~~Horus napisał(a): a ja tam nigdy nie zabiegałem o to by być gdzieś przez kogoś ''weryfikowany''
po co by była mi ta ''wiedza''?
komuś coś tam udowadniać?
komu i po co ? ;D
PanM napisał(a):Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): a ja tam nigdy nie zabiegałem o to by być gdzieś przez kogoś ''weryfikowany''
komu i po co ? ;D
W czasie wyborów kandydat jest lustrowany z urzędu. / ja też o nic nie występowałem /
~~Ferdynand napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): a ja tam nigdy nie zabiegałem o to by być gdzieś przez kogoś ''weryfikowany''
komu i po co ? ;D
W czasie wyborów kandydat jest lustrowany z urzędu. / ja też o nic nie występowałem /
Ja mogę panam zweryfikować, pamiętasz pan jak pijany Breżniew dyrygował Gierkowi i całej reszcie podczas śpiewania międzynarodówki na 7 zjeździe PZPR.?
Jeśli tak to jesteś pan dobrym historykiem:D
PanM napisał(a):Ktoś napisał: skorn napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: PanM napisał(a): " NIE WOLNO KIJEM DRAŻNIĆ LWA ". PiS nie wyciągnął wniosków bo w Rosji nie ma lwów.
Polska drażni Rosję od setek lat niczym innym jak samym swoim istnieniem. Co pan proponuje? Masowe samobójstwo?
Polska ma być suwerennym krajem czy w dalszym ciągu sowieckim lennem?
Jak widać w historii Polski przeważali ludzi bliżsi Pańskiej filozofii.
Gdyby przeważali tacy jak pan, Polski na mapie Europy od dawna by nie było.
skorn napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: skorn napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: PanM napisał(a): " NIE WOLNO KIJEM DRAŻNIĆ LWA ". PiS nie wyciągnął wniosków bo w Rosji nie ma lwów.
Polska drażni Rosję od setek lat niczym innym jak samym swoim istnieniem. Co pan proponuje? Masowe samobójstwo?
Polska ma być suwerennym krajem czy w dalszym ciągu sowieckim lennem?
Jak widać w historii Polski przeważali ludzi bliżsi Pańskiej filozofii.
Gdyby przeważali tacy jak pan, Polski na mapie Europy od dawna by nie było.
Korniszonie co zrobiłeś , aby Polska rosła w siłę , a ludzie żyli dostatnie .
Ile kobiet zapłodniłeś ?