~~Polak napisał(a): Lex Konfident ustawa napiSSana na kolanie na szczęście poszła do niszczarki.
Za polski ład morawiecki powinien podać się do dymisji. Duda też nie wie co podpisał...
~~Blond Żurawina napisał(a): Poziom i forma krytyki wiele mówi o przeciwnikach Pogody. Plucie zza węgła i chowanie się, ot odwaga...
~~Płomienista Cebula napisał(a): Cały ten anty-PiS to już sekta i to na ogromnym poziomie odmiany świadomości i logiki. Żadnych konkretów i argumentów w krytyce, tylko obelgi, bluzgi i narzekania. Żal mam także do redakcji bolec.info. Miał to być portal lokalny. Otwarty, w miarę możliwości obiektywny, nie faworyzujący żadnych konkretnych postaw, poglądów i zachowań. Stał się obecnie swoistym forum antyrządowym, antysamorządowym i atakującym wszystkich i wszystko, co nie zgadza się z przekazem teraźniejszej opozycji. Szkoda, że fajne idee przegrały z politykierstwem.
~~Leśne Ruchadło napisał(a):Ktoś napisał: ~~Blond Żurawina napisał(a): Poziom i forma krytyki wiele mówi o przeciwnikach Pogody. Plucie zza węgła i chowanie się, ot odwaga...
Oooo, jaki odważny forumowy 'obszczaniec, 'z podniesionym czołem'', nie chowający się - za Bląd Żurawiną - pis_dzielec. Ot, odważny... - jak kot Przykurcza z 50 ochroniarzami.
~~tak tu tylko napisał(a):Ktoś napisał: ~~Leśne Ruchadło napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Blond Żurawina napisał(a): Poziom i forma krytyki wiele mówi o przeciwnikach Pogody. Plucie zza węgła i chowanie się, ot odwaga...
Oooo, jaki odważny forumowy 'obszczaniec, 'z podniesionym czołem'', nie chowający się - za Bląd Żurawiną - pis_dzielec. Ot, odważny... - jak kot Przykurcza z 50 ochroniarzami.
On nikogo personalnie z nazwiska i imienia nie obraził. Pisał o takich jak ty - anonimach plujących jadem, a to różnica.
Mówisz, że prawda zabija? Wstydzisz się swojego pis_dzielstwa? Też bym się wstydził 'nie_anonimie'.