Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sprzedali im niepotrzebny piec gazowy, ale za to bardzo drogo!
~~Nowak niezalogowany
7 lutego 2022r. o 18:56
Właściwie firmy powinien wytoczyć proces temu portalowi za oczernianie firmy ....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kamiński Marian niezalogowany
7 lutego 2022r. o 19:05
Zawsze czytam komentarze pod podobnymi artykułami, widać, ze tutaj większość jest pisana przez jedną osobę. "O jaki biedny uczciwy przedsiębiorca, a jacy źli Ci starsi ludzie, którzy wydali oszczędności życia na wymianę sprawnego kotła na inny". Dziękujemy redakcji za ostrzeżenie naszych seniorów! To ważne dla mieszkańców. Dziękujemy!
~~Niebieskofioletowa Runianka niezalogowany
7 lutego 2022r. o 19:16
~~Kamiński Marian napisał(a): Zawsze czytam komentarze pod podobnymi artykułami, widać, ze tutaj większość jest pisana przez jedną osobę. "O jaki biedny uczciwy przedsiębiorca, a jacy źli Ci starsi ludzie, którzy wydali oszczędności życia na wymianę sprawnego kotła na inny". Dziękujemy redakcji za ostrzeżenie naszych seniorów! To ważne dla mieszkańców. Dziękujemy!

A kto napisał że dziadkowie są źli?
Dostali rachunek za usługę i fakturę lub paragon? Jeżeli dostali to nie ma przestępstwa.
Pogotowie gazowe to nie jest firma tylko firmy mają dział pogotowie gazowe jako ludzi od awarii sieci.
Co z tego że pogotowie gazowe ma numer? Pani sprzątaczka też ma numer i może się nazwać pogotowiem sprzątającym.
Po prostu emeryci to ameby w większości przypadków i jeszcze pamiętają PRL jak gazem i junkersem zajmowała się gazownia. Po prostu zaniedbali naukę o gospodarce wolnorynkowej i nie wiedzą że pan z firmy prywatnej od pieca to nie ten pan z firmy państwowej.
Trzeba czytać co się podpisuje i trzeba wiedzieć że pieców i firm na rynku jest multum i wcale już zaraz nie trzeba pieca wymieniać. Od zaraz to mają zawór jak im cieknie lub gaz się ulatnia :)

Jeszcze raz - UMOWA POWINNA BYĆ ŚWIĘTOŚCIĄ i NIKT NIE POWINIEN SIĘ MIESZAĆ DO UMOWY WOLNYCH LUDZI.
Ja na przykład mam umowę z NFZ-em i nie mogę się dostać do szpitala ,chociaż zapłaciłem. POLICJO RATUJ! :)
~~Srebrnobiały Rozpław niezalogowany
7 lutego 2022r. o 19:34
Aleś ty mądry a starzy ameby. Nie chcieli cię tam przyjąć nie dobry doktor9
~~Srebrnobiały Rozpław niezalogowany
7 lutego 2022r. o 19:35
RC RC
~~emem niezalogowany
7 lutego 2022r. o 19:42
~~Nowak napisał(a): Właściwie firmy powinien wytoczyć proces temu portalowi za oczernianie firmy ....

Nowaku ,podaj mientki wacku swoje dane ,będziesz za świadka .
~~M21W2 niezalogowany
7 lutego 2022r. o 19:46
~~Niebieskofioletowa Runianka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kamiński Marian napisał(a): Zawsze czytam komentarze pod podobnymi artykułami, widać, ze tutaj większość jest pisana przez jedną osobę. "O jaki biedny uczciwy przedsiębiorca, a jacy źli Ci starsi ludzie, którzy wydali oszczędności życia na wymianę sprawnego kotła na inny". Dziękujemy redakcji za ostrzeżenie naszych seniorów! To ważne dla mieszkańców. Dziękujemy!

Dostali rachunek za usługę i fakturę lub paragon? Jeżeli dostali to nie ma przestępstwa.
Pogotowie gazowe to nie jest firma tylko firmy mają dział pogotowie gazowe jako ludzi od awarii sieci.
Co z tego że pogotowie gazowe ma numer? Pani sprzątaczka też ma numer i może się nazwać pogotowiem sprzątającym.
Po prostu emeryci to ameby w większości przypadków i jeszcze pamiętają PRL jak gazem i junkersem zajmowała się gazownia. Po prostu zaniedbali naukę o gospodarce wolnorynkowej i nie wiedzą że pan z firmy prywatnej od pieca to nie ten pan z firmy państwowej.
Trzeba czytać co się podpisuje i trzeba wiedzieć że pieców i firm na rynku jest multum i wcale już zaraz nie trzeba pieca wymieniać. Od zaraz to mają zawór jak im cieknie lub gaz się ulatnia :)

Jeszcze raz - UMOWA POWINNA BYĆ ŚWIĘTOŚCIĄ i NIKT NIE POWINIEN SIĘ MIESZAĆ DO UMOWY WOLNYCH LUDZI.
Ja na przykład mam umowę z NFZ-em i nie mogę się dostać do szpitala ,chociaż zapłaciłem. POLICJO RATUJ! :)

Ktoś napisał: ~~Kamiński Marian napisał(a): Zawsze czytam komentarze pod podobnymi artykułami, widać, ze tutaj większość jest pisana przez jedną osobę. "O jaki biedny uczciwy przedsiębiorca, a jacy źli Ci starsi ludzie, którzy wydali oszczędności życia na wymianę sprawnego kotła na inny". Dziękujemy redakcji za ostrzeżenie naszych seniorów! To ważne dla mieszkańców. Dziękujemy!

KŁAMIESZ , do psychiatry nie ma kolejek ,idziesz ,badanie i cie zamykają .
670
ramaj
7 lutego 2022r. o 19:56

Admin, dlaczego tego gnoja nie banujesz
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.