Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
COVID-19 w Polsce. Najnowsze dane o zakażeniach i zgonach
22258
#Horus nieaktywny
23 stycznia 2022r. o 21:33
Jurek ...czy ty wiesz co piszesz?...czego oczekujesz?
odnoszę nadal wrażenie że jakoś ciężko ci przyznać cokolwiek co mogło by ugodzić czy to w ciebie samego czy twojego brata...
teraz piszesz o obraźliwych treściach czy zwrotach ...o jakiejś kulturze...
kogo tym razem masz na myśli bo chyba nie brata...;D
przecież on pisze również do osób sobie nieznanych a przypomnę ci że jeszcze wczoraj niezbyt zaświecił kulturą do jednej z piszących tu kobiet...
to taka wasza ''ocicowa odmiana dżentelmeństwa'' (zamierzone) to taką ''kulturę '' wyniósł z domu?
Jurek ...twój brat jest dla mnie prostakiem i głąbem i rozumiem że przemawia przez ciebie braterska solidarność ale jeśli nie potrafisz poddać jego zachowania krytyce to chociaż daruj sobie chęć ''prostowania'' mnie bo to wierz mi nie działa na mnie ...

co to ma do rzeczy czy ktoś był z ''dobrego domu'' i czy ja kogoś pamiętam ?
jasne że pamiętam ...to były czasy i twojej i mojej młodości ale czy coś to w nas zmieniło?
każdy poszedł swoją drogą i ''szlus''

do rzeczy...co ty tu nazywasz ''nieporozumieniem''?

to że ostro skrytykowałem zachowanie lucusia i jego łgarstwa stało się zarzewiem wojenki jaką mi wytoczył lucuś a ja nie jestem z tych co to stulą po sobie uszy ...
wielu oczywistych łgarstw lucuś tu nie sprostował więc co? ja mam milczeć?
patrz jak teraz ten twój ''bystrzak'' zmanipulował mój post ...;D
to kolejny pokaz tego jakim jest tępakiem nie potrafiącym pisać sam od siebie ...

(...) ....''nie wypisywał obraźliwych wywodów wobec mego brata , nie dałbyś czytelnikom i nieprzychylnym do jego osoby
karmy dla adwersarzy , pokaż choć raz prawdziwego faceta charakter i jak przystało uregulujcie to między sobą
zamykając temat raz na zawsze.(...) ''

tego się boicie?...nieprzychylnych komentarzy?
czy ja w jakiś sposób namawiam kogokolwiek do pisania czegokolwiek o lucusiu?
każdy ma wolną wolę i pisze za siebie...

ty mi tu nie pierdziel o charakterze prawdziwego faceta'' :D
na taki bajer mnie nie złapiesz ....:D :D
temat zostanie zamknięty kiedy twój brat jasno i wyraźnie napisze tutaj że wielokrotnie kłamał i oszukiwał forumowiczów zarówno w kwestii spotkania u PanaM jak i w sprawie jakichś faktur...

czy teraz też napiszesz do lucusia że to nie wstyd przyznać się do błędów a pokaże tym swoją odwagę? ;D

Dopisane 23.01.2022r. o godz. 21:33:

Jurko61 napisał(a): ~~Fan Lucka napisał(a): Lucuś, dziecko drogie! Na dobranockę przeczytaj ten tekst:
https://dziennikzarazy.pl/22-01-lekarze-na-kowidowym-froncie/
Pouczający, na faktach. I potwierdzający to, co mądrzy widzą, w wyczepieni dostrzec nie chcą lub nie mogą.

Twój fan

PS
Wszystkim polecam przeczytanie tego tekstu.

Autor Fana Lucka .
Rzeczywiście bardzo kompetentny w sprawie Covid 19

A tu do poczytania list bardzo polecam.
Pokażę za to Panu jego własną ideologię i „prymitywne manipulacje” w jego liście.

a może tak zamiast brać się za takie sprawy odpowiedz w końcu na kiedyś zadane ci pytanie...
co dobrego widzisz w rządach piSS?
czy nadal uważasz ten kraj za oazę szczęśliwości i praworządności?
czy uważasz że Polakom żyje się lepiej a jeśli tak to podaj jakieś przykłady ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ognistoczerwona Żurawka niezalogowany
23 stycznia 2022r. o 21:34
qwax_ napisał(a): Lucek, możesz napisać jak obecnie odróżnia się różne odmiany covidu?
Idę np. zrobić test, który wychodzi pozytywny. To skąd wiadomo jaką mam mutację? Pytam poważnie. Bo z tego co wiem, to test podaje jedynie wynik: pozytywny/negatywny.
I w związku z tym skąd MZ wie ile jest przypadków Omicronu?

Ministerstwo wszystko wie. Ministerstwo planuje i potem sprawdza, czy plany są posłusznie przez koronawirusa realizowane.
Niedzielak jest wybitnym statystykiem i wszystko mu się zgadza.
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
23 stycznia 2022r. o 21:46
qwax_ napisał(a): Lucek, możesz napisać jak obecnie odróżnia się różne odmiany covidu?
Idę np. zrobić test, który wychodzi pozytywny. To skąd wiadomo jaką mam mutację? Pytam poważnie. Bo z tego co wiem, to test podaje jedynie wynik: pozytywny/negatywny.

Z tego samego źródła co niedzielak wie ile będzie pozytywnych testów.
Piją kawę i na koniec w szklance jest wynik.
18442
PIS-PO-PRL
23 stycznia 2022r. o 22:03
Dzieńdobrywieczór

Co tam u Lucka?
Ktoś streści?
Bo bez bicia przyznam... od kilku dni nie śledzę, co nowego Ocickie Centrum Nauk Cytowanych odkryło :D

PIS=PO=PRL
~~Garsyja niezalogowany
23 stycznia 2022r. o 22:16

Ciemnota nie boli Qwax , test PCR jest sprawdzany w laboratoriach , wiec pod mikroskopem czy innym urządzeniu ,
Odróżniają budowę , a może inaczej jesteś z rodziny ssaków , to jak odróżnić czy nie jesteś np.Osłem ??
13926
qwax_
23 stycznia 2022r. o 22:24
~~Garsyja napisał(a):
Ktoś napisał: qwax_ napisał(a): Lucek, możesz napisać jak obecnie odróżnia się różne odmiany covidu?

Ciemnota nie boli Qwax , test PCR jest sprawdzany w laboratoriach , wiec pod mikroskopem czy innym urządzeniu ,
Odróżniają budowę , a może inaczej jesteś z rodziny ssaków , to jak odróżnić czy nie jesteś np.Osłem ??

Jak to dobrze mądrego posłuchać :)
Czyli jak w ostatnich dniach robią grubo ponad 100 tysięcy testów dziennie, to każdy z tych testów jest dodatkowo sprawdzany pod kątem mutacji?
A czym, jeśli można zapytać? Szkłem powiększającym, czy aplikacją w telefonie, czy może "innym urządzeniem".
Bo ty jako osoba niewątpliwie "światła" dzięki "pozyskanej" wiedzy z TV masz świadomość wielkości wirusa i zapewne wiesz jak się go obserwuje ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
20886
#Jurko61 nieaktywny
23 stycznia 2022r. o 22:29
Janusz nie będę z tobą polemizował przecież wszystko sprowadzasz do jednego ,
(to taka wasza ''ocicowa odmiana dżentelmeństwa)
Co ja mam wspólnego z Ocicami??
Jedyne miejsce zamieszkania brata z rodziną,
(co dobrego widzisz w rządach piSS? )
A czy ty dasz mi wreszcie odpowiedz co dobrego zrobił poprzedni rząd ???
A jak widzisz przyszłość kraju???
Wymagasz od kogoś , wiec udziel mi profesorze bez żadnych ogólnikowo-populistycznych
Receptę na lepszy wariant rządzenia.
~~Brudnozielona Rzeżucha niezalogowany
23 stycznia 2022r. o 22:31
M21W2 napisał(a): qwax_ napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Tak to jest Brudnozielona Rzeżucha zaczyna od obelgi , kiedy dostanie adekwatną odpowiedź , pisze - trochę kultury .
Antyszczepionkowcy zaczynają obrażać a potem biadolą jakimi to oni są niewiniątkami .

Najbardziej znane wyrazy bliskoznaczne słowa głąb to: tłumok, głupiec, cap, bęcwał, tępak, dziwny czlowiek , głupol, przygłup, osioł, cymbał, półgłówek, cep, szajbus, tuman, trep, dureń, głupek, kiep, tłuk, imbecyl, palant, dziwny czlowiek , młot, bałwan, ..., matoł, muł, gamoń, pacan, baran,

Zastosowana autokorekta

A mógłbyś podać jeszcze wyrazy biblioznawcze do "ciemniak"?
Bo często używasz, a to chyba jakaś forma pochwały prosto z Ocic ;)

Tak np. zmanipulowany qwax i jemu podobni przeciwnicy nauki i naukowców .
Z pośród 290 synonimów słowa - ciemniak do foliarzy pasują - nieuk, ignorant, prostak, tępak, pozostałe w większości
obraźliwe , nie waszą winą jest że nie uznajecie nauki , ignorujecie naukowców , za to powielacie prostackie
wypowiedzi internetowych tępaków - pseudonaukowców i blogerów .

A co oznacza Panie Lucjanie kmiot ja nie będę milczeć jak ktoś pisze że jestem kmiot ,Pan używa gorszych wyzwisk proszę zebrać Pana obraźliwe słowa i wkleić ich znaczenie .kmiot,kundel,ciemnota ,pajac,tępak itd,itd Ok czekam na wyjaśnienie Pana wyzwisk i nie rozumiem Po co Pan pisze o mnie jak nawet nie prowadziłam konwersacji z Panem Pan musi być bardzo samotny że zaczepia Pan innych .Szkoda mi Pana ale karma wraca i później jest się takim samotnikiem jak Pan.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.