~~Lewicowy Wolnościowiec , pierwszy punkt jest nie do zaakceptowania , jak zrealizować obowiązek szczepień .
Jedyną metodą jest dobrowolność i edukacja ciemnoty poprzez dementowanie kłamstw antyszczepionkowców .
To na tym polu Rząd i rzetelnie informujące media ponieśli porażkę .
Pospieszalski zaprosił lekarzy antyszczepionkowców nikt nie powinien jemu tego zabraniać tylko wyjść
do społeczeństwa z programem w którym autorytety naukowe zdemaskują ich kłamstwa , skoro
tego nie zrobili tak zwani " wolnościowcy " mają pole do manipulacji .
Dopisane 01.02.2022r. o godz. 12:41:
~~Lewicowy Wolnościowiec napisał(a): Kochani, antyszczepionkowcy nie możecie sami zostać w tym kraju. Tylko dobre i odważne wasze decyzje mogą doprowadzić że jako wyszczepiony nie będę umierał sam , dlatego przedstawiam zaktualizowaną autorską czwórkę
1. Wyszczepcie się proszę
2. Nie może tak być że będziecie sobie chodzili po płaskiej ziemi a ja z innymi wyszczepionymi będę leżał płasko pod ziemią
3. To nie sprawiedliwe że ludzie oddani telewizyjnym ekspertom covidowym teraz muszą za swoją posłuszność zapłacić najwyższą cenę
4. Jak mnie posłuchacie i się wyszczepicie to jak was będą chować, to miejcie ubrane maseczki FF2 żebyście nie przynieśli zarazy do mnie pod ziemię
Udostępniać, popierać.
Bez punktu o obowiązku szczepień , popieram .
Dopisane 01.02.2022r. o godz. 12:49:
Jeszcze do Anny K .
W krajach Europy zachodniej jest i skandynawskich jest Solidarność społeczeństw na poziomie 75-90 % .
W krajach Europy wschodniej i części Bałkanów jest Solidarność na poziomie 40- 55% .