M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Anno K , zaproszenie nie aktualne , mój przyjaciel antyszczepionkowiec w szpitalu pod tlenem .
A kto ta Anna ale z ciebie obywatelu ciemnota że ty dałeś się obywatelu tak omamić przez rząd i TV i tych szamanów w TV co uważają że są lekarzami znasz prawdziwego lekarza bo ja tak .
Anna K. napisała post na pierwszej stronie , w moich wpisach krytycznie odnoszę się do nieudolności
rządu w walce z pandemią , wyświechtane te komentarze o TV , znam moich lekarzy POZ , wszystkich
bez wyjątku darzę szacunkiem .
Dopisane 01.02.2022r. o godz. 15:37:~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a): Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Anno K , zaproszenie nie aktualne , mój przyjaciel antyszczepionkowiec w szpitalu pod tlenem .
A kto ta Anna ale z ciebie obywatelu ciemnota że ty dałeś się obywatelu tak omamić przez rząd i TV i tych szamanów w TV co uważają że są lekarzami znasz prawdziwego lekarza bo ja tak .
A co do twojego przyjaciela to dowiem się czy to prawda bo mam możliwość .Zyczę mu powrotu do zdrowia lecz ty jak już wcześniej pisałeś że nie masz przyjaciół a szczególnie nie zadajesz się z NIEZASZCZEPIONYMI to chyba ktoś tu jest kłamczuchem .
Jeżeli masz taką możliwość dowiedzieć się co z moim przyjacielem byłbym bardzo wdzięczny , zadzwoń podam
nazwisko .
Kłamstwem jest co piszesz w dalszej części wypowiedzi , mam w rodzinie antyszczepionkowców , szanujemy
się wzajemnie pomimo różnicy .
Z wciskaniem w moje usta tego co nie jest prawdą to specjalność ludzi maluczkich , tu na forum takich nie brakuje .
Nr . telefonu na pierwszej stronie .
Dopisane 01.02.2022r. o godz. 15:42:~~Gromosław Bezlitosny napisał(a): Mutancie21 Zamilcz, !!!!!! żałosny ,obrzydliwy skompromitowany zdrajco ,anty Polaku , korporacyjny sługusie , dla takich jak ty nie będzie miejsca w Polsce .
Wiem , wiem , obozy i do gazy czy eksterminacja jak w getcie , chciałbym wiedzieć czy mam jakiś wybór .
Dopisane 01.02.2022r. o godz. 15:49:~~Błękitnozielony Kuklik , lubisz robić z siebie pośmiewisko , jaki wariant covida jest dominujący jest badany w laboratoriach , chyba wiesz że coś
takiego istnieje w wyspecjalizowanych instytutach medycznych .
A może ty nie jesteś ciemnota tylko żartowniś .Dopisane 01.02.2022r. o godz. 15:58:~~Pinochet napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Anno K . zapraszam, na rozmowę z człowiekiem zakażonym i członkami jego rodziny ,
pozna Pani co oni przeżywają .
Pani wejdzie do pomieszczenia bez maseczki skoro twierdzi że jest to pic demia .
O czyje życie walczycie , o tych co odebrała je im pandemia , ja Lucjan Złotkowski
jestem gotów oddać moją wolność wiedząc że to uratuje choćby jedno życie .
Panią za taki słowotok bez skrupułów nazwę żałosnym zmanipulowanym
człowieczkiem , przeciwnikiem nauki i jej osiągnięć to jest - ciemniakiem ,
zwolennikiem teorii spiskowych - foliarzem , cały wpis ma takie samo znaczenie
jak to że napisałaby Pani że ziemia jest płaska , pasuje określenie - płaskoziemiec .
Ponownie zapraszam do odwiedzin chorego o poglądach podobnych do Pani .
Odwagi - jak się Pani zdecyduje proszę zadzwonić - 696207676 .
Panie Lucjanie,jest Pan wielkim człowiekiem i bohaterem w tych trudnych czasach.Takim Napoleonem 21 wieku.Do szpitala psychiatrycznego wpuszczają ludzi z czystą krwią(niezaszczepionych)? Jeśli tak,to chętnie Pana odwiedze
Zapraszam na odwiedziny do Ocic ten przyjaciel o którym piszę że jest w szpitalu ma syna , jest wśród Twoich znajomych .
Jego też zaproszę , dowiesz się jaki to ból na wieść że ojciec z Covid w szpitalu .
Może zmądrzejesz i oszczędzisz tego swoim dzieciom .
Dopisane 01.02.2022r. o godz. 16:07:~~Bladozielony Dziewięćsił napisał(a): Nie widzę tu tekstu żadnej pani do której się pan M21 ciągle odwołuje ,albo ma jakieś zwidy albo musiała tak mu przyłożyć że wybłagał usunięcie tekstu u moderatora
Sprawdziłem po przeczytaniu Twojego wpisy , nie ma już tego wpisu Anny K . usunięty z pierwszej strony . nic nie było
na mój temat nie do zaakceptowania .
W tamtym tekście były same teorie spiskowe widocznie nie do zaakceptowania przez moderatora .
Panie Lucjanie,a dlaczego ten Pana przyjaciel jest chory na covid,Anię np.zapalenie płuc? Dlatego ,że mu wyszedł dodatni wynik szemranych testów? To może być podstawowy lekarski blad-leczenie na podstawie wyniku testów,a nie objawow
M21W2 napisał(a): jak nie jesteś w stanie zrozumieć co napisałem poproś mamę niech ci wytłumaczy
M21W2 napisał(a): ~~Szaropopielaty Zawciąg , jak nie jesteś w stanie zrozumieć co napisałem poproś mamę niech ci wytłumaczy ,
gdzie przeczytałeś że popieram jakieś leczenie przez klawiaturę .
Ciemnota to zbyt łagodne określenie takich jak Ty .
Horus napisał(a): ale pisałeś że polskie szpitale są najlepszymi w Europie bo dają radę i leczenie chorych na inne schorzenia nie sprawiają im żadnego problemu...
~~Gromosław Bezlitosny napisał(a): Mutancie21 Zamilcz, !!!!!! żałosny ,obrzydliwy skompromitowany zdrajco ,anty Polaku , korporacyjny sługusie , dla takich jak ty nie będzie miejsca w Polsce .