Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
202 nowe zakażenia w powiecie, 39 114 w kraju
~~Yyy niezalogowany
1 lutego 2022r. o 10:44
1685 osób w jeden dzień na kwarantannę poszło czy ogólnie tyle osób jest zamkniętych w powiecie ???
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
29
Bernard
1 lutego 2022r. o 11:08
~~Yyy napisał(a): 1685 osób w jeden dzień na kwarantannę poszło czy ogólnie tyle osób jest zamkniętych w powiecie ???

Tyle osób jest na kwarantannie.

bobrzanie.pl
~~Herbaciany Pustynnik niezalogowany
1 lutego 2022r. o 11:32
Droga redakcjo, bardzo proszę nie publikować kłamstw.
~~Błękitnozielony Kuklik niezalogowany
1 lutego 2022r. o 11:34
~~Herbaciany Pustynnik napisał(a): Droga redakcjo, bardzo proszę nie publikować kłamstw.

Dokładnie chyba nieźle im za to płacą
~~Lewicowy Wolnościowiec niezalogowany
1 lutego 2022r. o 11:56
Kochani, antyszczepionkowcy nie mogą sterroryzować tego kraju. Tylko dobre i odważne decyzje mogą doprowadzić do zakończenia pandemii, dlatego przedstawiam zaktualizowaną autorską czwórkę powrotu do normalności:

1. Obowiązek szczepień.
2. Obowiązkowe testy raz w tygodniu dla pracowników firm, urzędów.
3. Paszporty covidowe na wejście do sklepów, urzędów, kin, siłowni itp.
4. Maseczki obowiązkowe wszędzie, klasa filtracji minimum FFP 2.

Udostępniać, popierać.
~~Błękitnozielony Kuklik niezalogowany
1 lutego 2022r. o 12:04
~~Lewicowy Wolnościowiec napisał(a): Kochani, antyszczepionkowcy nie mogą sterroryzować tego kraju. Tylko dobre i odważne decyzje mogą doprowadzić do zakończenia pandemii, dlatego przedstawiam zaktualizowaną autorską czwórkę powrotu do normalności:

1. Obowiązek szczepień.
2. Obowiązkowe testy raz w tygodniu dla pracowników firm, urzędów.
3. Paszporty covidowe na wejście do sklepów, urzędów, kin,
4. Maseczki obowiązkowe wszędzie, klasa filtracji minimum FFP 2.

Udostępniać, popierać.

Piszesz gościu i sam nie wiesz co twój sposób pisania jest podobny do gościa który posługiwał się ksywa Armagedon ale on jeszcze lasy zamykał żal mi takich pustych i ciemnych ludzi jak wy
14240
M21W2
1 lutego 2022r. o 12:08
Anno K . zapraszam, na rozmowę z człowiekiem zakażonym i członkami jego rodziny ,
pozna Pani co oni przeżywają .
Pani wejdzie do pomieszczenia bez maseczki skoro twierdzi że jest to pic demia .
O czyje życie walczycie , o tych co odebrała je im pandemia , ja Lucjan Złotkowski
jestem gotów oddać moją wolność wiedząc że to uratuje choćby jedno życie .
Panią za taki słowotok bez skrupułów nazwę żałosnym zmanipulowanym
człowieczkiem , przeciwnikiem nauki i jej osiągnięć to jest - ciemniakiem ,
zwolennikiem teorii spiskowych - foliarzem , cały wpis ma takie samo znaczenie
jak to że napisałaby Pani że ziemia jest płaska , pasuje określenie - płaskoziemiec .

Ponownie zapraszam do odwiedzin chorego o poglądach podobnych do Pani .
Odwagi - jak się Pani zdecyduje proszę zadzwonić - 696207676 .
~~Lewicowy Wolnościowiec niezalogowany
1 lutego 2022r. o 12:19
Kochani, antyszczepionkowcy nie możecie sami zostać w tym kraju. Tylko dobre i odważne wasze decyzje mogą doprowadzić że jako wyszczepiony nie będę umierał sam , dlatego przedstawiam zaktualizowaną autorską czwórkę

1. Wyszczepcie się proszę
2. Nie może tak być że będziecie sobie chodzili po płaskiej ziemi a ja z innymi wyszczepionymi będę leżał płasko pod ziemią
3. To nie sprawiedliwe że ludzie oddani telewizyjnym ekspertom covidowym teraz muszą za swoją posłuszność zapłacić najwyższą cenę
4. Jak mnie posłuchacie i się wyszczepicie to jak was będą chować, to miejcie ubrane maseczki FF2 żebyście nie przynieśli zarazy do mnie pod ziemię

Udostępniać, popierać.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.