Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wojna...

~~Olo niezalogowany
29 stycznia 2022r. o 21:16
Horus napisał(a): tak ...''olewałem' je przez wiele lat...

dziwne ...a jaka to jest ta ''niepolska strona''?

Horus medrku napisz lepiej czy bedziesz dalej bil czołem o posadzke przed Putinem jak ten wjedzie na Ukrainę czołgami?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pomarańczowoczerwona Wiekuistka niezalogowany
29 stycznia 2022r. o 22:32
olo ,wystarczy że Ty walisz czołem (a komu ,to sobie dopisz)
~~kolo niezalogowany
29 stycznia 2022r. o 22:44
~~Pomarańczowoczerwona Wiekuistka napisał(a): olo ,wystarczy że Ty walisz czołem (a komu ,to sobie dopisz)

On nie wali czołem tylko liże szparę szparę obszczańcowi .
~~Płowa Sośnica niezalogowany
30 stycznia 2022r. o 21:49
~~zimowit niezalogowany
31 stycznia 2022r. o 19:33
Oszczany zgred jest niezłym strategiem , żołnierze USA będą ginąć w Polsce za tym ,aby mogła tu nadawać tv. TVN .
~~Karmelowa Jasnota niezalogowany
31 stycznia 2022r. o 19:46
~~zimowit napisał(a): Oszczany zgred jest niezłym strategiem , żołnierze USA będą ginąć w Polsce za tym ,aby mogła tu nadawać tv. TVN .

Żaden żołnierz USA nie będzie ginął za Ukrainę a tym bardziej za Polskę. Jak takie jest twoje rozumowanie to czas zmienić pampersa.
~~Brudnoszara Stokrotka niezalogowany
31 stycznia 2022r. o 21:52
na Ukrainę można wysłać kiboli ,oj by się działo
~~cccp niezalogowany
31 stycznia 2022r. o 21:56
~~Brudnoszara Stokrotka napisał(a): na Ukrainę można wysłać kiboli ,oj by się działo

Bonkiewicza i jego gwardię oni tacy silni rozpieprzyli strajk kobiet za co Oszczaniec dał mu kilka milionów na siedzibę .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Zapraszamy