Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
202 nowe zakażenia w powiecie, 39 114 w kraju
~~Błękitnozielony Kuklik niezalogowany
1 lutego 2022r. o 14:15
~~Gromosław Bezlitosny napisał(a): Mutancie21 Zamilcz, !!!!!! żałosny ,obrzydliwy skompromitowany zdrajco ,anty Polaku , korporacyjny sługusie , dla takich jak ty nie będzie miejsca w Polsce .

Dokładnie klepie i klepie co mu ślina do gęby przyniesie aż dziwię sie co to musi być za człowiek.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
1 lutego 2022r. o 14:34
~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a)

.... lecz ty jak już wcześniej pisałeś że nie masz przyjaciół a szczególnie nie zadajesz się z NIEZASZCZEPIONYMI to chyba ktoś tu jest kłamczuchem .

;D ;D ;D

Dopisane 01.02.2022r. o godz. 14:34:

Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ryszard N napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(

Ciekawe jak wariant koledze wykryli tym samym testem tzn testami od początku pandemii testy te same a warianty inne hmmmm......nurtuje mnie te pytanie od początku jak mogą wiedzieć na jaki wariant chorują ludzie jak test jest ten sam hmmmmm ...

gdzieś ,kiedyś czytałem że w obiegu są trzy rodzaje testów...
tylko skąd dany lekarz ma wiedzieć którego użyć?
skąd klient w aptece ma wiedzieć jaki kupić?
czy apteki mają na stanie wszystkie trzy rodzaje testów?

no i dlaczego apteki które wcześniej deklarowały chęć przystąpienia do przeprowadzania testów teraz się z tego wycofują i zapewniają że do tego pomysłu nie wrócą?

taki to ''polski nie(ład )
jeden wielkie ''burdello'' i tylko czekać na ''bum ,bum'' ;D
~~Bladozielony Dziewięćsił niezalogowany
1 lutego 2022r. o 14:35
W Niemczech dzisiaj 9 milionów osób straciło status wyszczepionych z powodu skrócenia ważności paszportu .W Australii jest jeszcze lepiej szczepienia są co 3 miesiące i liczy się tylko ostatnie szczepienie jak go nie masz , jesteś niewyszczepiony i obejmują Cię wszystkie restrykcje
Dalej Szczepany uważacie że to dla waszego zdrowia ? Każdy kumaty widzi że to depopulacja i w każdej następnej dawce jest pewien procent śmiertelnych dawek dlatego musi być tak dużo dawek i często ,jak to głosili już 15 lat temu dziennikarze śledczy którzy dotarli do tajnych planów a które dzisiaj są realizowane
~~Błękitnozielony Kuklik niezalogowany
1 lutego 2022r. o 15:05
~~Bladozielony Dziewięćsił napisał(a): W Niemczech dzisiaj 9 milionów osób straciło status wyszczepionych z powodu skrócenia ważności paszportu .W Australii jest jeszcze lepiej szczepienia są co 3 miesiące i liczy się tylko ostatnie szczepienie jak go nie masz , jesteś niewyszczepiony i obejmują Cię wszystkie restrykcje
Dalej Szczepany uważacie że to dla waszego zdrowia ? Każdy kumaty widzi że to depopulacja i w każdej następnej dawce jest pewien procent śmiertelnych dawek dlatego musi być tak dużo dawek i często ,jak to głosili już 15 lat temu dziennikarze śledczy którzy dotarli do tajnych planów a które dzisiaj są realizowane

Lecz obywatel Lucek ma inną tezę inne myślenie on przyjmnie wszystkie dawki jakie karzą nawet co miesiąc ale się wyszczepi właśnie prze z taki ludzi jak obywatel Lucek będzie coraz gorzej bo takich nie myślących Luckow jest więcej chodź już niektórzy milczą ale Lucek nie daje za wygraną pokona pandemię wszystkimi dawkami.
14240
M21W2
1 lutego 2022r. o 15:19
~~Szaropopielaty Zawciąg , jak nie jesteś w stanie zrozumieć co napisałem poproś mamę niech ci wytłumaczy ,
gdzie przeczytałeś że popieram jakieś leczenie przez klawiaturę .
Ciemnota to zbyt łagodne określenie takich jak Ty .
~~Pinochet niezalogowany
1 lutego 2022r. o 15:21
M21W2 napisał(a): Anno K . zapraszam, na rozmowę z człowiekiem zakażonym i członkami jego rodziny ,
pozna Pani co oni przeżywają .
Pani wejdzie do pomieszczenia bez maseczki skoro twierdzi że jest to pic demia .
O czyje życie walczycie , o tych co odebrała je im pandemia , ja Lucjan Złotkowski
jestem gotów oddać moją wolność wiedząc że to uratuje choćby jedno życie .
Panią za taki słowotok bez skrupułów nazwę żałosnym zmanipulowanym
człowieczkiem , przeciwnikiem nauki i jej osiągnięć to jest - ciemniakiem ,
zwolennikiem teorii spiskowych - foliarzem , cały wpis ma takie samo znaczenie
jak to że napisałaby Pani że ziemia jest płaska , pasuje określenie - płaskoziemiec .

Ponownie zapraszam do odwiedzin chorego o poglądach podobnych do Pani .
Odwagi - jak się Pani zdecyduje proszę zadzwonić - 696207676 .

Panie Lucjanie,jest Pan wielkim człowiekiem i bohaterem w tych trudnych czasach.Takim Napoleonem 21 wieku.Do szpitala psychiatrycznego wpuszczają ludzi z czystą krwią(niezaszczepionych)? Jeśli tak,to chętnie Pana odwiedze
~~Bladozielony Dziewięćsił niezalogowany
1 lutego 2022r. o 15:26
Nie widzę tu tekstu żadnej pani do której się pan M21 ciągle odwołuje ,albo ma jakieś zwidy albo musiała tak mu przyłożyć że wybłagał usunięcie tekstu u moderatora
14240
M21W2
1 lutego 2022r. o 16:07
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Anno K , zaproszenie nie aktualne , mój przyjaciel antyszczepionkowiec w szpitalu pod tlenem .

A kto ta Anna ale z ciebie obywatelu ciemnota że ty dałeś się obywatelu tak omamić przez rząd i TV i tych szamanów w TV co uważają że są lekarzami znasz prawdziwego lekarza bo ja tak .

Anna K. napisała post na pierwszej stronie , w moich wpisach krytycznie odnoszę się do nieudolności
rządu w walce z pandemią , wyświechtane te komentarze o TV , znam moich lekarzy POZ , wszystkich
bez wyjątku darzę szacunkiem .

Dopisane 01.02.2022r. o godz. 15:37:

Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Anno K , zaproszenie nie aktualne , mój przyjaciel antyszczepionkowiec w szpitalu pod tlenem .

A kto ta Anna ale z ciebie obywatelu ciemnota że ty dałeś się obywatelu tak omamić przez rząd i TV i tych szamanów w TV co uważają że są lekarzami znasz prawdziwego lekarza bo ja tak .
A co do twojego przyjaciela to dowiem się czy to prawda bo mam możliwość .Zyczę mu powrotu do zdrowia lecz ty jak już wcześniej pisałeś że nie masz przyjaciół a szczególnie nie zadajesz się z NIEZASZCZEPIONYMI to chyba ktoś tu jest kłamczuchem .

Jeżeli masz taką możliwość dowiedzieć się co z moim przyjacielem byłbym bardzo wdzięczny , zadzwoń podam
nazwisko .
Kłamstwem jest co piszesz w dalszej części wypowiedzi , mam w rodzinie antyszczepionkowców , szanujemy
się wzajemnie pomimo różnicy .
Z wciskaniem w moje usta tego co nie jest prawdą to specjalność ludzi maluczkich , tu na forum takich nie brakuje .
Nr . telefonu na pierwszej stronie .

Dopisane 01.02.2022r. o godz. 15:42:

~~Gromosław Bezlitosny napisał(a): Mutancie21 Zamilcz, !!!!!! żałosny ,obrzydliwy skompromitowany zdrajco ,anty Polaku , korporacyjny sługusie , dla takich jak ty nie będzie miejsca w Polsce .

Wiem , wiem , obozy i do gazy czy eksterminacja jak w getcie , chciałbym wiedzieć czy mam jakiś wybór .

Dopisane 01.02.2022r. o godz. 15:49:

~~Błękitnozielony Kuklik , lubisz robić z siebie pośmiewisko , jaki wariant covida jest dominujący jest badany w laboratoriach , chyba wiesz że coś
takiego istnieje w wyspecjalizowanych instytutach medycznych .
A może ty nie jesteś ciemnota tylko żartowniś .

Dopisane 01.02.2022r. o godz. 15:58:

~~Pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Anno K . zapraszam, na rozmowę z człowiekiem zakażonym i członkami jego rodziny ,
pozna Pani co oni przeżywają .
Pani wejdzie do pomieszczenia bez maseczki skoro twierdzi że jest to pic demia .
O czyje życie walczycie , o tych co odebrała je im pandemia , ja Lucjan Złotkowski
jestem gotów oddać moją wolność wiedząc że to uratuje choćby jedno życie .
Panią za taki słowotok bez skrupułów nazwę żałosnym zmanipulowanym
człowieczkiem , przeciwnikiem nauki i jej osiągnięć to jest - ciemniakiem ,
zwolennikiem teorii spiskowych - foliarzem , cały wpis ma takie samo znaczenie
jak to że napisałaby Pani że ziemia jest płaska , pasuje określenie - płaskoziemiec .

Ponownie zapraszam do odwiedzin chorego o poglądach podobnych do Pani .
Odwagi - jak się Pani zdecyduje proszę zadzwonić - 696207676 .

Panie Lucjanie,jest Pan wielkim człowiekiem i bohaterem w tych trudnych czasach.Takim Napoleonem 21 wieku.Do szpitala psychiatrycznego wpuszczają ludzi z czystą krwią(niezaszczepionych)? Jeśli tak,to chętnie Pana odwiedze

Zapraszam na odwiedziny do Ocic ten przyjaciel o którym piszę że jest w szpitalu ma syna , jest wśród Twoich znajomych .
Jego też zaproszę , dowiesz się jaki to ból na wieść że ojciec z Covid w szpitalu .
Może zmądrzejesz i oszczędzisz tego swoim dzieciom .

Dopisane 01.02.2022r. o godz. 16:07:

~~Bladozielony Dziewięćsił napisał(a): Nie widzę tu tekstu żadnej pani do której się pan M21 ciągle odwołuje ,albo ma jakieś zwidy albo musiała tak mu przyłożyć że wybłagał usunięcie tekstu u moderatora

Sprawdziłem po przeczytaniu Twojego wpisy , nie ma już tego wpisu Anny K . usunięty z pierwszej strony . nic nie było
na mój temat nie do zaakceptowania .
W tamtym tekście były same teorie spiskowe widocznie nie do zaakceptowania przez moderatora .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza