PIS-PO-PRL napisał(a): Coś czuję, że już wkrótce na łamach OciceNews ukaże się artykuł, poparty wieloletnimi badaniami w wykonaniu Simona/Horbana, iż "bezobjawowy covid" to zasługa masowych wyszczepień.
Szach mat płaskoziemcy :D
~~Pinochet napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Coś czuję, że już wkrótce na łamach OciceNews ukaże się artykuł, poparty wieloletnimi badaniami w wykonaniu Simona/Horbana, iż "bezobjawowy covid" to zasługa masowych wyszczepień.
Szach mat płaskoziemcy :D
Za komuny było był taki tygodnik(nie pamiętam,może Agora),które nie miał autorskich artykułów,tylko zamieszczał ciekawe artykuły z innych polskich i zagranicznych czasopism.Taki procovidowy tygodnik mógłby stworzyć pan Lucjan
~~Archiwista PRL napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lucuś pracuje dla Bolka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Piwny Grujecznik napisał(a):
Lucuś, chłopie, ale się dałeś podpuścić! I co teraz będzie? Znowu pracowałeś dla Bolka?
Lucuś teraz ukrywa się pod kryptonimem m21 a kiedyś jego akta były podpisane jako ,, Przewrót''
Sprawdziłem w aktach - rozpracowywany przez p. V RUSW w Bolesławcu w ramach SOR krypt. Nawrót.
Jest to kryptonim który V RUSW przybrał w stosunku do działaczy opozycji przez nich rozpracowywanych .
Dopisane 03.02.2022r. o godz. 13:07:~~Pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Haha napisał(a): Dzisiaj
Wirtualna Polska :
Jest nowy raport Ministerstwo Zdrowia. Znów bardzo dużo zakażeń w Polsce
Interia :
Niespodziewany spadek zakażeń w Polsce podało Ministerstwo Zdrowia .
Nowy wariant wirusa Wariant Kanadyjski tak wystraszył naszych szamanów , Ministerstwo Zbrodni i fakemedia głównego nurtu że już nie wiedzą co piszą
Podli kłamcy i oszuści pogubili się,bo nie dostali na dziś ścisłych wytycznych co mają pisać.A co będzie na procesie Norymberga 2.0 ?
Proces wymyślony przez szaleńców , informacja powtarzane przez zmanipulowanych .
Dopisane 03.02.2022r. o godz. 13:13:~~Lucek uczeń Horbana napisał(a): Lucuś, dawaj po Morusie horbanowym językiem! Bierz przykład z Horbana! Taki q... profesor, co to q... jest szefem, q...Rady Medycznej q... przy premierze!
Lucuś nie hamuj się. Co sobie będziesz żałował!
A na poważnie Lucuś, to Horban pokazał jasno, że robi z ciebie i innych mu wierzących idi.ot.ów. Mógł przyjść na rozmowę z Bodnarem czy Martyką, pokazać dane i przedstawić merytoryczne argumenty i zniszczyć i Bodnara i Martykę merytorycznie. Nie poszedł, bo wie, że łże. I wam to łgarstwo sprzedaje. Doktor Milewski opublikował ostatnio oficjalne dane Ministerstwa Zdrowia przeczące covidiańskiej narracji i nikt nie zaprzeczył ani nie podjął dyskusji. Bo Horbany, Grzesiowskie, Simony i inni koronacelebryci wiedzą, że racji nie mają! Mają swoje interesy za to.
Tylko tacy jak ty tego nie rozumieją.
To jak Lucuś, język horbanowy teraz u ciebie w domu w powszechnym użyciu? Z wnukami też "profesorskim" językiem rozmawiasz?
Znasz lepiej ode mnie Horbana , nigdzie nie zacytowałem jego wypowiedzi i nie zacytuję , jesteś najlepszym
jego uczniem i promotorem .
Dopisane 03.02.2022r. o godz. 13:13:PIS-PO-PRL napisał(a): hehe... Lucek ajlowju :D
Ja Ciebie też .
Dopisane 03.02.2022r. o godz. 13:16:
" Obiecałeś nie dyskutować ze mną , dotrzymaj słowa " - to nie do Ciebie pinochet tylko jakiegoś Kuklika .
Dopisane 03.02.2022r. o godz. 13:18:~~Kochamy cię Lucek napisał(a): Lucek, wszyscy ciebie kochają! Rozkoszny dzieciak jesteś! Trochę niekumaty, ale przez to taki zabawny :)
Serdeczne dzięki , wolę być niekumatym dzieckiem jak zmanipulowanym foliarzem .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Archiwista PRL napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lucuś pracuje dla Bolka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Piwny Grujecznik napisał(a):
Lucuś, chłopie, ale się dałeś podpuścić! I co teraz będzie? Znowu pracowałeś dla Bolka?
Lucuś teraz ukrywa się pod kryptonimem m21 a kiedyś jego akta były podpisane jako ,, Przewrót''
Sprawdziłem w aktach - rozpracowywany przez p. V RUSW w Bolesławcu w ramach SOR krypt. Nawrót.
Jest to kryptonim który V RUSW przybrał w stosunku do działaczy opozycji przez nich rozpracowywanych .
Dopisane 03.02.2022r. o godz. 13:07:~~Pinochet napisał(a): Ktoś napisał: ~~Haha napisał(a): Dzisiaj
Wirtualna Polska :
Jest nowy raport Ministerstwo Zdrowia. Znów bardzo dużo zakażeń w Polsce
Interia :
Niespodziewany spadek zakażeń w Polsce podało Ministerstwo Zdrowia .
Nowy wariant wirusa Wariant Kanadyjski tak wystraszył naszych szamanów , Ministerstwo Zbrodni i fakemedia głównego nurtu że już nie wiedzą co piszą
Podli kłamcy i oszuści pogubili się,bo nie dostali na dziś ścisłych wytycznych co mają pisać.A co będzie na procesie Norymberga 2.0 ?
Proces wymyślony przez szaleńców , informacja powtarzane przez zmanipulowanych .
Dopisane 03.02.2022r. o godz. 13:13:~~Lucek uczeń Horbana napisał(a): Lucuś, dawaj po Morusie horbanowym językiem! Bierz przykład z Horbana! Taki q... profesor, co to q... jest szefem, q...Rady Medycznej q... przy premierze!
Lucuś nie hamuj się. Co sobie będziesz żałował!
A na poważnie Lucuś, to Horban pokazał jasno, że robi z ciebie i innych mu wierzących idi.ot.ów. Mógł przyjść na rozmowę z Bodnarem czy Martyką, pokazać dane i przedstawić merytoryczne argumenty i zniszczyć i Bodnara i Martykę merytorycznie. Nie poszedł, bo wie, że łże. I wam to łgarstwo sprzedaje. Doktor Milewski opublikował ostatnio oficjalne dane Ministerstwa Zdrowia przeczące covidiańskiej narracji i nikt nie zaprzeczył ani nie podjął dyskusji. Bo Horbany, Grzesiowskie, Simony i inni koronacelebryci wiedzą, że racji nie mają! Mają swoje interesy za to.
Tylko tacy jak ty tego nie rozumieją.
To jak Lucuś, język horbanowy teraz u ciebie w domu w powszechnym użyciu? Z wnukami też "profesorskim" językiem rozmawiasz?
Znasz lepiej ode mnie Horbana , nigdzie nie zacytowałem jego wypowiedzi i nie zacytuję , jesteś najlepszym
jego uczniem i promotorem .
Dopisane 03.02.2022r. o godz. 13:13:PIS-PO-PRL napisał(a): hehe... Lucek ajlowju :D
Ja Ciebie też .
Dopisane 03.02.2022r. o godz. 13:16:" Obiecałeś nie dyskutować ze mną , dotrzymaj słowa " - to nie do Ciebie pinochet tylko jakiegoś Kuklika .Dopisane 03.02.2022r. o godz. 13:18:~~Kochamy cię Lucek napisał(a): Lucek, wszyscy ciebie kochają! Rozkoszny dzieciak jesteś! Trochę niekumaty, ale przez to taki zabawny :)
Serdeczne dzięki , wolę być niekumatym dzieckiem jak zmanipulowanym foliarzem .
Domyśliłem sie