Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
10 ofiar śmiertelnych epidemii w naszym powiecie w ciągu doby
18442
PIS-PO-PRL
9 lutego 2022r. o 19:26
M21W2 napisał(a): Foliarze posłuchali , ruszyli do ataku .

nasz ty męczenniku
na ołtarze cie może za to wyniosą :D

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
9 lutego 2022r. o 19:28
~~Laura napisał(a): Oj czytam i nie wierzę jaki to ten wasz wirusolog jest trochę nie douczony ,myśleć nie myśli wogole a jak brakuje własnego zdania to myk pisze nie dorzeczy wnioskuję jego kumpel nie szczepiony i jest ok a my wszyscy to foliarze,plaskoziemcow,...e,itd,itd,szok rozdwojenie jaźni stwierdzam u tego Pana . Pozdrawiam Miłego wieczoru życzę.Zastosowana autokorekta

Dziękuję za diagnozę Pani Doktor Lauro .
Proszę zapoznać się czym się różni dyskusja od hejtu .

Dobrej nocy życzę .
~~Amarantowy Cząber niezalogowany
9 lutego 2022r. o 19:34
M21W2 napisał(a): PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): Więc gdybyś się nie bał oporu społecznego ,to byś taki przymus wprowadził?

to jest jedno z tych pytań, na które Lucek nigdy nie potrafił jasno odpowiedzieć. Wiecznie zasłania się "oporem społecznym"

Tymczasem jego a(ł)torytety, samorządy zawodów medycznych, jasno oznajmiły, że chętnie nałożyłyby obowiązek szczepień na wiele grup społecznych. Nie tylko medycy, mundurowi i nauczyciele.
Lucek bardzo chciałby zjeść to ciacho i je mieć... choć udaje, że jest inaczej ;)

Trudno nie jesteś w stanie pojąć tego co oczywiste , dbałość zdrowie oddaję w ręce lekarzy , dbałość o sprawność
mojego samochodu , mechanikom , jednym słowem tym co są specjalistami w swojej dziedzinie .

Dobranoc do jutra .
Foliarze posłuchali , ruszyli do ataku .

Niestety ale i z mechanikami czelesta jest tragedia i jak niw poprawia jeden po drugim to sam muszę grzebać wiec porównanie w sumienoddaje to co jest z leczeniem czyli konowalami
22258
#Horus nieaktywny
9 lutego 2022r. o 19:37
a ty nie mając argumentów co robisz?
to co zwykle...
podkulasz kitę i myk do norki...;D

wystarczy przeczytać kilka ostatnich twoich wypowiedzi a można po raz kolejny zauważyć że nie masz nic do powiedzenia...;D
a jak już masz to przeczy to twoim wcześniejszym wypowiedziom...;D

ja od początku pisałem jasno...jestem sceptykiem co do zasadności szczepień i z każdym dniem upewniałem się że podjąłem słuszną decyzję ...
jeśli coś mnie dopadnie to po prostu po cichu ''zejdę '' i po sprawie...ale dać sobie zaaplikować bez przemyślenia coś co dzisiaj okazuje się zwykłą ''ściemą'' pozostawiam tym którzy ponad własną mądrość czy może tylko przezorność przedłożyli uleganie propagandzie strachu jaki od początku tu się nakręca...

życie każdego z nas tak naprawdę leży w naszych własnych rękach ...
~~Czarniawy Tojeść niezalogowany
9 lutego 2022r. o 19:40
kilka miliardów ludzi na świecie się zaszczepiło i zapewne uchroniło ich to od śmierci
~~Laura niezalogowany
9 lutego 2022r. o 19:50
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Laura napisał(a): Oj czytam i nie wierzę jaki to ten wasz wirusolog jest trochę nie douczony ,myśleć nie myśli wogole a jak brakuje własnego zdania to myk pisze nie dorzeczy wnioskuję jego kumpel nie szczepiony i jest ok a my wszyscy to foliarze,plaskoziemcow,...e,itd,itd,szok rozdwojenie jaźni stwierdzam u tego Pana . Pozdrawiam Miłego wieczoru życzę.Zastosowana autokorekta

Dziękuję za diagnozę Pani Doktor Lauro .
Proszę zapoznać się czym się różni dyskusja od hejtu .

Dobrej nocy życzę .

O proszę brak argumentów to pisze że hejtuje się a Pan nie hejtuje Pan tu pierwszy do wyzwisk i hejtu
~~Różowawy Tytoń niezalogowany
9 lutego 2022r. o 19:55
Horus napisał(a): ycie każdego z nas tak naprawdę leży w naszych własnych rękach ...

No nie bardzo. Jak dostaniesz udaru, a rzucą cię na covidowy to w czyich rękach jesteś? Ja bym powiedział że mafii.
~~Różowawy Tytoń niezalogowany
9 lutego 2022r. o 19:58
~~Czarniawy Tojeść napisał(a): kilka miliardów ludzi na świecie się zaszczepiło i zapewne uchroniło ich to od śmierci

Czyli jak by nie ten eliksir to by nas było o kilka miliardów mniej? O kurde. Szukałbym odcisku stopu drugiego człowieka jak Robinson .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.