Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

€ ratunkiem dla Polaków

~~Rudozłoty Oczar niezalogowany
22 lutego 2022r. o 21:59
~~Ukraina napisał(a): Lwów jest na Ukrainie , jak do tej pory.

Polacy
~~Horus napisał(a): a może by tak...
tak z przyczajki ruszyć i odzyskać Lwów?
a przy okazji Psie Pol....nie -Dzikie Pola ...;D

jak chcecie lwów to sobie złapcie(nałapcie)
a ,kijów to możecie dostać
powinieneś to znać
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kremowy Pięciornik niezalogowany
22 lutego 2022r. o 22:05
~~Rudozłoty Oczar napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ukraina napisał(a): Lwów jest na Ukrainie , jak do tej pory.

Polacy
Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): a może by tak...
tak z przyczajki ruszyć i odzyskać Lwów?
a przy okazji Psie Pol....nie -Dzikie Pola ...;D

jak chcecie lwów to sobie złapcie(nałapcie)
a ,kijów to możecie dostać
powinieneś to znać

A kijów to wam damy ile chcecie
211
skorn
22 lutego 2022r. o 22:49
PanM napisał(a): " NIE WOLNO KIJEM DRAŻNIĆ LWA ". PiS nie wyciągnął wniosków bo w Rosji nie ma lwów.

Polska drażni Rosję od setek lat niczym innym jak samym swoim istnieniem. Co pan proponuje? Masowe samobójstwo?

Polska ma być suwerennym krajem czy w dalszym ciągu sowieckim lennem?

<i>
11445
PanM
22 lutego 2022r. o 23:15
skorn napisał(a):
Ktoś napisał: PanM napisał(a): " NIE WOLNO KIJEM DRAŻNIĆ LWA ". PiS nie wyciągnął wniosków bo w Rosji nie ma lwów.

Polska drażni Rosję od setek lat niczym innym jak samym swoim istnieniem. Co pan proponuje? Masowe samobójstwo?

Jak widać w historii Polski przeważali ludzi bliżsi Pańskiej filozofii.
Ja na tyle ile to możliwe utrzymywał bym jak najlepsze relacje z sąsiadami a przede wszystkim ze swoim narodem.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Rudozłoty Oczar niezalogowany
22 lutego 2022r. o 23:32

skorn coś się Tobie pomyrdało

~~Pinochet niezalogowany
23 lutego 2022r. o 2:02
PanM napisał(a):
Ktoś napisał: skorn napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: PanM napisał(a): " NIE WOLNO KIJEM DRAŻNIĆ LWA ". PiS nie wyciągnął wniosków bo w Rosji nie ma lwów.

Ja na tyle ile to możliwe utrzymywał bym jak najlepsze relacje z sąsiadami a przede wszystkim ze swoim narodem.

I tu się z Przemkiem zgodzę.Ta rusofobia większości naszych polityków jest przerażająca.Wedlug mnie niebezpieczeństwo grozi nam że strony Niemiec i Ukrainy
~~Horus niezalogowany
23 lutego 2022r. o 7:40
~~Pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: PanM napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: skorn napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: PanM napisał(a): " NIE WOLNO KIJEM DRAŻNIĆ LWA ". PiS nie wyciągnął wniosków bo w Rosji nie ma lwów.

I tu się z Przemkiem zgodzę.Ta rusofobia większości naszych polityków jest przerażająca.Wedlug mnie niebezpieczeństwo grozi nam że strony Niemiec i Ukrainy

raczej zgadzam się chociaż z pewnym zastrzeżeniem że od Niemiec gospodarczo a od Ukrainy militarnie...
wydaje mi się że Niemcy stracili zapędy militarystyczne a i ich Konstytucja coś o tym mówi ...

bardziej może niepokoić to że Ukraina ponownie wchodzi w program atomowy niż to że na zachodniej granicy staną niemieckie czołgi by powtórzyć 39'
11445
PanM
23 lutego 2022r. o 11:46
~~Horus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: PanM napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: skorn napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: PanM napisał(a): " NIE WOLNO KIJEM DRAŻNIĆ LWA ". PiS nie wyciągnął wniosków bo w Rosji nie ma lwów.

raczej zgadzam się chociaż z pewnym zastrzeżeniem że od Niemiec gospodarczo a od Ukrainy militarnie...
wydaje mi się że Niemcy stracili zapędy militarystyczne a i ich Konstytucja coś o tym mówi ...

bardziej może niepokoić to że Ukraina ponownie wchodzi w program atomowy niż to że na zachodniej granicy staną niemieckie czołgi by powtórzyć 39'

Mamy niepowtarzalną szansę pozyskać prawdziwego / obywatelskiego / sprzymierzeńca. Przyjmując do siebie obywateli Ukrainy , umożliwiając im pracę i osiedlanie się tu. Poza tym powinniśmy im pomóc wstąpić do UE . Gdy będą członkami część tych którzy są w Polsce uda się do innych krajów Unii.-- My czym prędzej przyjmijmy €.

Dopisane 23.02.2022r. o godz. 11:46:

14 lat pisałem o kwocie wolnej w wysokości minimalnej pensji brutto i się dokonało.
Tyle samo czasu postuluję o wprowadzenie € -- czekam .

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Metrohouse zaprasza