumiem że przemawia przez ciebie braterska solidarność ale jeśli nie potrafisz poddać jego zachowania krytyce to chociaż daruj sobie chęć ''prostowania'' mnie bo to wierz mi nie działa na mnie ...
co to ma do rzeczy czy ktoś był z ''dobrego domu'' i czy ja kogoś pamiętam ?
jasne że pamiętam ...to były czasy i twojej i mojej młodości ale czy coś to w nas zmieniło?
każdy poszedł swoją drogą i ''szlus''
do rzeczy...co ty tu nazywasz ''nieporozumieniem''?
to że ostro skrytykowałem zachowanie lucusia i jego łgarstwa stało się zarzewiem wojenki jaką mi wytoczył lucuś a ja nie jestem z tych co to stulą po sobie uszy ...
wielu oczywistych łgarstw lucuś tu nie sprostował więc co? ja mam milczeć?
patrz jak teraz ten twój ''bystrzak'' zmanipulował mój post ...;D
to kolejny pokaz tego jakim jest tępakiem nie potrafiącym pisać sam od siebie ...
(...) ....''nie wypisywał obraźliwych wywodów wobec mego brata , nie dałbyś czytelnikom i nieprzychylnym do jego osoby
karmy dla adwersarzy , pokaż choć raz prawdziwego faceta charakter i jak przystało uregulujcie to między sobą
zamykając temat raz na zawsze.(...) ''
tego się boicie?...nieprzychylnych komentarzy?
czy ja w jakiś sposób namawiam kogokolwiek do pisania czegokolwiek o lucusiu?
każdy ma wolną wolę i pisze za siebie...
ty mi tu nie pierdziel o charakterze prawdziwego faceta'' :D
na taki bajer mnie nie złapiesz ....:D :D
temat zostanie zamknięty kiedy twój brat jasno i wyraźnie napisze tutaj że wielokrotnie kłamał i oszukiwał forumowiczów zarówno w kwestii spotkania u PanaM jak i w sprawie jakichś faktur...
czy teraz też napiszesz do lucusia że to nie wstyd przyznać się do błędów a pokaże tym swoją odwagę? ;D
Dopisane 23.01.2022r. o godz. 21:33:
Jurko61 napisał(a): ~~Fan Lucka napisał(a): Lucuś, dziecko drogie! Na dobranockę przeczytaj ten tekst:
https://dziennikzarazy.pl/22-01-lekarze-na-kowidowym-froncie/
Pouczający, na faktach. I potwierdzający to, co mądrzy widzą, w wyczepieni dostrzec nie chcą lub nie mogą.
Twój fan
PS
Wszystkim polecam przeczytanie tego tekstu.
Autor Fana Lucka .
Rzeczywiście bardzo kompetentny w sprawie Covid 19
A tu do poczytania list bardzo polecam.
Pokażę za to Panu jego własną ideologię i „prymitywne manipulacje” w jego liście.
a może tak zamiast brać się za takie sprawy odpowiedz w końcu na kiedyś zadane ci pytanie...
co dobrego widzisz w rządach piSS?
czy nadal uważasz ten kraj za oazę szczęśliwości i praworządności?
czy uważasz że Polakom żyje się lepiej a jeśli tak to podaj jakieś przykłady ...