Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

€ ratunkiem dla Polaków

~~Żółtopomarańczowa Werbena niezalogowany
18 lutego 2022r. o 19:33
~~Jasnopomarańczowy Kuklik napisał(a): no widzisz ...
a ci polscy wybrańcy siedzą w parlamencie Unii ,narzekają na nią ale chętnie ''przytulają '' prawie 9000 eurasków ...po podatkach mają na łapkę ponad 7000 ...
no ale mają jeszcze kasiorkę za diety ,na rachunki ,telefony i paliwko...
to daje im jakieś 4000 ...;D
a takiemu rysiowi ''pysiowi'' czarneckiemu było mało to sobie ''dorabiał na przejazdach'' ;D

policzmy szybko ...
kurs bankowy euro to coś koło 4,5-4,6 zł ...
ile to wychodzi miesięcznie ...30 000 ?...40 000 ?

trza było ''czesiu'' uczyć się na piSSdzielca...;D

Dlatego Romek Giertyś, pierwszy przeciwnik wstąpienia Polski do Eurokałchozu, jak się zorientował w czym rzecz to pierwszy tam swojego tatusia usadowił. Waruj staruszku , waruj , i mów jak kraść.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
18 lutego 2022r. o 19:45
~~Czesiu napisał(a): Nam bogacić się nie kazali, wstąpiłem na piwo i pytam kto ci zabronił się bogacić?
I to samo mówię kto mi zabronił się bogacić? I pomyślałem i przemyślałem i wiem i nie powiem, a co mam prawo:)

Albo powiem...... PZPR i jej spadkobiercy, tam w eurokołchozie głosują żeby mi moje fundusze zabrali.

No tak umknęło mi że wśród Polskich elit " finansjery " bryluje masa Czesiów dryfujących pomiędzy tanimi browarami a nalewkami. Wpis wskazuje że płyny jeszcze działają.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Rubel niezalogowany
18 lutego 2022r. o 23:42
Dla lewaków ruble i wróble.
~~Prawdziwy Polak niezalogowany
19 lutego 2022r. o 13:46
Nie dla unijnej grabieży.
~~Jasnopomarańczowy Kuklik niezalogowany
19 lutego 2022r. o 16:12
''....stopy procentowe wzrosną w Polsce do 5 proc., choć jeszcze niedawno sufit uważał, że będzie to 4 proc. To już naprawdę dużo, bo oznacza, że granica bólu polskich kredytobiorców może zostać przekroczona. Tymczasem już w marcu grupa dużych banków oferujących kredyty w oparciu o WIBOR 6M przedstawi klientom nowe harmonogramy z wyższymi ratami. Różnica będzie skokowa.''

no i trzeba będzie dzwonić do Bociana...;D
11445
PanM
19 lutego 2022r. o 18:44
~~Jasnopomarańczowy Kuklik napisał(a): ''....stopy procentowe wzrosną w Polsce do 5 proc., choć jeszcze niedawno sufit uważał, że będzie to 4 proc. To już naprawdę dużo, bo oznacza, że granica bólu polskich kredytobiorców może zostać przekroczona. Tymczasem już w marcu grupa dużych banków oferujących kredyty w oparciu o WIBOR 6M przedstawi klientom nowe harmonogramy z wyższymi ratami. Różnica będzie skokowa.''

no i trzeba będzie dzwonić do Bociana...;D

Bocian jest strategicznym sponsorem Polskiej reprezentacji skoków narciarskich -- bez komentarza.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Jasnopomarańczowy Kuklik niezalogowany
19 lutego 2022r. o 19:54
jaki sponsor takie ''loty'' ;D
~~Bladożółta Aronia niezalogowany
19 lutego 2022r. o 20:18
~~Jasnopomarańczowy Kuklik napisał(a): jaki sponsor takie ''loty'' ;D

Jaki „kafelkarz” - takie wykonanie , ;

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo