~~Jasnoczerwony Rojnik niezalogowany 31 stycznia 2022r. o 11:27
Facet, o którym piszą jest OK.
Ale redakcja jest jak zwykle....
Tytuł bardzo, bardzo clickbaitowy i jak zwykle ...... (tu słowo określające ciężki wysiłek umysłowy nie dający żadnego efektu )
Bardzo podoba mi się ujadanie PIsowców i szkalowanie Owsiaka czym bardziej go szkalują szmaciarze tym bardziej ludzi wpłacają pieniądze i biją kolejne rekordy ,niech żyje Jurek Owsiak i WOŚP.
~~xyz napisał(a): Bardzo podoba mi się ujadanie PIsowców i szkalowanie Owsiaka czym bardziej go szkalują szmaciarze tym bardziej ludzi wpłacają pieniądze i biją kolejne rekordy ,niech żyje Jurek Owsiak i WOŚP.
ja tu nie widzę hejtu, za wyjątkiem Twojego tekstu.
Pan Marcin to jest super gość, rzadko spotyka się tak dobrych ludzi o takiej skromności i wielkim sercu. Prawda jest taka, że wszyscy powinniśmy być mu wdzięczni za zaangażowanie bo w ten wietrzny zimny dzień chciało mu się zbierać kasę na sprzęt, którego każdy z nas potrzebuje, potrzebował albo będzie potrzebował w przyszłości.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.