Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
202 nowe zakażenia w powiecie, 39 114 w kraju
14240
M21W2
1 lutego 2022r. o 12:49
~~Lewicowy Wolnościowiec , pierwszy punkt jest nie do zaakceptowania , jak zrealizować obowiązek szczepień .
Jedyną metodą jest dobrowolność i edukacja ciemnoty poprzez dementowanie kłamstw antyszczepionkowców .
To na tym polu Rząd i rzetelnie informujące media ponieśli porażkę .
Pospieszalski zaprosił lekarzy antyszczepionkowców nikt nie powinien jemu tego zabraniać tylko wyjść
do społeczeństwa z programem w którym autorytety naukowe zdemaskują ich kłamstwa , skoro
tego nie zrobili tak zwani " wolnościowcy " mają pole do manipulacji .

Dopisane 01.02.2022r. o godz. 12:41:

~~Lewicowy Wolnościowiec napisał(a): Kochani, antyszczepionkowcy nie możecie sami zostać w tym kraju. Tylko dobre i odważne wasze decyzje mogą doprowadzić że jako wyszczepiony nie będę umierał sam , dlatego przedstawiam zaktualizowaną autorską czwórkę

1. Wyszczepcie się proszę
2. Nie może tak być że będziecie sobie chodzili po płaskiej ziemi a ja z innymi wyszczepionymi będę leżał płasko pod ziemią
3. To nie sprawiedliwe że ludzie oddani telewizyjnym ekspertom covidowym teraz muszą za swoją posłuszność zapłacić najwyższą cenę
4. Jak mnie posłuchacie i się wyszczepicie to jak was będą chować, to miejcie ubrane maseczki FF2 żebyście nie przynieśli zarazy do mnie pod ziemię

Udostępniać, popierać.

Bez punktu o obowiązku szczepień , popieram .

Dopisane 01.02.2022r. o godz. 12:49:

Jeszcze do Anny K .
W krajach Europy zachodniej jest i skandynawskich jest Solidarność społeczeństw na poziomie 75-90 % .
W krajach Europy wschodniej i części Bałkanów jest Solidarność na poziomie 40- 55% .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ARMAGEDON niezalogowany
1 lutego 2022r. o 13:00
~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lewicowy Wolnościowiec napisał(a): Kochani, antyszczepionkowcy nie mogą sterroryzować tego kraju. Tylko dobre i odważne decyzje mogą doprowadzić do zakończenia pandemii, dlatego przedstawiam zaktualizowaną autorską czwórkę powrotu do normalności:

1. Obowiązek szczepień.
2. Obowiązkowe testy raz w tygodniu dla pracowników firm, urzędów.
3. Paszporty covidowe na wejście do sklepów, urzędów, kin,
4. Maseczki obowiązkowe wszędzie, klasa filtracji minimum FFP 2.

Udostępniać, popierać.

Piszesz gościu i sam nie wiesz co twój sposób pisania jest podobny do gościa który posługiwał się ksywa Armagedon ale on jeszcze lasy zamykał żal mi takich pustych i ciemnych ludzi jak wy

Lewica to zło, nie zgadzam się z tymi pkt, ale lasy powinny być zamknięte!

:)
~~Liliowoniebieska Laurencja niezalogowany
1 lutego 2022r. o 13:01
Panika u wyszczepieńców i zmanipulowanej inteligentnej bezobjawowo ciemnoty sięga zenitu .Widzą że kłamliwa narracja na świecie się wali , widzą że zostali zrobieni w balona i zrobiono z nich szczury laboratoryjne i że skończą jak te szczury a Ci którzy ich do tego namówili już zwiewają i zwieją gdzie pieprz rośnie .Jeszcze z wściekłości szczekają i c/e/n/z/u/r/j/ą aby ukryć prawdę .Mimo że ich Titanic tonie próbują jeszcze grać w orkiestrze żałosne melodie godnych pożałowania muzyków
14240
M21W2
1 lutego 2022r. o 13:05
Anno K , zaproszenie nie aktualne , mój przyjaciel antyszczepionkowiec w szpitalu pod tlenem .
~~Ryszard N niezalogowany
1 lutego 2022r. o 13:10
M21W2 napisał(a): Anno K , zaproszenie nie aktualne , mój przyjaciel antyszczepionkowiec w szpitalu pod tlenem .

Nie znam Anny ale
Ja też bym nie mógł zaprosić pana do moich trzech przyjaciół wyszczepionych ponieważ zmarli od szczepionek przepraszam na koincydencje czasową
~~Kasztankowa Metasekwoja niezalogowany
1 lutego 2022r. o 13:17
M21W2 napisał(a): Anno K , zaproszenie nie aktualne , mój przyjaciel antyszczepionkowiec w szpitalu pod tlenem .

Lucuś, a jak tam było z przyjacielem? Leczyli go czy kazali siedzieć w domu na kuracji nieleczeniem, aż będzie za późno?

A przy okazji - ale ciebie TV ogłupiła! Aż niewiarygodne!
~~Smolista Kuningamia niezalogowany
1 lutego 2022r. o 13:18
~~Ryszard N napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Anno K , zaproszenie nie aktualne , mój przyjaciel antyszczepionkowiec w szpitalu pod tlenem .

Nie znam Anny ale
Ja też bym nie mógł zaprosić pana do moich trzech przyjaciół wyszczepionych ponieważ zmarli od szczepionek przepraszam na koincydencje czasową

Nie używaj takich trudnych słów. Zwykłych i powszechnych covidianie nie rozumieją, a koincydencja to już kosmos.
~~ niezalogowany
1 lutego 2022r. o 13:24
a ty lucuś przestań pisać dużą literą o solidarności społecznej na Zachodzie bo nieudolnie tu chcesz ponownie przeszmuglować swoje idee
ale z ciebie ,,bohatyr '' nawet swoje życie oddasz dla ratowania innego? a przecież pamiętam jak sam pisałeś że zaszczepiłeś się z obawy przed ciężkim zgonem
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza