Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

€ ratunkiem dla Polaków

22258
#Horus nieaktywny
25 marca 2022r. o 16:55
;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
25 marca 2022r. o 17:21
Niespotykany w historii Polski popyt na fizyczne złoto dowodzi jakim " zaufaniem " rodzimi " patrioci darzą Polskiego złotego.
https://businessinsider.com.pl/finanse/niespotykany-popyt-na-zloto-mennica-skarbowa-otwiera-kolejny-oddzial/81e2357
Kto się myli ? Rząd trzymając złotówkowy bat na swoich obywateli czy " frajerzy" ?

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
22258
#Horus nieaktywny
25 marca 2022r. o 18:55
PanM napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Co się pan podniecasz. Boli że ktoś ci wygarnął prawdę prosto w oczy? Taki pan jesteś. Twój dawny zmarły koleżka ci dupę obrabiał aż miło a ty co? Znalazł się obrońca moralności który wcześniej obrabiał dupę jakiejś kobiecie. Jesteś pan gówno warty .

Z braku argumentów " notatniczek szambiarza " przeniósł się chwilowo do konspiracji ?
Styl oraz tekst przekazu jednoznacznie wskazuje kto jest jego autorem.
Zmarły Piotr miał u mnie sporo grzechów. Ale mimo to nie pisałem o nich publicznie . Teraz tylko czekać aż wypłyną z "notatnika szambiarza " bo niestety jego właściciel usuwając konsekwencje tych grzeszków otrzymał wiedzę na temat szczegółów.

dalej cię męczy jak widzę obnażenie tego że jesteś oszczercą...
że lubisz innym dupy obrabiać za ich plecami...;D
przypomnieć ci co o tobie pisał nie kto inny jak twój równie ''kryształowy'' koleżka?
sięgnę do ''ipeenku'' jak nie pamiętasz co pisał i ci przypomnę ...;D

tak ....lizałeś doooopeczkę pannie bo sam mi mówiłeś że nie będziesz go zrażał bo ''jeszcze może się przydać'' ;D
teraz liżesz kolejną bo...kupisz taniej truskawki na dżemy ...;D

nisko się cenisz ale w sumie słusznie...;D
~~Dawny twój znajomy niezalogowany
25 marca 2022r. o 19:53
Horus napisał(a): PanM napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Co się pan podniecasz. Boli że ktoś ci wygarnął prawdę prosto w oczy? Taki pan jesteś. Twój dawny zmarły koleżka ci dupę obrabiał aż miło a ty co? Znalazł się obrońca moralności który wcześniej obrabiał dupę jakiejś kobiecie. Jesteś pan gówno warty .

Z braku argumentów " notatniczek szambiarza " przeniósł się chwilowo do konspiracji ?
Styl oraz tekst przekazu jednoznacznie wskazuje kto jest jego autorem.
Zmarły Piotr miał u mnie sporo grzechów. Ale mimo to nie pisałem o nich publicznie . Teraz tylko czekać aż wypłyną z "notatnika szambiarza " bo niestety jego właściciel usuwając konsekwencje tych grzeszków otrzymał wiedzę na temat szczegółów.

dalej cię męczy jak widzę obnażenie tego że jesteś oszczercą...
że lubisz innym dupy obrabiać za ich plecami...;D
przypomnieć ci co o tobie pisał nie kto inny jak twój równie ''kryształowy'' koleżka?
sięgnę do ''ipeenku'' jak nie pamiętasz co pisał i ci przypomnę ...;D

tak ....lizałeś doooopeczkę pannie bo sam mi mówiłeś że nie będziesz go zrażał bo ''jeszcze może się przydać'' ;D
teraz liżesz kolejną bo...kupisz taniej truskawki na dżemy ...;D

nisko się cenisz ale w sumie słusznie...;D

Janusz , przeczytałem to. Z tekstu wynika pretensja że koleś nie chciał obrażać publicznie twoich przeciwników.Sprostuj mnie jeśli się mylę. No bo kupowanie taniej truskawek nie jest chyba wadą.

22258
#Horus nieaktywny
25 marca 2022r. o 20:14
''Janusz , przeczytałem to. Z tekstu wynika pretensja że koleś nie chciał obrażać publicznie twoich przeciwników.Sprostuj mnie jeśli się mylę. No bo kupowanie taniej truskawek nie jest chyba wadą.''

czyli nie zrozumiałeś...;D
to żadne pretensje ...
powiedziałem mu w oczy że dla jakiego interesu-''bo jeszcze się może przydać'' jest dla mnie zwykłym koniunkturalistą...
dla ''interesu'' pozwoli sobą pomiatać ,pozwoli by ktoś opisywał na forum jak to on odnosi się w domu do żony...by wymieniał tu nawet jej imię...
można to było napisać wprost bez wyzwisk i obrażania ...a on wolał podkulić pod siebie ogon...

to samo jest z tymi truskawkami...
wiem że teraz tego nie można zweryfikować ale powiedział mi wprost ''nie będę zadzierał z Luckiem bo kupię tańsze truskawki na dżemy i inne przetwory''
co to jest jak nie oportunizm?

po tym co ostatnio sam ten Lucek napisał wiem że dobrze zrobiłem całkowicie odcinając się od tej znajomości...
pamiętam jakby to było wczoraj ...to słynne spotkanie...
gospodarz wychwala jakieś ceramiczne tacki ,podkreśla ciągle że to ręcznie malowane,jedyne w swoim rodzaju...same ochy i ahy ...
a ja mówię wprost że dla mnie to ''kicha'' i zwykłe skorupy bo taka jest prawda...u mnie nie ma w domu jednej rzeczy związanej z ceramiką bo po prostu jej nie znosimy...;D
i co? afera...gospodarz się obraził a ja tylko powiedziałem prawdę ...
nie jest w mojej naturze ''czarnego '' nazywać ''białym''

to jest sprostowanie którego oczekiwałeś ...

jak dla mnie mogą sobie spijać nektar z dzióbków ...jeden warty drugiego ...
a tacy jak oni nie lubią prawdy mówionej prosto w oczy...
~~Dawny twój znajomy niezalogowany
25 marca 2022r. o 20:51
Mam rozumieć że byłeś w domu u jednego z nich. Nie bardzo rozumie o co chodzi z tymi skorupami.Gospodarz chwalił się czymś co tobie się nie podoba i obraził się na twój brak zachwytu, czy tak ? To po co chodzisz do ludzi którymi pogardzasz ?
22258
#Horus nieaktywny
25 marca 2022r. o 21:44
plus minus tak...to było słynne spotkanie na które wprosił się jego koleżka Lucjan...
ten co to sam też pisał że chodziło mu zebranie na mnie ''haków'' ;D
nie wyszło mu to bo jak też sam zauważył byłem ...małomówny...;D
a ja często oceniam człowieka po tym jak ten się zachowuje ale i po tym co mówi i jak mówi...
a że temu z kolei nie podobało się to co mówiłem (nie tylko ja zresztą) a wszyscy mówili o upadłej ,skorumpowanej ''s'' to lucusiowi ''opozycjoniście '' to się nie spodobało...już następnego dnia obnażył się zakładając temat na forum ''PanM '' pisząc tam o gospodarzu jakim to on jest ''fałszywym kolegą'' ;D
tam też powiedziałem o tych ''skorupach'' ...jakieś tam ceramiczne tacki ,,,
to spotkanie i ten temat dało mi trochę do myślenia ...

zbierając wszystko w całość i to co napisał później ten cały lucuś , mając ciągle w pamięci fakt że gospodarz wcześniej kłamał próbując mnie wciągnąć w jakiś jego prywatny konflikt z dawnym moderatorem -Hegemon- [postanowiłem odciąć się od tego ''szemranego towarzystwa''

a każdy kto nie z nimi ,kto im nie ''słodzi'' to wróg ...
ot i cała ''historyja'' :D
mój ty ''dawny znajomy''

a do tych dwóch którzy wiem że czekają ...;D

zaprzeczycie kłamcy i manipulanci?
babrajcie się w tym swoim ''towarzyskim szambie '' bo w tym czujecie się najlepiej...swojsko...;D

ja spokojnie zaraz na ''szkiełko'' i na podusię a wy?
wy pozostaniecie ze swoim nabrzmiałym jak balon pseudo-ego i ze swoją nienawiścią ...;D

jutro przy kawce poczytam...
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
25 marca 2022r. o 21:49
Horus napisał(a): korniszon może nie jest nad wyraz bystry ale ty głupotą go przebijasz...;D
gdybym miał korniszona ciągnąć do sądu to już dawno bym to zrobił ...
a za co on wie...prawda korniszonku?

wierzba czy jak ci tam ...
wpisałeś się na założoną specjalnie dla takich jak ty ''listę kondolencyjną '' swojego przyjaciela? ;D

Hujus, czy jak ci tam...
Masz ty w ogóle jakichś przyjaciół.
czy tak na wszystkich szukasz haków.
Jak widzę menda z ciebie pierwszej kategorii.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.