Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

€ ratunkiem dla Polaków

~~Czarnawa Maciejka niezalogowany
16 marca 2022r. o 20:04
Horus. A tę moc czujesz w dieslu czy benzynie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Horus niezalogowany
16 marca 2022r. o 20:59
~~Czarnawa Maciejka napisał(a): Horus. A tę moc czujesz w dieslu czy benzynie?

w dieslu ...;D
11445
PanM
16 marca 2022r. o 21:16
Wszystkie stacje paliw w Polsce korzystają w praktyce z lokalnych magazynów paliw. A te zaopatrywane są z Orlenu , Lotosu , Płocka ,Gdańska.
Dokonują tzw zakupu hurtowego a następnie każda prowadzi swoją politykę marketingową. Z danych wynika że zyski stacji pochodzą głównie ze sprzedaży artykułów poza paliwowych.
Shell -- zaopatruje się lokalnie ale w zbiornikach hurtowych ma paliwo z Płocka.
P.S -- Gdyby paliwa pochodziły z tych źródeł które reprezentują stacje paliw koszt transportu przekroczył by zawsze zyski.
Lokalna hurtownia pozyskuje uzupełnienie zapasu koleją.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Ciemnobrązowa Żurawka niezalogowany
17 marca 2022r. o 11:30
falco ,brakuje jeszcze reklamy oleju do silnika
jak auto niemieckie ,to olej niemiecki
jak japońskie,to olej japoński itd ,itd
~~Byle kto byle gdzie niezalogowany
17 marca 2022r. o 18:36
~~Horus napisał(a): zgodzę się z tym ale kiedyś na stacji Shella przed Gorzowem dowiedziałem się czegoś co mnie do ich paliwa przekonało ...w Bolesławcu nie wiem bo tego nie sprawdziłem ale może kiedyś ...
chodzi o paliwo V Power...
jest odrobinę droższe ale warto...auto czuje moc...;D

Byle kto spotka go i mu powie a on jak pelikan wszystko łyka. Powiedz jeszcze że po tankowaniu na schellu czujesz moc.
~~Horus niezalogowany
17 marca 2022r. o 18:41
Tak
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
17 marca 2022r. o 18:47
~~Byle kto byle gdzie napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): zgodzę się z tym ale kiedyś na stacji Shella przed Gorzowem dowiedziałem się czegoś co mnie do ich paliwa przekonało ...w Bolesławcu nie wiem bo tego nie sprawdziłem ale może kiedyś ...

Byle kto spotka go i mu powie a on jak pelikan wszystko łyka. Powiedz jeszcze że po tankowaniu na schellu czujesz moc.

Zwłaszcza jak tankuje stoliczną
~~Horus niezalogowany
18 marca 2022r. o 17:12
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Byle kto byle gdzie napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): zgodzę się z tym ale kiedyś na stacji Shella przed Gorzowem dowiedziałem się czegoś co mnie do ich paliwa przekonało ...w Bolesławcu nie wiem bo tego nie sprawdziłem ale może kiedyś ...

Zwłaszcza jak tankuje stoliczną

Sam pij wóde kmiocie ja tylko szlachetne trunki spożywam.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza