Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
10 ofiar śmiertelnych epidemii w naszym powiecie w ciągu doby
14240
M21W2
9 lutego 2022r. o 18:47
Pani Lauro , jest definicja kim jest foliarz , wkleję ją aby Pani też wiedziała czy to określenie Pani dotyczy .

"Przejdźmy do konkretów. „Foliarz” - bo o tym pojęciu mowa, z folią jako przedmiotem jest związany jedynie u źródła, czyli w etymologii. Jest on bowiem osobnikiem wyjątkowo oddanym wierze we wszelakie teorie spiskowe, które nie mają zbyt wiele wspólnego z metodą naukową i nie znajdują pokrycia w rzeczywistości. Wyznawcy takich teorii posługują się najczęściej dowodami anegdotycznymi. Ich argumenty zaczynają się zazwyczaj słowami "znajoma znajomej potwierdza, więc to musi być prawda!".
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Tomasz niezalogowany
9 lutego 2022r. o 18:52
M21W2 napisał(a): Pani Lauro , jest definicja kim jest foliarz , wkleję ją aby Pani też wiedziała czy to określenie Pani dotyczy .

"Przejdźmy do konkretów. „Foliarz” - bo o tym pojęciu mowa, z folią jako przedmiotem jest związany jedynie u źródła, czyli w etymologii. Jest on bowiem osobnikiem wyjątkowo oddanym wierze we wszelakie teorie spiskowe, które nie mają zbyt wiele wspólnego z metodą naukową i nie znajdują pokrycia w rzeczywistości. Wyznawcy takich teorii posługują się najczęściej dowodami anegdotycznymi. Ich argumenty zaczynają się zazwyczaj słowami "znajoma znajomej potwierdza, więc to musi być prawda!".

Tragedia jak z człowieka można zrobić ...a w imię racji .Jak Pan mówi o swoim znajomym w szpitalu to wszystko jest ok ale jak inni ludzie podadzą taka informacje to są folarzami .Naprawdę żal mi Pana i tak naprawdę bardzo wąskiego postrzegania świata bo widzi Pan tylko to co chce widzieć a takie człowiek jest o zgrozo większym zagrożeniem w społeczeństwie .Całe szczęście nie ma Pan żadnej władzy wykonawczej a Pana maks to usuwanie komentarzy i Ew obrażanie innych jak kończą się argumenty

Zastosowana autokorekta

14240
M21W2
9 lutego 2022r. o 18:55
PIS-PO-PRL napisał(a): To ty jesteś tak trochę za a trochę przeciw.
Nie da się zjeść ciastko i mieć ciastko.

Napisałem dokładnie za czym jestem , walka z pandemią należy do rządu który ma wykonywać
zalecenia specjalistów a nie Konfederacji .
Konfederacja ma wiele ciekawych pomysłów co do gospodarki , podatków , stosunku do eurokołchozu ,
w tych dziedzinach ma wiele do powiedzenia , leczenie niech zostawią specjalistom , będą mieli szanse na mój głos
w wyborach ,
~~pinochet niezalogowany
9 lutego 2022r. o 19:00
M21W2 napisał(a): ~~pinochet , PiS w znacznej mierze wprowadza postulaty Konfederacji , całkowita , a szczególnie Brauna i Korwina .
Oni obaj głoszą , żadnych obostrzeń , żadnych kwarantann , żadnych maseczek , ilu umrze to umrze , kiedyś pandemia się
i tak skończy .
Dla mnie najważniejsze jest dbanie o życie i zdrowie ludzi , dlatego ani jednych ani drugich nie popieram , nie zgadzam się
też z lewica ani PO o wprowadzeniu obowiązkowych szczepień , skutek byłby na skutek oporu
społecznego odwrotny do zamierzonego .
Moimi autorytetami są ci co mają leczyć i wiedzą jak to robić , lekarze wszelkich specjalności .

Więc gdybyś się nie bał oporu społecznego ,to byś taki przymus wprowadził? Taki z Ciebie wolnościowiec....
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
9 lutego 2022r. o 19:00
M21W2 napisał(a): ~~pinochet , PiS w znacznej mierze wprowadza postulaty Konfederacji , całkowita , a szczególnie Brauna i Korwina .
Oni obaj głoszą , żadnych obostrzeń , żadnych kwarantann , żadnych maseczek , ilu umrze to umrze , kiedyś pandemia się
i tak skończy .
Dla mnie najważniejsze jest dbanie o życie i zdrowie ludzi , dlatego ani jednych ani drugich nie popieram , nie zgadzam się
też z lewica ani PO o wprowadzeniu obowiązkowych szczepień , skutek byłby na skutek oporu
Moimi autorytetami są ci co mają leczyć i wiedzą jak to robić , lekarze wszelkich specjalności .

No to qwa powiedz jak oni to gó...o leczą?
Podstawowy lek nazywa sie KWARANTANNA.
Szukałem w Pharmindeksie i za ch...a nie mogłem go znaleźć.
Ani kto to produkuje ani jak toto działa.
Gdzie indziej znalazłem. Kwarantanna - trzymaj się z dala od wszystkich, a przede wszystkim od lekarzy.
Jak już pacjent kituje na ciężkie zapalenie płuc to wtedy pakują mu rurę w tchawicą i przedłużają zgon o kilka dni.
Ale jedna z mafii kowidowych wynalazła cudowny lek na kowida.
Prezes tej firmy stwierdził że preparat którym szprycują ludzi jest g... warty i teraz będą sprzedawać cudowny lek na kowida. Za jedyne 500 dolców za listek można będzie sobie kupić ten specyfik w aptece. Satysfakcja gwarantowana.
Ich na pewno. Zobaczyli że część społeczeństwa nie da już się nabrać na te ich cudowne szpryce to teraz będą sprzedawać "lekarstwo".
Zastanawia mnie tylko jedno. Co te sukin syny zrobią z tymi miliardami. Ale na pewno nic dobrego.
~~pinochet niezalogowany
9 lutego 2022r. o 19:02
~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~pinochet , PiS w znacznej mierze wprowadza postulaty Konfederacji , całkowita , a szczególnie Brauna i Korwina .
i tak skończy .

Więc gdybyś się nie bał oporu społecznego ,to byś taki przymus wprowadził? Taki z Ciebie wolnościowiec....

Słowem,nie mamy w Polsce zamordyzmu szczepionkowego dzięki dużej liczby foliarzy....
14240
M21W2
9 lutego 2022r. o 19:03
~~Tomasz , już Ciebie lubię , wysoko oceniasz moje możliwości , dorabianie do emerytury jako moderator
byłoby nie złą fuchą , tylko nie wiem co by na to powiedzieli Panowie Marcin i Kazimierz .
Po za tym uwielbiam Ciebie za " olbrzymią spostrzegawczość " .
Do pozostałych " rewelacyjnych " wypowiedzi wystarczy odpowiedź i wice wersa .

Dobranoc
~~Laura niezalogowany
9 lutego 2022r. o 19:05
M21W2 napisał(a): Pani Lauro , jest definicja kim jest foliarz , wkleję ją aby Pani też wiedziała czy to określenie Pani dotyczy .

Wiem kim jest ale ja nie czuje się w tej grupie i proszę przychamowac i znaleźć sobie kogoś na swoim poziomie. Ok dziękuję i proszę już nie prowadzić dyskusji ze mną bo to płytkie jest co Pan pisze . Zdrowia życzę.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.