Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zarządzający płatnym niestrzeżonym parkingiem nie ma litości dla osób niepełnosprawnych
~~Blond Żurawina niezalogowany
29 stycznia 2022r. o 21:01
Można podziękować radnym Prezydenta Miasta i jemu samemu... to skutek wprowadzenia strefy parkowania w mieście.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czarniawy Tojeść niezalogowany
29 stycznia 2022r. o 21:02
To nie jest ta strefa
~~Ciemnoturkusowy Jarząb niezalogowany
29 stycznia 2022r. o 21:14
Gdyby nie było Strefy w Mieście, nie było by oplat przy Starej Mleczarni. Brawo Jasiu!
~~Bolecnauta niezalogowany
29 stycznia 2022r. o 21:14
Trzeba zacząć bojkotować te sklepy
~~Blond Żurawina niezalogowany
29 stycznia 2022r. o 21:21
~~Czarniawy Tojeść napisał(a): To nie jest ta strefa

Już ktoś odpisał... gdyby nie było strefy, to przedsiębiorcy i markety nie robiliby płatnych. Gdyby był bezpłatny a w mieście byłaby strefa to byłby zawalony autami ludzi z całego powiatu, którzy by tam parkowali na cały dzień.
Ja w sumie rzadziej tam jeżdżę do sklepów, bo nie chce mi się latać za biletem... wolę inne markety.
~~Karmelowy Jastrzębiec niezalogowany
29 stycznia 2022r. o 21:21
Piepszy wam się w główkach . W całej Polsce są opłaty ale w bolcu mieszka szlachta co chciała by wszystko a darmo BO IM SIE NALEŻY
~~Mieszkaniec niezalogowany
29 stycznia 2022r. o 21:27
Parking jest czyjaś własnością. Własność rzecz święta. Właściciel ustala reguły na swoim prywatnym terenie. Czy ktoś jest młody, stary czy inwalida z grupą czy bez czy na godzinę czy na 2min. zasady są dla wszystkich. Nie podoba się proszę nie korzystać. Wiem zaraz lewacto się odezwie. Ale to tak jakby ktoś zaparkował wam auto na podwórku na chwilę bo akurat brama była otwarta i on ma kartę inwalidy. Własność rzecz święta.
~~Bolecnauta niezalogowany
29 stycznia 2022r. o 21:33
własność zgoda, ale tu działa agresywna bez żadnej empatii. firma. Mnóstwo ludzi ukarano za nic. Mam pytanie, kto jest w stanie przeczytać ten regulamin?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.