Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
202 nowe zakażenia w powiecie, 39 114 w kraju
~~Bladozielony Dziewięćsił niezalogowany
1 lutego 2022r. o 13:24
Polecam każdemu myślącemu

Wolnościowa inwazja trackerów na Ottawę - Niezalezna TV Leszek Szostak

https://rumble.com/vtquy9-wolnociowa-inwazja-trackerw-na-ottaw-niezalezna-tv-leszek-szostak.html?fbclid=IwAR3pEB_Cu8sIf2849GE0TojlutTHH8RVt5zqbsqXw_1RobUNWl8NAt01bQc

A tutaj dzisiaj w nocy czasu Polskiego ruszyła inwazja trackerów w Australii na stolicę

https://www.rebelnews.com/watch_trucker_convoy_arrives_in_the_australian_capital?utm_campaign=ay_convoyarrives_020122&utm_medium=email&utm_source=therebel

W najbliższym czasie inwazja na Brukselę i stolice państw europejskich także Warszawę
Wielkie czyszczenie świata z siewców zła i ciemnogrodu się rozpoczyna
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
1 lutego 2022r. o 13:41
~~Ryszard N napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Anno K , zaproszenie nie aktualne , mój przyjaciel antyszczepionkowiec w szpitalu pod tlenem .

Nie znam Anny ale
Ja też bym nie mógł zaprosić pana do moich trzech przyjaciół wyszczepionych ponieważ zmarli od szczepionek przepraszam na koincydencje czasową

Czemu piszesz tylko o trzech , na portalach są tacy co piszą o tysiącach , dostosuj się do nich .
Ja mam nadzieję że mój przyjaciel mimo że nie zaszczepiony niedługo opuści szpital .

Dopisane 01.02.2022r. o godz. 13:41:

~~Kasztankowa Metasekwoja napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Anno K , zaproszenie nie aktualne , mój przyjaciel antyszczepionkowiec w szpitalu pod tlenem .

Lucuś, a jak tam było z przyjacielem? Leczyli go czy kazali siedzieć w domu na kuracji nieleczeniem, aż będzie za późno?

A przy okazji - ale ciebie TV ogłupiła! Aż niewiarygodne!

W czwartek był u lekarza POZ , lekarz zrobił szybki test antygenowy , wynik pozytywny , dał skierowanie na wymazy .
Piątek dostał wynik - pozytywny .
Kwarantanna w domu jego i pozostałych domowników , nie znam szczegółów wizyty lekarza POZ w jego domu w sobotę .
Dziś otrzymałem telefon o nagłym pogorszeniu zdrowia w niedzielę wieczorem , i o tym że został zabrany
karetką do szpitala i podłączony pod tlen .

~~Szaropopielaty Zawciąg niezalogowany
1 lutego 2022r. o 13:47
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ryszard N napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Anno K , zaproszenie nie aktualne , mój przyjaciel antyszczepionkowiec w szpitalu pod tlenem .

Nie znam Anny ale
Ja też bym nie mógł zaprosić pana do moich trzech przyjaciół wyszczepionych ponieważ zmarli od szczepionek przepraszam na koincydencje czasową

Czemu piszesz tylko o trzech , na portalach są tacy co piszą o tysiącach , dostosuj się do nich .
Ja mam nadzieję że mój przyjaciel mimo że nie zaszczepiony niedługo opuści szpital .
Dopisane 01.02.2022r. o godz. 13:41:~~Kasztankowa Metasekwoja napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Anno K , zaproszenie nie aktualne , mój przyjaciel antyszczepionkowiec w szpitalu pod tlenem .

Lucuś, a jak tam było z przyjacielem? Leczyli go czy kazali siedzieć w domu na kuracji nieleczeniem, aż będzie za późno?

W czwartek był u lekarza POZ , lekarz zrobił szybki test antygenowy , wynik pozytywny , dał skierowanie na wymazy .
Kwarantanna w domu jego i pozostałych domowników , nie znam szczegółów wizyty lekarza POZ w jego domu w sobotę .
Dziś otrzymałem telefon o nagłym pogorszeniu zdrowia w niedzielę wieczorem , i o tym że został zabrany

Czyli leczenie przez kwarantannę! I co tu się dziwić!
A lekarze (?) jeszcze protestują przeciwko obowiązkowi odwiedzania chorych, mówić, że to bez sensu.
I ty to pochwalasz?
~~Bananowy Rabarbar niezalogowany
1 lutego 2022r. o 13:53
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Anno K , zaproszenie nie aktualne , mój przyjaciel antyszczepionkowiec w szpitalu pod tlenem .

Nie znam Anny ale

Dopisane 01.02.2022r. o godz. 13:41:~~Kasztankowa Metasekwoja napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Anno K , zaproszenie nie aktualne , mój przyjaciel antyszczepionkowiec w szpitalu pod tlenem .

A wcześniej to w szpitalu było spa ? Jest okropna pogoda która prowokuje zachorowania grupowe i co roku trafi się ze ktoś przechodził ciężej lub nawet umierał na powikłania .Teraz już jest jedyna słuszna choroba covid
~~Błękitnozielony Kuklik niezalogowany
1 lutego 2022r. o 14:00
M21W2 napisał(a): Anno K , zaproszenie nie aktualne , mój przyjaciel antyszczepionkowiec w szpitalu pod tlenem .

A kto ta Anna ale z ciebie obywatelu ciemnota że ty dałeś się obywatelu tak omamić przez rząd i TV i tych szamanów w TV co uważają że są lekarzami znasz prawdziwego lekarza bo ja tak .
1 lutego 2022r. o 14:04
~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):

A kto ta Anna ale z ciebie obywatelu ciemnota że ty dałeś się obywatelu tak omamić przez rząd i TV i tych szamanów w TV co uważają że są lekarzami znasz prawdziwego lekarza bo ja tak .

A co do twojego przyjaciela to dowiem się czy to prawda bo mam możliwość .Zyczę mu powrotu do zdrowia lecz ty jak już wcześniej pisałeś że nie masz przyjaciół a szczególnie nie zadajesz się z NIEZASZCZEPIONYMI to chyba ktoś tu jest kłamczuchem .
~~Gromosław Bezlitosny niezalogowany
1 lutego 2022r. o 14:09
Mutancie21 Zamilcz, !!!!!! żałosny ,obrzydliwy skompromitowany zdrajco ,anty Polaku , korporacyjny sługusie , dla takich jak ty nie będzie miejsca w Polsce .
1 lutego 2022r. o 14:14
M21W2 napisał(a):

Nie znam Anny ale

Ciekawe jak wariant koledze wykryli tym samym testem tzn testami od początku pandemii testy te same a warianty inne hmmmm......nurtuje mnie te pytanie od początku jak mogą wiedzieć na jaki wariant chorują ludzie jak test jest ten sam hmmmmm ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.