~~Fioletowoczarny Sadziec napisał(a): Kto to sprawdził, że dzieci to taki pas transmisyjny dla plagi? Dopiero od niedawna niektórzy nadgorliwi rodzice testują swoje dzieci. Potem cała klasa na zdalnym. Wzrost depresji i prób samobójczych w tej grupie wiekowej. Po co powtarzać ta propagandę i szkodzić dzieciom? Kto się boi niech się izoluje ile chce.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): to ty kmiocie powinieneś mi dziękować że próbowałem cię czegoś nauczyć...;D
ale nie dziękuj...jeszcze nie skończyłem ...;D
zresztą zauważam pewien postęp ...mizerny ale jednak ...
ktoś już cię czegoś jednak nauczył...
Znasz przysłowie o Marcinie co uczył czy przypomnieć .
ty kmiocie nie jesteś w stanie niczego mnie nauczyć ...;D
jesteś za prosty w obsłudze ...
Ty homosowietikusie , ciebie nikt i nic nie jest w stanie niczego nauczyć to ty nieuku piszesz że mnie coś nauczyłeś , a ja tobie odpowiedziałem -jak nie zrozumiałeś to powtórzę - uczył Marcin Marcina a sam głupi jak świnia , zrozumiałeś , świnio .
Słuchaj Czytelniku bo inaczej nie można cb nazwać zobacz do kogo napisałem ku.... człowieku ogarnij się trochę no nie mogę co za dziwny czlowiek z cb jest ty kompromitujesz się na każdym kroku jak błazen gdzie jesteś tam się z cb śmieją .
Zastosowana autokorekta
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lucuś pracuje dla Bolka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Piwny Grujecznik napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/osoba-z-pozytywnym-wynikiem-nie-jest-chora-wlochy-zmienia-zasady-6732953357257440a
I co teraz Lucuś zrobi? Znowu wychodzi na to, że foliarze rację mieli. I wszystkie kwarantanny dla przetestowanych lipnym testem o kant doopy rozbić trzeba. Ponad dwa lata zajęło niektórym covidianom dojście do wniosku, że ktoś chory bezobjawowo nie jest chory, a foliarze to od początku wiedzieli. No ale covidianie są mądrzy bezobjawowo, więc nic dziwnego :)
Lucuś, chłopie, ale się dałeś podpuścić! I co teraz będzie? Znowu pracowałeś dla Bolka?
Chłopino pohamuj z twoimi insynuacjami i wciskaniem w moje usta swoich bredni na mój temat .
Osoby z pozytywnym testem są izolowane tylko i wyłącznie po to aby nie roznosić wirusa , izolowane są też osoby
które miały kontakt z zakażonym nie są zakażone i nie robiły testów .
Mój przyjaciel po testach miał nałożoną kwarantannę a wraz z nim cała jego kilkuosobowa rodzina , gdy się źle poczuł , wezwali karetkę , sprawdzili saturację , była poniżej normy , został zabrany do szpitala , było to w niedzielę .
Członkowie jego rodziny nie robili żadnych testów , są na kwarantannie .
Co do kłamstw powielanych na forach o nie leczeniu w szpitalach , zadzwoniłem do syna kolegi aby spytać co z ojcem , poinformował mnie że jest znaczna poprawa , jest prowadzona tlenoterapia otrzymuje kroplówkę i leki , chorzy
mają dodrą całodobową opiekę , przypomina że piszę o przyjacielu i jego rodzinie antyszczepionkowców .
Tylko tacy jak ty mogli pomyśleć że osoba z pozytywnym wynikiem jest uznana za chorą .
Co do testów , specjalisto od siedmiu boleści poczytaj , doucz się zanim coś napiszesz .
Testy antygenowe
U osób z potwierdzonym COVID-19, testy antygenowe prawidłowo zidentyfikowały zakażenie u średnio 72% osób z objawami choroby, w porównaniu z 58% osób bez objawów. Testy były najbardziej dokładne, gdy stosowano je w pierwszym tygodniu od wystąpienia objawów (średnio u 78% potwierdzonych przypadków uzyskano również pozytywny wynik testu antygenowego). Jest to prawdopodobne, ponieważ w organizmie człowieka najwięcej wirusa występuje w pierwszych dniach po zakażeniu.
U osób, które nie chorowały na COVID-19, testy antygenowe prawidłowo wykluczyły zakażenie u 99,5% osób z objawami i u 98,9% osób bez objawów.
U mojego kolegi test antygenowy dał wynik pozytywny , otrzymał skierowanie na test genetyczny dający jednoznaczny
wynik dotyczący zakażenia .
Więcej masz tu - https://testujemy.org/badania-covid-pod-lupa-wiarygodnosc-jakosc-bezpieczenstwo/
[/M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lucuś pracuje dla Bolka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Piwny Grujecznik napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/osoba-z-pozytywnym-wynikiem-nie-jest-chora-wlochy-zmienia-zasady-6732953357257440a
I co teraz Lucuś zrobi? Znowu wychodzi na to, że foliarze rację mieli. I wszystkie kwarantanny dla przetestowanych lipnym testem o kant doopy rozbić trzeba. Ponad dwa lata zajęło niektórym covidianom dojście do wniosku, że ktoś chory bezobjawowo nie jest chory, a foliarze to od początku wiedzieli. No ale covidianie są mądrzy bezobjawowo, więc nic dziwnego :)
Lucuś, chłopie, ale się dałeś podpuścić! I co teraz będzie? Znowu pracowałeś dla Bolka?
Chłopino pohamuj z twoimi insynuacjami i wciskaniem w moje usta swoich bredni na mój temat .
Osoby z pozytywnym testem są izolowane tylko i wyłącznie po to aby nie roznosić wirusa , izolowane są też osoby
które miały kontakt z zakażonym nie są zakażone i nie robiły testów .
Mój przyjaciel po testach miał nałożoną kwarantannę a wraz z nim cała jego kilkuosobowa rodzina , gdy się źle poczuł , wezwali karetkę , sprawdzili saturację , była poniżej normy , został zabrany do szpitala , było to w niedzielę .
Członkowie jego rodziny nie robili żadnych testów , są na kwarantannie .
Co do kłamstw powielanych na forach o nie leczeniu w szpitalach , zadzwoniłem do syna kolegi aby spytać co z ojcem , poinformował mnie że jest znaczna poprawa , jest prowadzona tlenoterapia otrzymuje kroplówkę i leki , chorzy
mają dodrą całodobową opiekę , przypomina że piszę o przyjacielu i jego rodzinie antyszczepionkowców .
Tylko tacy jak ty mogli pomyśleć że osoba z pozytywnym wynikiem jest uznana za chorą .
Co do testów , specjalisto od siedmiu boleści poczytaj , doucz się zanim coś napiszesz .
Testy antygenowe
U osób z potwierdzonym COVID-19, testy antygenowe prawidłowo zidentyfikowały zakażenie u średnio 72% osób z objawami choroby, w porównaniu z 58% osób bez objawów. Testy były najbardziej dokładne, gdy stosowano je w pierwszym tygodniu od wystąpienia objawów (średnio u 78% potwierdzonych przypadków uzyskano również pozytywny wynik testu antygenowego). Jest to prawdopodobne, ponieważ w organizmie człowieka najwięcej wirusa występuje w pierwszych dniach po zakażeniu.
U osób, które nie chorowały na COVID-19, testy antygenowe prawidłowo wykluczyły zakażenie u 99,5% osób z objawami i u 98,9% osób bez objawów.
U mojego kolegi test antygenowy dał wynik pozytywny , otrzymał skierowanie na test genetyczny dający jednoznaczny
Więcej masz tu - https://testujemy.org/badania-covid-pod-lupa-wiarygodnosc-jakosc-bezpieczenstwo/
PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): U mojego kolegi test antygenowy dał wynik pozytywny , otrzymał skierowanie na test genetyczny dający jednoznaczny
Ty Lucek, Twoja rodzina i przyjaciele to jacyś szczęściarze jesteście
Skierowania na jakieś testy genetyczne, bezproblemowy dostęp do lekarza, domowe wizyty... no kurła ja chce do Ocic.
U mnie do inaczej wyglądało. Szybki test, kwarantanna i naura. W przypadku mojej familii podobnie. Rodzinka ze stolycy podobnie. Nikt tam nie widział, ani nie słyszał o domowych wizytach. Ekstra skierowaniach na testy. Jak dzwonili po karetkę, bo saturacja u jednego spadła poniżej 90, to usłyszeli żeby nie dramatyzować i czekać.
Kurła... znowu tyle kłamstw napisałem. :D
Jak ja ci chłopie zazdroszczę... to Ty nie wiesz ;)
Dopisane 03.02.2022r. o godz. 12:33:Lucek... a może to ty kłamiesz?
kłamiesz?Dopisane 03.02.2022r. o godz. 12:33:ps. chcesz liza?
Wali scieme jak zawsze kur....wkleił co wygoglowal i tyle no taka opieka jak w Belwederze