Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
121 nowych zakażeń w powiecie i 1418 osób na kwarantannie
~~pinochet niezalogowany
3 lutego 2022r. o 15:27
~~Plan napisał(a):
Przepis na udaną pandemię i depopulację najgłupszych
1. Znajdź chorobę, na którą co roku chorują miliony ludzi na całym świecie.
2. Przypisz objawy tej choroby nowej pandemii, żeby ludzie chorując na to co zawsze myśleli, że to coś nowego.
3. Wmów ludziom, że roznoszą epidemię nawet jak nie chorują.
4. Rozpętaj histerię wśród społeczeństwa wykorzystując do tego media. Przekazuj na okrągło komunikaty o ilości potwierdzonych zakażeń i liczbie zgonów.
5. Zmuś ludzi żeby na co dzień widzieli coś co kojarzy się z pandemią, np. maseczki.
6. Zastrasz ludzi wysokimi grzywnami i restrykcjami w przypadku nie stosowania się do poleceń władz.
7. Wmów ludziom, że stosując się do ograniczeń zachowują się odpowiedzialnie i dbają o innych.
8 .Wykorzystaj celebrytów do uwiarygodnienia epidemii. Od czasu do czasu jakiś celebryta powinien publicznie ogłosić, że został zarażony..zaszczepiony .
9. Zniszcz relacje międzyludzkie. Niech ludzie traktują siebie jak potencjalne źródło zagrożenia.
10. Uzależnij dostęp do podstawowych dóbr (zakupy, podróże komunikacją miejską, dostęp do lekarza) od poddania się restrykcjom.
11. Opracuj testy, które wykrywają chorobę niezależnie od jakichkolwiek objawów lub ich braku.
12 .Ogłoś że opracowany przez Ciebie preparat jest szczepionką i tylko on uchroni przed zarażeniem
13. Podawaj preparat tak aby tylko jego mały procent był śmiertelny żeby ludzie się nie połapali
14. Rozłóż podawanie na wiele dawek w każdej będzie pewien procent śmiertelnych dawek
15. Rób wszystko aby ukrywać zgony poszczepienne
16.Przy pomocy mediów ośmieszaj ludzi którzy się domyślili manipulacji
17.Sowicie opłacaj media i lekarzy którzy wykonują to zadanie
18. Nieustannie podkreślaj że z niczym takim jeszcze nie mieliśmy do czynienia, więc każdy musi cały czas czuć się zagrożony i nikt nie jest bezpieczny.
19.Gdy wyjdzie na jaw że ten preparat nie chroni , ogłoś że jest nowa mutacja na którą aktualny preparat nie działa ale masz już nowy który chroni przed nowym wariantem i kontynuj podawanie preparatu
20. Gdy cała manipulacja zacznie się sypać ogłoś że pokonałeś pandemię i ja zakończ
21. Ofiary wyszczepień zakwalifikuj jako ofiary wirusa
22. Po pewnym czasie ogłoś nową pandemię i kontynuj depopulację

Gdzieś dawno już to czytałem,ale warto przypominać co dzień,może iluś tam szczepanów się nawróci
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
3 lutego 2022r. o 15:34
~~Jasnopomarańczowy Kuklik napisał(a): Nie trzeba było długo czekać by to ocicowe chamidło wróciło ze swoimi chamskimi komentarzami. Takie zachowanie z jego strony już tu nikogo nie zdziwi. Po określeniach ,,gnida '' czy ,,bydlak'' czas na ,,kundla''
Prawda ,,oazo kultury''?
No Lucusiu -,,daj głos''

Staram się jak mogę aby dorównać chamidłu z Dolnych Młynów .

Dopisane 03.02.2022r. o godz. 15:34:

~~Archiwista PZPR napisał(a): Z PZPR przeflancował się do Solidarności .Stąd ,,Nawrót''

Towarzyszu przewodniczący , namawiasz mnie , zapisujesz do PZPR a teraz kapujesz , oj Bolek , Bolek .
~~ niezalogowany
3 lutego 2022r. o 15:44
Ośmielę się napisać że Horus nigdy ci nie dorówna w tak obraźliwych formach jakie ty tu ,,prezentujesz'' .
A jeśli możesz to podaj mi jakiś przykład gdzie nazwał cię ,,bydlakiem'' lub ,,gnidą'' .A więc Lucusiu nie rób z siebie teraz niewiniątka .
14240
M21W2
3 lutego 2022r. o 16:11
~~ napisał(a): Ośmielę się napisać że Horus nigdy ci nie dorówna w tak obraźliwych formach jakie ty tu ,,prezentujesz'' .
A jeśli możesz to podaj mi jakiś przykład gdzie nazwał cię ,,bydlakiem'' lub ,,gnidą'' .A więc Lucusiu nie rób z siebie teraz niewiniątka .

" no przecież piszę Czytelniku...nie moją winą jest to że ty tego nie pojmujesz ...
nie moją winą jest to że tak przesiąkłeś propagandą że teraz strach ci nie pozwala o tym pisać ...
strach i wstyd...
nie raz pisałem ci o złodziejach i oszustach z ''okresu przemian'' a ty tu łgałeś w żywe oczy...
nie raz tu pisałem o złodziejach i oszustach czasu obecnego a ty kmiocie nie potrafiłeś wtedy wydukać słowa krytyki "

Zastosowana autokorekta

~~ niezalogowany
3 lutego 2022r. o 16:22
No i co to ma komuś coś udowodnić? To że on nazywa cię ,,tępakiem'' to żadna nowość a przecież inni ci też piszą w identyczny sposób. Udowadniasz tylko że z pewnej bezradności gotowy jesteś jak właśnie w tej chwili to robisz chwycić się ''brzytwy'' bo wiesz że toniesz. Ty czytasz jak inni o tobie piszą?
Pomyśl może bardziej o tym jak sam się tu zachowujesz w stosunku do innych i może wtedy zrozumiesz dlaczego dla nich jesteś ,,chamiskiem''
14240
M21W2
3 lutego 2022r. o 16:22
~~ napisał(a): Ośmielę się napisać że Horus nigdy ci nie dorówna w tak obraźliwych formach jakie ty tu ,,prezentujesz'' .

o proszę ...
już tutaj jesteś? ;D
i co jako pierwsze robisz Czytelniku?

więc dur.niu pomyśl w którym z nas jest więcej patriotyzmu

a kiedy ci odpowiadam jakim jesteś dla mnie łajzą ty nagle jęczysz i lamentujesz ...

Zastosowana autokorekta

~~ niezalogowany
3 lutego 2022r. o 16:30
Widzę że jednak cię to boli stąd taka twoja szybka reakcja. Napisz więc czy te określenia nie padły czasem po tym jak właśnie napisałeś do niego ,,bydlaku''? Myślisz że ktoś inny nie zareaguje w ten sam sposób jak tak do niego napiszesz?
Tak jak napisałem Lucuś .Toniesz i teraz chwycisz się wszystkiego by się usprawiedliwić.
14240
M21W2
3 lutego 2022r. o 16:31
~~ napisał(a): No i co to ma komuś coś udowodnić? To że on nazywa cię ,,tępakiem'' to żadna nowość a przecież inni ci też piszą w identyczny sposób. Udowadniasz tylko że z pewnej bezradności gotowy jesteś jak właśnie w tej chwili to robisz chwycić się ''brzytwy'' bo wiesz że toniesz. Ty czytasz jak inni o tobie piszą?
Pomyśl może bardziej o tym jak sam się tu zachowujesz w stosunku do innych i może wtedy zrozumiesz dlaczego dla nich jesteś ,,chamiskiem''

Ty jesteś dla mnie tym czym ja dla Horusa , głąbem , dur,niem , łajzą , to nie obraza , chyba że Horusowi wolno więcej , jak tak to przepraszam za użycie tych słów w stosunku do Ciebie .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.