~~Jurek napisał(a): Zazwyczaj jest to broń przeciwników uderzająca w czuły punkt osób z uczuciami na krzywdy wyrządzane słabszym lub nie potrafiącym się obronić
Sto razy powielone kłamstwo staje się podejrzliwe,
Niedawno napisałeś bym nie reagował na podobnego typu zaczepki jakichś lub jakiegoś kmiota obrażającego , nie potrafię przejść obok krzywdy
choć na pewne sprawy mam zalecane przez ciebie twarde j..ja , tylko tyldy miękiszony boją się ukazać
To by były największe śmieszne j..ja .
rozumiem Jurek ...
jej ''ból jest większy ''... a pisanie o tym jako pewnej niesprawiedliwości - jest jak to napisała na Twitterze -''personalnym atakiem na nią i na jej rodzinę''
ani słowa o tym że miliony INNYCH Polaków leżą pod taką aparaturą w domach pod opieką bliskich ...
Jurek...nie stać jej na wynajęcie pielęgniarki? ...ale stać na zaciągnięcie pożyczki pod hipotekę mieszkania jakie kupiła córce?...a to już drugie mieszkanie córuni...
czy nauczycielce W-F-u potrzebne są dwa mieszkania?...siłownię gdzie pracuje zamknięto?
to jak to jest?...nie działa ta piSSlamska ''tarcza '' co to miała chronić przedsiębiorców? ;D
jak masz jakieś wątpliwości czy piszę prawdę wpadnij na TT i poczytaj komentarze...;D