~~Ryszard N napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Anno K , zaproszenie nie aktualne , mój przyjaciel antyszczepionkowiec w szpitalu pod tlenem .
Nie znam Anny ale
Ja też bym nie mógł zaprosić pana do moich trzech przyjaciół wyszczepionych ponieważ zmarli od szczepionek przepraszam na koincydencje czasową
~~Kasztankowa Metasekwoja napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Anno K , zaproszenie nie aktualne , mój przyjaciel antyszczepionkowiec w szpitalu pod tlenem .
Lucuś, a jak tam było z przyjacielem? Leczyli go czy kazali siedzieć w domu na kuracji nieleczeniem, aż będzie za późno?
A przy okazji - ale ciebie TV ogłupiła! Aż niewiarygodne!
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ryszard N napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Anno K , zaproszenie nie aktualne , mój przyjaciel antyszczepionkowiec w szpitalu pod tlenem .
Nie znam Anny ale
Ja też bym nie mógł zaprosić pana do moich trzech przyjaciół wyszczepionych ponieważ zmarli od szczepionek przepraszam na koincydencje czasową
Czemu piszesz tylko o trzech , na portalach są tacy co piszą o tysiącach , dostosuj się do nich .
Ja mam nadzieję że mój przyjaciel mimo że nie zaszczepiony niedługo opuści szpital .
Dopisane 01.02.2022r. o godz. 13:41:~~Kasztankowa Metasekwoja napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Anno K , zaproszenie nie aktualne , mój przyjaciel antyszczepionkowiec w szpitalu pod tlenem .
Lucuś, a jak tam było z przyjacielem? Leczyli go czy kazali siedzieć w domu na kuracji nieleczeniem, aż będzie za późno?
W czwartek był u lekarza POZ , lekarz zrobił szybki test antygenowy , wynik pozytywny , dał skierowanie na wymazy .
Piątek dostał wynik - pozytywny .
Kwarantanna w domu jego i pozostałych domowników , nie znam szczegółów wizyty lekarza POZ w jego domu w sobotę .
Dziś otrzymałem telefon o nagłym pogorszeniu zdrowia w niedzielę wieczorem , i o tym że został zabrany
karetką do szpitala i podłączony pod tlen .
Czyli leczenie przez kwarantannę! I co tu się dziwić!
A lekarze (?) jeszcze protestują przeciwko obowiązkowi odwiedzania chorych, mówić, że to bez sensu.
I ty to pochwalasz?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ryszard N napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Anno K , zaproszenie nie aktualne , mój przyjaciel antyszczepionkowiec w szpitalu pod tlenem .
Nie znam Anny ale
Czemu piszesz tylko o trzech , na portalach są tacy co piszą o tysiącach , dostosuj się do nich .
Ja mam nadzieję że mój przyjaciel mimo że nie zaszczepiony niedługo opuści szpital .
Dopisane 01.02.2022r. o godz. 13:41:~~Kasztankowa Metasekwoja napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Anno K , zaproszenie nie aktualne , mój przyjaciel antyszczepionkowiec w szpitalu pod tlenem .
W czwartek był u lekarza POZ , lekarz zrobił szybki test antygenowy , wynik pozytywny , dał skierowanie na wymazy .
Kwarantanna w domu jego i pozostałych domowników , nie znam szczegółów wizyty lekarza POZ w jego domu w sobotę .
Dziś otrzymałem telefon o nagłym pogorszeniu zdrowia w niedzielę wieczorem , i o tym że został zabrany
A wcześniej to w szpitalu było spa ? Jest okropna pogoda która prowokuje zachorowania grupowe i co roku trafi się ze ktoś przechodził ciężej lub nawet umierał na powikłania .Teraz już jest jedyna słuszna choroba covid
M21W2 napisał(a): Anno K , zaproszenie nie aktualne , mój przyjaciel antyszczepionkowiec w szpitalu pod tlenem .
~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Anno K , zaproszenie nie aktualne , mój przyjaciel antyszczepionkowiec w szpitalu pod tlenem .
A kto ta Anna ale z ciebie obywatelu ciemnota że ty dałeś się obywatelu tak omamić przez rząd i TV i tych szamanów w TV co uważają że są lekarzami znasz prawdziwego lekarza bo ja tak .
Nie znam Anny ale
Ciekawe jak wariant koledze wykryli tym samym testem tzn testami od początku pandemii testy te same a warianty inne hmmmm......nurtuje mnie te pytanie od początku jak mogą wiedzieć na jaki wariant chorują ludzie jak test jest ten sam hmmmmm ...