Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zarządzający płatnym niestrzeżonym parkingiem nie ma litości dla osób niepełnosprawnych
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
29 stycznia 2022r. o 21:39
~~Mieszkaniec napisał(a): Parking jest czyjaś własnością. Własność rzecz święta. Właściciel ustala reguły na swoim prywatnym terenie. Czy ktoś jest młody, stary czy inwalida z grupą czy bez czy na godzinę czy na 2min. zasady są dla wszystkich. Nie podoba się proszę nie korzystać. Wiem zaraz lewacto się odezwie. Ale to tak jakby ktoś zaparkował wam auto na podwórku na chwilę bo akurat brama była otwarta i on ma kartę inwalidy. Własność rzecz święta.

Właściciel może sobie ustawić szlaban na wjeździe, a my nie musimy chodzić do tych sklepów ( ja unikam). Sklepy mogą splajtować, a potem właściciel parkingu.
A wszystko to zawdzięczamy miłościwie nam panującemu carowi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Nina niezalogowany
29 stycznia 2022r. o 21:57
Współczuję że Pani zapłaciła...czesto widzę wiele osób nie wie jak obsłużyć parkomat. Nie rozumiem że teren jest 24 godz. płatny..mozna było zrobić od godz 8.00 do 18.00 ...
~~xx niezalogowany
29 stycznia 2022r. o 22:03
skandal nad skandale - ustalić zdrowe zasady
~~Rezedowy Eukomis niezalogowany
29 stycznia 2022r. o 22:05
Za co ta Pani dostała mandat. Czy źle zaparkowała czy nie zapłaciła?
Łatwiej obsługuje się parkomat, niż prowadzi samochód w tym wieku. Niektórzy młodsi nie mają nawet prawa jazdy.
~~Seledynowa Budleja niezalogowany
29 stycznia 2022r. o 22:11
Atpark to yeb@ne ścierw@
~~młody niezalogowany
29 stycznia 2022r. o 22:27
~~Mieszkaniec napisał(a): Parking jest czyjaś własnością. Własność rzecz święta. Właściciel ustala reguły na swoim prywatnym terenie. Czy ktoś jest młody, stary czy inwalida z grupą czy bez czy na godzinę czy na 2min. zasady są dla wszystkich. Nie podoba się proszę nie korzystać. Wiem zaraz lewacto się odezwie. Ale to tak jakby ktoś zaparkował wam auto na podwórku na chwilę bo akurat brama była otwarta i on ma kartę inwalidy. Własność rzecz święta.

~~Mieszkaniec napisał(a): Odpo

zobacze skur---lu jak ty będziesz miał 80 lat to chyba ...ć będziesz w gaćie

Zastosowana autokorekta

~~Rudozłoty Starzec niezalogowany
29 stycznia 2022r. o 22:41
Trzeba olewać sklepy, przy których parkingami zarządzają tacy zdziercy.
~~Ja niezalogowany
29 stycznia 2022r. o 23:08
Pani Krystyno, w tym wieku, niepełnosprawnosci, w niezdolnosci do samodzielnej egzystencji i emerytury nizszej niz 1600 zł prawdopodobnie nalezy się dodatek tzw. 500+. Proszę poczytac gdzies na ten temat. Tak gdzieś obiło mi się o uszy, ale nie znam więcej szczegółów.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.