Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pogoda chciał, aby sejm pracował nad #LexKaczyński
~~Ktosia niezalogowany
4 lutego 2022r. o 9:52
~~Szarobrązowy Czosnek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Pogoda nie ma własnego zdania, wzoruje się na Suskim, dlatego głosował jak głosował. Ta ustawa i tak jak Polski Ład, chaos, nic nikt nie wie i jeszcze donosi. Panie pośle jest pan młodym człowiekiem, gdzie pan ma "jaja", dlaczego samodzielnie pan nie potrafi pomyśleć. Już pana nikt nie wybierze. Nie chcemy ludzi, którzy działają przeciwko pracownikom i przedsiębiorcom.

Pogoda nie ma własnego zdania ?
Coś na wzór Horus / PiS-PO-PRL

w PiS nikt nie ma własnego zdania. Tam liczy się tylko zdanie jednego które wszyscy muszą przyjąć rozkaz i już. W sumie ciekawe jak długo dadzą radę wciskać się w tyłek przewodnika sekty ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Vito niezalogowany
4 lutego 2022r. o 9:55
To łachudra pisowska
~~co za dzban niezalogowany
4 lutego 2022r. o 10:03
Cześć zapisów budziła moje wątpliwości, jednak poprawkami można było je zmienić - mówi Pogoda. - Ja głosowałem za tym, aby była możliwość pracy merytorycznej nad końcowym kształtem ustawy.

Hahahahahahahahahaha ,ty i wątpliwości .
~~8 gwiazdek niezalogowany
4 lutego 2022r. o 10:09
Przecież ten Pogoda będąc bezradnym Rady Miasta Bolesławiec był miernotą a co dopiero może zrobić jako poddany Kaczyńskiego w Sejmie jak się wśliznął tam po rezygnacji posła Lipińskiego ,jego życiowe kredo to ,,Mierny Bierny ale Kaczyńskiemu Wierny .''
~~Robert niezalogowany
4 lutego 2022r. o 10:13
jak prezes kazałby głosować za rozbiorami to "żołnierz" zagłosuje
~~Niebieskoszara Mydlnica niezalogowany
4 lutego 2022r. o 10:14
PIS-owski beton
~~Pinochet niezalogowany
4 lutego 2022r. o 10:17
"W całym sejmie przeciw dalszemu procedowaniu było 253 posłów,152 głosowało przeciw,37 wstrzymało się". Ja akurat wiem jak było,ale czy Szanowna Redakcja mogłaby pisać trochę jaśniej?
~~Koralowy Limnantes niezalogowany
4 lutego 2022r. o 10:22
Przecież to beton i takich tam trzeba .On nie ma własnego zdania
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Orange zaprasza
REKLAMA Orange zaprasza