~~Anna K napisał(a): Ponieważ mój poranny tekst został 2 krotnie o/c/e/n/z/u/r/o/w/a/n/y , oraz Pan L.Z zaprosił mnie abym zobaczyła chorego na grypę odpowiadam że nie jestem aktualnie w Polsce a z medycyną miałam do czynienia wiele lat i nie łatwo mi powiedzieć , o zobacz to jest chory na covida .
A tu poranny mój tekst trzeci raz go daje
Oglądałam i rozmawiałam wczoraj z wielu Polakami z Kanady oraz z Australii , dla nich nie jest żadną tajemnicą że za tą całą Pic Demią stoją korporacje i wyszczepienia służą tylko depopulacji , Wielu z nich ma że sobą flagi solidarności , musiałam ich poinformować że w Polsce solidarność siedzi cicho lub nawet popiera zamordyzm korporacyjny , dałam przykład z naszego miasta pana L.Z który mieni się wielkim solidarnościowcem a występuje jako obrońca korpo reżymu nazywając bojowników o wolność i życie antyszczepionkowcami , ciemnakami , foliarzami ,płaskoziemcami itd .Byli zbulwersowani
~~Anna K napisał(a): Ponieważ mój poranny tekst został 2 krotnie o/c/e/n/z/u/r/o/w/a/n/y , oraz Pan L.Z zaprosił mnie abym zobaczyła chorego na grypę odpowiadam że nie jestem aktualnie w Polsce a z medycyną miałam do czynienia wiele lat i nie łatwo mi powiedzieć , o zobacz to jest chory na covida .
A tu poranny mój tekst trzeci raz go daje
Oglądałam i rozmawiałam wczoraj z wielu Polakami z Kanady oraz z Australii , dla nich nie jest żadną tajemnicą że za tą całą Pic Demią stoją korporacje i wyszczepienia służą tylko depopulacji , Wielu z nich ma że sobą flagi solidarności , musiałam ich poinformować że w Polsce solidarność siedzi cicho lub nawet popiera zamordyzm korporacyjny , dałam przykład z naszego miasta pana L.Z który mieni się wielkim solidarnościowcem a występuje jako obrońca korpo reżymu nazywając bojowników o wolność i życie antyszczepionkowcami , ciemnakami , foliarzami ,płaskoziemcami itd .Byli zbulwersowani
PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): jak nie jesteś w stanie zrozumieć co napisałem poproś mamę niech ci wytłumaczy
Lucek... bo Ty często piszesz tak, że w jednym poście potrafisz zaprzeczyć sam sobie i nawet się nie zorientować
Już ktoś tu ci sugerował, że najbardziej zrozumiały jesteś, gdy cytujesz... i tego się trzymaj ;)
Horus napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~Szaropopielaty Zawciąg , jak nie jesteś w stanie zrozumieć co napisałem poproś mamę niech ci wytłumaczy ,
gdzie przeczytałeś że popieram jakieś leczenie przez klawiaturę .
Ciemnota to zbyt łagodne określenie takich jak Ty .
ale pisałeś że polskie szpitale są najlepszymi w Europie bo dają radę i leczenie chorych na inne schorzenia nie sprawiają im żadnego problemu...
a tu nagle inni udowodnili ci nagle jak jest w istocie i pozostałeś sam na sam ze swoimi bredniami na tamten temat ...
~~Bladozielony Dziewięćsił napisał(a):Ktoś napisał: ~~Gromosław Bezlitosny napisał(a): Mutancie21 Zamilcz, !!!!!! żałosny ,obrzydliwy skompromitowany zdrajco ,anty Polaku , korporacyjny sługusie , dla takich jak ty nie będzie miejsca w Polsce .
W punkt brawo!!!!
~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a): Ja nie mogę jaki ubaw z tego Lucka no śmiech taki on sam nie wie co pisze tu chyba potrzeba w tego Pana przypadku jakiegoś dobrego psychiatry i to szybka diagnoza .
M21W2 napisał(a):
~~Pinochet , poruszyłeś ciekawy temat , jakbyś pomyślał choć trochę znalazłbyś odpowiedź na swoje pytanie .
Pomyśl , czy Ty jako lekarz położyłbyś wśród pacjentów z chorobą płuc zakażonego covidem czy inną chorobą
wirusową ? Dopisane 01.02.2022r. o godz. 17:27:Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): jak nie jesteś w stanie zrozumieć co napisałem poproś mamę niech ci wytłumaczy
Lucek... bo Ty często piszesz tak, że w jednym poście potrafisz zaprzeczyć sam sobie i nawet się nie zorientować
Już ktoś tu ci sugerował, że najbardziej zrozumiały jesteś, gdy cytujesz... i tego się trzymaj ;)
Wiem że też masz problemy ze zrozumieniem bardzo prostych zdań , nic na to nie poradzę .
Panie Lucjanie,wirusy i korona wirusy były,dalej i będą.Nikt przed politycznym zamknięciem służby zdrowia nie traktował chorych na wirusowe zapalenie płuc jak trędowatych.A że to jest zamierzona przez polityków destabilizacja służby zdrowia niech świadczy fakt ,że covid jak do tej pory nie jest na liście chorób zakaźnych.I nie będzie,bo nie jest .Są normalni lekarze,którzy badają i osluchuja nie pytając o zaszczepienie i wytestowanie.Panie Lucjanie,broni Pan zbrodniarzy tych,którzy zaplanowali i realizują ta plandemie,a więc zbrodniarzy w garniturach i czasami w białych kitlach.