~~Czarnawa Maciejka napisał(a): Horus. A tę moc czujesz w dieslu czy benzynie?
~~Horus napisał(a): zgodzę się z tym ale kiedyś na stacji Shella przed Gorzowem dowiedziałem się czegoś co mnie do ich paliwa przekonało ...w Bolesławcu nie wiem bo tego nie sprawdziłem ale może kiedyś ...
chodzi o paliwo V Power...
jest odrobinę droższe ale warto...auto czuje moc...;D
~~Byle kto byle gdzie napisał(a):Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): zgodzę się z tym ale kiedyś na stacji Shella przed Gorzowem dowiedziałem się czegoś co mnie do ich paliwa przekonało ...w Bolesławcu nie wiem bo tego nie sprawdziłem ale może kiedyś ...
Byle kto spotka go i mu powie a on jak pelikan wszystko łyka. Powiedz jeszcze że po tankowaniu na schellu czujesz moc.
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a):Ktoś napisał: ~~Byle kto byle gdzie napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): zgodzę się z tym ale kiedyś na stacji Shella przed Gorzowem dowiedziałem się czegoś co mnie do ich paliwa przekonało ...w Bolesławcu nie wiem bo tego nie sprawdziłem ale może kiedyś ...
Byle kto spotka go i mu powie a on jak pelikan wszystko łyka. Powiedz jeszcze że po tankowaniu na schellu czujesz moc.
Zwłaszcza jak tankuje stoliczną
Sam pij wóde kmiocie ja tylko szlachetne trunki spożywam.