Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
121 nowych zakażeń w powiecie i 1418 osób na kwarantannie
~~Błękitnozielony Kuklik niezalogowany
3 lutego 2022r. o 14:41
~~Fioletowoczarny Sadziec napisał(a): Kto to sprawdził, że dzieci to taki pas transmisyjny dla plagi? Dopiero od niedawna niektórzy nadgorliwi rodzice testują swoje dzieci. Potem cała klasa na zdalnym. Wzrost depresji i prób samobójczych w tej grupie wiekowej. Po co powtarzać ta propagandę i szkodzić dzieciom? Kto się boi niech się izoluje ile chce.

I brawo za komentarz
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3 lutego 2022r. o 14:43
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): to ty kmiocie powinieneś mi dziękować że próbowałem cię czegoś nauczyć...;D
ale nie dziękuj...jeszcze nie skończyłem ...;D
zresztą zauważam pewien postęp ...mizerny ale jednak ...
ktoś już cię czegoś jednak nauczył...

Znasz przysłowie o Marcinie co uczył czy przypomnieć .

ty kmiocie nie jesteś w stanie niczego mnie nauczyć ...;D
jesteś za prosty w obsłudze ...

Ty homosowietikusie , ciebie nikt i nic nie jest w stanie niczego nauczyć to ty nieuku piszesz że mnie coś nauczyłeś , a ja tobie odpowiedziałem -jak nie zrozumiałeś to powtórzę - uczył Marcin Marcina a sam głupi jak świnia , zrozumiałeś , świnio .

Słuchaj Czytelniku bo inaczej nie można cb nazwać zobacz do kogo napisałem ku.... człowieku ogarnij się trochę no nie mogę co za dziwny czlowiek z cb jest ty kompromitujesz się na każdym kroku jak błazen gdzie jesteś tam się z cb śmieją .

Zastosowana autokorekta

3 lutego 2022r. o 14:50
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lucuś pracuje dla Bolka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Piwny Grujecznik napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/osoba-z-pozytywnym-wynikiem-nie-jest-chora-wlochy-zmienia-zasady-6732953357257440a

I co teraz Lucuś zrobi? Znowu wychodzi na to, że foliarze rację mieli. I wszystkie kwarantanny dla przetestowanych lipnym testem o kant doopy rozbić trzeba. Ponad dwa lata zajęło niektórym covidianom dojście do wniosku, że ktoś chory bezobjawowo nie jest chory, a foliarze to od początku wiedzieli. No ale covidianie są mądrzy bezobjawowo, więc nic dziwnego :)
Lucuś, chłopie, ale się dałeś podpuścić! I co teraz będzie? Znowu pracowałeś dla Bolka?

Chłopino pohamuj z twoimi insynuacjami i wciskaniem w moje usta swoich bredni na mój temat .
Osoby z pozytywnym testem są izolowane tylko i wyłącznie po to aby nie roznosić wirusa , izolowane są też osoby
które miały kontakt z zakażonym nie są zakażone i nie robiły testów .
Mój przyjaciel po testach miał nałożoną kwarantannę a wraz z nim cała jego kilkuosobowa rodzina , gdy się źle poczuł , wezwali karetkę , sprawdzili saturację , była poniżej normy , został zabrany do szpitala , było to w niedzielę .
Członkowie jego rodziny nie robili żadnych testów , są na kwarantannie .
Co do kłamstw powielanych na forach o nie leczeniu w szpitalach , zadzwoniłem do syna kolegi aby spytać co z ojcem , poinformował mnie że jest znaczna poprawa , jest prowadzona tlenoterapia otrzymuje kroplówkę i leki , chorzy
mają dodrą całodobową opiekę , przypomina że piszę o przyjacielu i jego rodzinie antyszczepionkowców .
Tylko tacy jak ty mogli pomyśleć że osoba z pozytywnym wynikiem jest uznana za chorą .

Co do testów , specjalisto od siedmiu boleści poczytaj , doucz się zanim coś napiszesz .

Testy antygenowe

U osób z potwierdzonym COVID-19, testy antygenowe prawidłowo zidentyfikowały zakażenie u średnio 72% osób z objawami choroby, w porównaniu z 58% osób bez objawów. Testy były najbardziej dokładne, gdy stosowano je w pierwszym tygodniu od wystąpienia objawów (średnio u 78% potwierdzonych przypadków uzyskano również pozytywny wynik testu antygenowego). Jest to prawdopodobne, ponieważ w organizmie człowieka najwięcej wirusa występuje w pierwszych dniach po zakażeniu.

U osób, które nie chorowały na COVID-19, testy antygenowe prawidłowo wykluczyły zakażenie u 99,5% osób z objawami i u 98,9% osób bez objawów.

U mojego kolegi test antygenowy dał wynik pozytywny , otrzymał skierowanie na test genetyczny dający jednoznaczny
wynik dotyczący zakażenia .

Więcej masz tu - https://testujemy.org/badania-covid-pod-lupa-wiarygodnosc-jakosc-bezpieczenstwo/

[/
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lucuś pracuje dla Bolka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Piwny Grujecznik napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/osoba-z-pozytywnym-wynikiem-nie-jest-chora-wlochy-zmienia-zasady-6732953357257440a

I co teraz Lucuś zrobi? Znowu wychodzi na to, że foliarze rację mieli. I wszystkie kwarantanny dla przetestowanych lipnym testem o kant doopy rozbić trzeba. Ponad dwa lata zajęło niektórym covidianom dojście do wniosku, że ktoś chory bezobjawowo nie jest chory, a foliarze to od początku wiedzieli. No ale covidianie są mądrzy bezobjawowo, więc nic dziwnego :)
Lucuś, chłopie, ale się dałeś podpuścić! I co teraz będzie? Znowu pracowałeś dla Bolka?

Chłopino pohamuj z twoimi insynuacjami i wciskaniem w moje usta swoich bredni na mój temat .
Osoby z pozytywnym testem są izolowane tylko i wyłącznie po to aby nie roznosić wirusa , izolowane są też osoby
które miały kontakt z zakażonym nie są zakażone i nie robiły testów .
Mój przyjaciel po testach miał nałożoną kwarantannę a wraz z nim cała jego kilkuosobowa rodzina , gdy się źle poczuł , wezwali karetkę , sprawdzili saturację , była poniżej normy , został zabrany do szpitala , było to w niedzielę .
Członkowie jego rodziny nie robili żadnych testów , są na kwarantannie .
Co do kłamstw powielanych na forach o nie leczeniu w szpitalach , zadzwoniłem do syna kolegi aby spytać co z ojcem , poinformował mnie że jest znaczna poprawa , jest prowadzona tlenoterapia otrzymuje kroplówkę i leki , chorzy
mają dodrą całodobową opiekę , przypomina że piszę o przyjacielu i jego rodzinie antyszczepionkowców .
Tylko tacy jak ty mogli pomyśleć że osoba z pozytywnym wynikiem jest uznana za chorą .

Co do testów , specjalisto od siedmiu boleści poczytaj , doucz się zanim coś napiszesz .

Testy antygenowe

U osób z potwierdzonym COVID-19, testy antygenowe prawidłowo zidentyfikowały zakażenie u średnio 72% osób z objawami choroby, w porównaniu z 58% osób bez objawów. Testy były najbardziej dokładne, gdy stosowano je w pierwszym tygodniu od wystąpienia objawów (średnio u 78% potwierdzonych przypadków uzyskano również pozytywny wynik testu antygenowego). Jest to prawdopodobne, ponieważ w organizmie człowieka najwięcej wirusa występuje w pierwszych dniach po zakażeniu.

U osób, które nie chorowały na COVID-19, testy antygenowe prawidłowo wykluczyły zakażenie u 99,5% osób z objawami i u 98,9% osób bez objawów.

U mojego kolegi test antygenowy dał wynik pozytywny , otrzymał skierowanie na test genetyczny dający jednoznaczny

Więcej masz tu - https://testujemy.org/badania-covid-pod-lupa-wiarygodnosc-jakosc-bezpieczenstwo/

PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): U mojego kolegi test antygenowy dał wynik pozytywny , otrzymał skierowanie na test genetyczny dający jednoznaczny

Ty Lucek, Twoja rodzina i przyjaciele to jacyś szczęściarze jesteście
Skierowania na jakieś testy genetyczne, bezproblemowy dostęp do lekarza, domowe wizyty... no kurła ja chce do Ocic.
U mnie do inaczej wyglądało. Szybki test, kwarantanna i naura. W przypadku mojej familii podobnie. Rodzinka ze stolycy podobnie. Nikt tam nie widział, ani nie słyszał o domowych wizytach. Ekstra skierowaniach na testy. Jak dzwonili po karetkę, bo saturacja u jednego spadła poniżej 90, to usłyszeli żeby nie dramatyzować i czekać.
Kurła... znowu tyle kłamstw napisałem. :D

Jak ja ci chłopie zazdroszczę... to Ty nie wiesz ;)

Dopisane 03.02.2022r. o godz. 12:33:Lucek... a może to ty kłamiesz?
kłamiesz?Dopisane 03.02.2022r. o godz. 12:33:ps. chcesz liza?

Wali scieme jak zawsze kur....wkleił co wygoglowal i tyle no taka opieka jak w Belwederze
~~Jasnopomarańczowy Kuklik niezalogowany
3 lutego 2022r. o 14:52
Nie trzeba było długo czekać by to ocicowe chamidło wróciło ze swoimi chamskimi komentarzami. Takie zachowanie z jego strony już tu nikogo nie zdziwi. Po określeniach ,,gnida '' czy ,,bydlak'' czas na ,,kundla''
Prawda ,,oazo kultury''?
No Lucusiu -,,daj głos''
~~Archiwista PZPR niezalogowany
3 lutego 2022r. o 15:01
Z PZPR przeflancował się do Solidarności .Stąd ,,Nawrót''
14240
M21W2
3 lutego 2022r. o 15:20
~~Błękitnozielony Kuklik . pisz sama , dyktujesz dziecku , trudno rozszyfrować co napisało .
~~Plan niezalogowany
3 lutego 2022r. o 15:20

Przepis na udaną pandemię i depopulację najgłupszych
1. Znajdź chorobę, na którą co roku chorują miliony ludzi na całym świecie.
2. Przypisz objawy tej choroby nowej pandemii, żeby ludzie chorując na to co zawsze myśleli, że to coś nowego.
3. Wmów ludziom, że roznoszą epidemię nawet jak nie chorują.
4. Rozpętaj histerię wśród społeczeństwa wykorzystując do tego media. Przekazuj na okrągło komunikaty o ilości potwierdzonych zakażeń i liczbie zgonów.
5. Zmuś ludzi żeby na co dzień widzieli coś co kojarzy się z pandemią, np. maseczki.
6. Zastrasz ludzi wysokimi grzywnami i restrykcjami w przypadku nie stosowania się do poleceń władz.
7. Wmów ludziom, że stosując się do ograniczeń zachowują się odpowiedzialnie i dbają o innych.
8 .Wykorzystaj celebrytów do uwiarygodnienia epidemii. Od czasu do czasu jakiś celebryta powinien publicznie ogłosić, że został zarażony..zaszczepiony .
9. Zniszcz relacje międzyludzkie. Niech ludzie traktują siebie jak potencjalne źródło zagrożenia.
10. Uzależnij dostęp do podstawowych dóbr (zakupy, podróże komunikacją miejską, dostęp do lekarza) od poddania się restrykcjom.
11. Opracuj testy, które wykrywają chorobę niezależnie od jakichkolwiek objawów lub ich braku.
12 .Ogłoś że opracowany przez Ciebie preparat jest szczepionką i tylko on uchroni przed zarażeniem
13. Podawaj preparat tak aby tylko jego mały procent był śmiertelny żeby ludzie się nie połapali
14. Rozłóż podawanie na wiele dawek w każdej będzie pewien procent śmiertelnych dawek
15. Rób wszystko aby ukrywać zgony poszczepienne
16.Przy pomocy mediów ośmieszaj ludzi którzy się domyślili manipulacji
17.Sowicie opłacaj media i lekarzy którzy wykonują to zadanie
18. Nieustannie podkreślaj że z niczym takim jeszcze nie mieliśmy do czynienia, więc każdy musi cały czas czuć się zagrożony i nikt nie jest bezpieczny.
19.Gdy wyjdzie na jaw że ten preparat nie chroni , ogłoś że jest nowa mutacja na którą aktualny preparat nie działa ale masz już nowy który chroni przed nowym wariantem i kontynuj podawanie preparatu
20. Gdy cała manipulacja zacznie się sypać ogłoś że pokonałeś pandemię i ja zakończ
21. Ofiary wyszczepień zakwalifikuj jako ofiary wirusa
22. Po pewnym czasie ogłoś nową pandemię i kontynuj depopulację
14240
M21W2
3 lutego 2022r. o 15:26
Ale się namnożyło Kuklików .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza